|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Dostajesz bana. Dostales wczesniej ostrzezenie, ze jak nie potrafisz wie wyrazac bez uzywania przeklenstw to nie masz czego tutaj szukac. I jest bachorem, zachowujesz sie jak on wiec nim jestes, a to ze urodziles sie w 85 mam gleboko gdzies. Teraz mozesz isc w swiat i glosic jaki to ty jestes "mONdry" i jakie nuby na tibia.pl sa. Tylko tu nie wracaj synku, przynajmniej do momentu gdy nie dorosniesz. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2005
|
![]() Moze jakis maly ruch oporu by sie tutaj przydal hahaha.
Wkoncu nas kontroluja modki ale kto ich kontroluje ? o.0 (moze sam Pan Bóg a raczej bug hyhy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Dromader, Twoja "dorosłość" mi jakoś nie imponuje, może imponujesz tym małoletnim gimnazjalistom, cóż, ty umiesz pisać tak jak sweki, niezależnie czy masz racje czy nie wychodzisz na zwycięzcę. Mam to głęboko gdzieś i to forum równierz, chciałem sobie podyskutować z kajzerem na poważniejsze tematy, ale rozumiem że dla was za wysoki poziom, więc trzeba zlikwidować. Wsadzcie swoją "dorosłość" w dupę, jeżeli dorosłość to pozwalanie sobie na lanie się w mordę, to ja jestem dzieciak
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() @Rikimaru
Hmh, mówisz ze masz 18 lat, tak? Wiesz, jesli mialbys 18 lat to nie wyzywalbys sie na innych, nie rzucałbys na nich obelgami itp Tylko spokojni, zachowując netykiete starał sie wyjasnic sprawe. btw, Rikamaru i Kajzer, kółko wzajemnej adoracji ? plx ?
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Cytuj:
Tutaj mnie zgasiles. Ze tez sie ze mna zgadzasz ;d Hmm, sobie nie bo zal mi kasy. ale dla 2-och kolegow 18-latkow moge sie poswiecic. A tamten ostatni quote byl niepotrzebny ![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
Jesli myslisz ze doroslosc to wyzywanie wszystkich, ktorzy nie zgadzaja sie z twoim zdaniem od **** i c***ow to skocz z wysokiego budynku prosze. My tu dystukujemy, a nie wyzywamy sie. Wszyscy w temacie daja jakies argumenty, a wasza trojca tylko rzuca przeklenstwami na lewo i prawo. Moze kiedys zrozumiesz, ze zachowujesz sie jak gowniarz... Jesli nie, no coz, nie wroze ci swietlanej przyszlosci z takim nastawieniem do innych. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 1. Moderator ma zawsze racje.
2. Jezeli moderator nie ma racji, patrz punkt 1. Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#48 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Drom ja dostaję warny za spam a ty nie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() @up
ty dostajesz warny za glupote -.-
![]() |
#51 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
Wogole wiesz co to spam? Moze bys sie tak doedukowal zanim cos napiszesz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() A cala afera rozpetala sie o to, ze dwoch/trzech gosci ma "kompleks malego siusaczka" i musza pokazac swoja walke z wiatrakami (w tym przypadku - modkami), aby sie dowartosciowac...
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() hehe widze że ruch oporu rośnie w siłe, coś jak we francji zaczyna sie od małego incydentu a wybucha niemal wojna, pokłóccie sie jeszcze troszke bo ciekawie sie robi, dzieciuchy kontra moderatorzy, admini i normalni użytkownicy, co z tego wyniknie? aby sie o tym dowiedziec obejrzyjcie kolejne odcinki tego pasjonującego serialu.
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Heh...
No i po co to?? Jakoś nie moge do tego dojść po się kłócić?? Odp plx PoZdro Antek
![]() |
#55 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
A ja nie mogę dojść do tego, po co pisać takie bezsensowne i nic nie wnoszące do rozmowy komentarze.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |