![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() ja fram od kiedy powstalo Diablo i moge powiedziec jedno. Dla mnie naj naj naj jest Czarodziejka. Mam 73 lvl, ale spokojniw wymiatalem paladynow na 85-90 lvl. Moja zamrazajaca kula jest poprostu boska, a jezeli ktos podejdzie to sie teleportuje i znowu go zamrazam. Ale wszystkie postacie sa siebie warte. Kwestia gustu i przyzwyczajenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Wawa
![]() |
![]() Ja grałem Czarodziejką ale doszedłem tylko do trzeciego aktu. Zwykły Hack,n Slash jest dla mnie nudny gdy nie ma w nim nic poza walką i dlatego Diablo znudziło mi się tak szybko. A poza tym to w Diablo grałem w czasach kiedy internet był dla mnie tylko odległym marzeniem więc lepiej nie będe się zbyt obszernie wypowiadał na temat tego czy Diablo jest nydne czy nie bo granie samotnie a granie w battle necie to napewno całkowicie odmienne sprawy.
Czarodziejkę wybrałem dlatego, że pozbywanie się przeciwników za pomocą wyzwalania potężnych mocy żywiołów było dla mnie o wiele bardziej interesującą perspektywą niź czynienie tego samego za pomocą pospolitego toporzyska. Gdybym nie grał Czarodziejką był by to zapewne Nekromanta lub Druid 8) . Ale teraz z pewnością nie powrócę do Diablo, jest przecież Tibia ![]()
Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są wyłącznie poglądami autora tekstu. Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są tworzone na podstawie wiedzy i życiowych doświadczeń autora tekstu oraz informacji uzyskanych na tym forum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() Ja te gram w diablo jest to jedna z moich ulubionych gierek osobiscie naj bardfzie lubie DRUIDA WILKOLAKA FURIA to jest cos wymiatalem a mam 78lvl jest boski druid
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Po Jakiego Grzyba OdŚwieŻasz Topic KtÓry Jest Stary O Ok. 0,5 Roku ?!?!?!??!?!?!
EDIT: ooo...Anti capslock ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ja w Diablo II grałem nekromantą, zdobyłem 74 lvl, ale przestałem grać. Moją taktyką były 4 szkielety, 3 szelety magowie, ognisty golem(Miałem dużo do mistrzostwa we władaniu golemami) i Włócznia z kości/Duch Kości używałem ich zamiennie zalezy na jakie potwory. (Włócznia przelatuje i rani kilku więc na grupy a duch więcej ma damage ale wali w jednego i skręca więc na potwory typu Diablo, Mefisto, Bal itp.) Aktualnie gram Palkiem w moda Valhalla 4.5 (Do ściągnięcia z http://www.tawerna.diablo2.phx.pl/mody.html ) i mam bodajże 118 lvl. Tam lvle lecą 3x szybciej i nie ma oganiczenie do 99 tylko o ile się nie myle 299 albo 300.
..::EDIT::.. Dopiero zauważyłem, że topic sprzed ponad 1/2 roku ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 21-04-2005 o 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2005
|
![]() gralem 2 lata w Diablo2 , mialem kilka postaci gralem HC CL best char 90 lvl Duchess Sorc , oraz robilem fast barb bvb 86 lvl czesto na duele
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Ja tam gralem wszystkimi charami, ale najbardziej necros polubialem ^^
Spokojna gra na wyzszym lvl'u, stoisz tylko z boku, a szkilelety i golem morduja wszystko. Moim najlepszym necromancerem (52 lvl bodajze) potrafilem ubic Mefisto na normalu bez straty jednego szkieleta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
|
![]() Z patchem 1.10 nekro wymiata.
