![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
fajne fajne ale jak juz chcesz poprawiac to prosilbym o ciemniejszy szary ;] |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lukis, DARK SVEN
TO są wersje podpisowe ![]() Normalne to takie jak były w pierwszym poście, porównajcie sobie @Yarpen Zigrin, szkodi Zaraz będzie, wyedytuje EDIT: @szkodi A masz ![]() ![]() Zadowolony? @Yarpen Zigrin Kur. 3 razy pisałem. CHCESZ WERSJE PODPISOWE CZY ZWYKŁE? JAKIE MA BYĆ TŁO? POWIEDZ TO ZROBIE.
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Specter - 03-11-2005 o 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() No pisze ze zwykle a tlo obojetnie może być blond
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() nie o to chodzi .maksimum w opisie to 20kb(?) a to ma 35 to jest podpisowe bo z moim nickiem ale chce to do podpisu
![]()
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 04-11-2005 o 15:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
poproszę o niebieski napis Daro, wzór 2, małe, lekko w prawo, odstępy zrób jakie chcesz ;p, bez murka, podświetlenie. Z góry dziękuję. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Prosze abys zrobil mi grafa z napisem Arti - wzor 4, czarne tlo, bez murku, wielkosc liter mniejwiecej jak na drugim wzorze, odstepy takie, zeby bylo widac ktora litera jest ktora. Litery czerwone z bialym konturem. Mozesz zrobic jakis ladny plomien. Jesli bys mogl, to wyslij mi PW jak skonczysz i umiescisz tutaj. Dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Zrob mi wyje**** Graf z napisem " Irons " Zrob to na swoj gust zeby byl taki zbajerowany troche niedoodczytania
![]() ![]()
"Miłość, która jest gotowa nawet oddać życie, nie zginie." Ostatnio edytowany przez Trenei - 04-11-2005 o 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
|
![]() Ludzie takie graffiti to jest nie wiem 5-10 minut ... jest jedna stronka na ktorej robi sie takie cos nei pamietam jaka jak znajde link to editne... moge wam takie zrobic odrecznie na kartce bo z gotowych czesci na kompie kazdy glupi moze zrobic .... pozatym niektore strasznie sie zlewaja i kolory sa zle dobrane ... to odemnie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() To co, ze prosilem o napis na pierwszej stronie tematu, nie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() zadowolony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ej zrobisz mi napis R o z p i e r d a l ??? Jak już to takiej wielkości żeby do podpisu się zmieściło plx. I najlepiej zielony z ognistą obwódką na jakimś bordowym tle PLZ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chłopcze,zdaje mi się ,że zaciekawi cię pewna fajna stronka internetowa na której jest gra bombontheworld czy jakoś tak.Wybieramy sobie pokój,10 puszek spreju i koksimy po pociągach...trzeba mieć wprawe na realu (głupi nadgarstek;D)
![]() |
#53 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() JA bym chcial Paior pod paior Widzew
![]() Wzór 4
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez paior - 18-11-2005 o 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Lamer, program
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Ja bym poprosil o 2 grafy wzor 3 takie same kolory wszystko tylko inne npisy w 1 napis JuH a drugi graf tez wzor 3 tez te same kolory i tlo tylko z napisem SŁOJU "
![]() ![]() ![]() |
![]() |