|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sunver
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Szkoda mi troche ty ktory kicknęło i potracili itemy. jednak z drugiej strony kick to nie przypadek. Ja expiłem na guardach i jakoś mnie nie kicknęło. Uważam, że to może być nie tylko wina CipSoft'u ale też i waszych łączy
Neostrada RoX (przynajmniej moja ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() cze jestem bardzo wściekły na tibię com poniewaz już od wczoraj próbuje stworzyc chara na luminerze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: gizycko/mazury
Imię: Kalo Dena
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: lol
Poziom mag.: 26
|
![]() dobrze,żę juz wszystko jest ok bo na szczeście bylem w depozycie
imie:Sokol Palladynek świat:Calmera profesja ![]() skile:50/33 level:19 mag_level:9 ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: w polsce
![]() |
![]() 1,5 roku tibia chodz mi dobrze a teraz nie chcę się włączyć i nie moge sciagnąć z neta bo sie nie da tibia.pl nie da sie , tibia.com (nie można wyswietlic tej strony), tibia.org,tibia.xx.pl(nie można wyświletlic tej strony)
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Dobra rozumiem ze byl virus,konto raula zostalo shackowane i teraz awaria glownego serwa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 09 2005
|
![]() Ostatnie wydarzenia dają nam do zrozumienia że zbliża się reset serwerów!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
reset serwerów? cienko ci idze wróżenie z kart. nawet nie wiesz co by to oznaczało. reset serwerów... rotfl... omg... co za tekst... co za koles.... moj biedny brzuch....
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Chorzów
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() CIPY ZRÓBCIE COŚ ![]() |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 74
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() A ja przez to całe zamieszanie bana dostalem!!!! Za zła, obrażliwą nazwe postaci czy cuś (nick : Moj nowy bohater). ZNaczy wlogowac sie nie moge a na tibii.com ani slowa o banie....
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Może wyda wam się to głupie, ale ja myślałem, że to koniec Tibii
![]() ![]() ![]() ![]()
#52 |
Guest
|
![]() A ja potej awari moge wejsc na serwer ale na strone tibia.com niemoge wejsc wszyscy moi znajomi moga ale ja nie ;/ Pomurzcie z Gory thx
|
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blaze El'dontre
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wredne Smerfy
Świat: nebula
Poziom: 65
Skille: 82
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() No a na Nebuli sa dalej lagi jak *** .
Normalnie nie da sie wogule poexpic, lagi na maksa i to juz od dluzszego czasu .Cipy moglyby wreszcie cos z tym zrobic. |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Stolec uOrkiestra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Major Doomus
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 21
Skille: 18/19
Poziom mag.: 31
|
![]() Sama awaria to nic... mnie najbardziej dobijają ludzie co gadają rzeczy w stylu "To już koniec Tibii"... mam na myśli tych co to tak otwarcie ogłaszają na GG/ICQ/MSN, bo i tak sie okazuje że wychodzą na idiotów... ŁYSO WAM?! ŁYSO???!!! ... jak miałby być koniec Tibii, to na tibia.com by to ogłosili chyba nie? Pomyślcie troche...
Ostatnio edytowany przez Major Doomus - 30-10-2005 o 20:13. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Ale wy się niezdrowo podniecacie -.-' Resetu nie będzie jeśli nikt z high lvli anticowych nie padł... Awarie się zdarzają! Co z tego, że expiłeś cały dzień skoro i tak w niczym ci to nie pomoże, co za problem to odrobić? Ale w sumie to nie mi was szkoda, jeśli nie umiecie grać tylko expić i trenić to płaczcie teraz
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() Siemka.
U mnie na beryli chodza plotki ze CipSoft zostal SHakowany i to podobno jest prawda. :-( ![]() |
![]() |
#57 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Za późno! Heh przez troche czasu nie mogłem wejść na tibia.pl, a jak jeszcze tibia.com padł server to już shize miałem XD Naszczęście już jest gites ![]()
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 31-10-2005 o 17:27. |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() kurcze od paru dni nie moge sie zalogowac na Shanere ciągle pisze że hasło jest złe lub num a po drugi zalogowaniu mam czekac 5 min.
![]() Z góry dzieki za pomoc ![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Andrychów/Polska Posty: 69
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Solera
![]() |
![]() Cytuj:
prawdobodobnie zostałeś shakowany, przeczytaj poradnik na temat jak odzyskac postac i powinno zadziałać