10 szkieletów + 10 magów + golem + najemnik + duch kości + zniedołężenie i nie ma na to mocnych. Na poziomie tudności piekło Mephisto to kwestia 3-4 minut ![]() Ostatnio edytowany przez Yanardana - 25-04-2005 o 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() JA zaczołem grać niedawno i jak narazie dobytek jest nieco skromny... Barbar na 22(niedlugo adv!) Ogulnie battle net jest fajowski. Bo fajnie się wypelnia zadania z kumplami
![]()
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2005
|
![]() Hi Elfes!
Ja osobiście grałem dawno,dawno temu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
|
![]() Cytuj:
fajnie, ale zawsze mi się wydawało że max lvl w diablo to 99lvl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Istnieje mozliwosc zdobycia lvl 100+ na single player jest do tego specjalny patch oczywiscie piracki
![]()
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark
![]() |
![]() tak tylko żeby zrobić z 98 na 99 lvl to musisz sie nieźle namęczyć....
nawet z tym cheatem na 8 players... więc to jest troche przesadzone żeby zrobić 123lvl bo to pewnie jakis wiekszy procent więc jakieś dwa lata codziennie po 15h i może bedzie
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2005
|
![]() Cytuj:
@UP EEee..99,9999 Setnych to jest max level, więc 123,99 – 99,9999= -,- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Jest możliwość zdobycia 100 lvl + ale tylko na modach.
A na modach to każdy potrafi...
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() ja mielm pala na 90 lvl enigma hoto i wiele inych wraz ze sorc na blizz wymiatali rowno ogulnie gralem chyba z 6 lat
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() omg ja potrafie w tydzień zrobic postac na 99 lvl -.-' albo i w szybciej
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Darashia
|
![]() na singlu gralem 3 lata, az osiagnalem 98 lvl(potem mozna bylo **** i nie lecial pasek;/), potem dostalem neta, i tak rok na BN-ie zszedł nie wiem kiedy, az kumpel dal link do www.tibia.com, przestalem grac
@Topic Single:Sorc, 98 lvl(blizz, orb, meteo) eq standartowe BN ![]() Sorc, 90 lvl(Orb) eq standartowe Necro, 89 lvl(Bone spirit), eq standartowe na pvp aktualnie eq przejal tata...;/ale postacie moge pokazac w kazdej chwili EDIT: @Sous Ghanon Zwlaszcza, że D2 samo(Bez dodatku) ma prawie 5 lat~~ @Yanardana Ja moja sorca Mepha hell kosze w 40 sec od wejscia do gry, wiec mi nie mów, że necro wymiata, oczywiście z MH @Jaxumb A wiesz, że to barb może mieć najwięcej mf?;p btw, weź 2xBotD Collosal Sword, zmienisz zdanie o barbach. BTW, ja tez zrobie mini-podsumowanie by me: Barbarian - Dobry na początku, potem nuda(może mieć najwięcej mf~~, wg mnie, lepszy do tego niż sorca), ocena 6/10 Assa - Dobra na końcu, na początku słaba, ocena 6/10 Druid - Nigdy nie grałem, więc się nie bedę wypowiadał Paladin - Zależy od builda i eq, 3-10 do 10/10(zależy od builda, pvm), 7/10(pvp), na 15 lvl-u wyciągam 1.5k dmg(widziałem 13 lvl który zabił 95 barba:O) eq za free do 5hr, dobry dla biedaków. Necro - Only pvp, pvm grać nim N I E potrafiłem, 2/10(pvp) 10/10(pvp) eq pvp 5hr-20hr, dla średnio bogatych. Sorca - Na normie - za małe obrażenia, na koszu - w miare dobra, na hellu - potwory mają za duże resy, dobra do pvp na odpowiednim buildzie, eq waha się w cenach od 15hr do 50hr, więc tylko dla bogatych. 2/10(pvm), 8/10(pvp) Wniosek - dla mnie best jest necro~~ale pala też nice(od niego zaczynałem...wiecie, sentyment)
Ostatnio edytowany przez Memphis - 28-05-2005 o 13:37. |
|
![]() |
![]() |