![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Jedyne co można nazwać "pluso-minusem" to grafika..Jest super,dlatego wszystkim zaimponowała.Ale Jak już wspomniano na następne odcinki troche poczekamy
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
On juz dawno takie dobre fejki robil... I nie tylko on (lecz wszyscy wiedza ze on najlepsze). np. Danueko, Norah, Crowal, no i OCZYWISCIE JA ! XDDDD (chodzi mi otakie gdzie sa wlasne grafiki). Wpisz sobie w opcji szukaj Humans Doom i Fall Of Issuri, zobaczysz jego poprzednie fejki...
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Mielec
![]() |
![]() hmmmmm niech zgadne zkad ci sie wzial pomysl na te fejki?
Czyzbys gral w Ogame? Nie iwiem moze ktos juz to pisal ale mnie tak bola oczy ze nic nie widze wiec sie pytam? Jesli grasz to na jakim universum i jaki nick ??
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Cytuj:
P.S. Gram prawie od połowy roku W OGamea na Uni18 i mam prawie 70K punktów ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Taa, dokładnie, to że GRAŁEM w Ogame nie ma nic wspólnego z tym fake'iem -.-... nawet tu nie miałem ochoty nic dodawać z tej gierki -.- . Krążownik wystepuje w 99,999 % grach kosmicznych -.-, filmach i wogóle -.- ... . W Ogame sobie pogram jak zrobią nowy Universum.... I tak wole X-Wars... . Co do fake'a... Hmm kiedy będzie nowy odcinek ? Dun Knuw . |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Ej, Avager kiedy nastepna czesc?
Nie mow ze znowu ci kompa zabrali i wszystkie grafiki zniknely, na gg tez cie nie ma -.-
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() no to dobry pomysl z nowa czescia. ale ja tez tam chce byc
![]() ![]()
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
chyba mi karta sieciowa padła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a) KArta sieciowa b) Brak spisu nickow i ich profesji ;P zapomnialem to spisac ![]() c) Mojego lenistwa ;P d) Szkoła |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() punkt c) i d) towarzyszą każdemu fake
![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zapomniałem dodać paru rzeczy:
e) Dziewczyna (powinna być na pierwszym miejscu, sorka gwiazdeczko że o tobie zapomniałem ![]() ![]() f) Książka (hrhr Evul Fantasy - Cień Elfa - zrobie chyba sobie fake'a na podstawie tego ;D ... me evul i bedzie spam ze nie dokoncze....... lol ;> ). g) Nudy (a jak sie nudze to zazwyczaj GRAM a nie ROBIE ;P ) h) Szkoła jeszcze raz i) Wcześniej chodzić musze spać...... bo zasypianie o 3 nad ranem to raczej nie normalne..... potem mam oczy podkrążone (dziś pobiłem rekord...... 30 minut snu xD .... oczy prawie że czarne -.- a miałem nie iść do szkoły -.- ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Imię: Luczniczka
Świat: Maple Story
Poziom: 18
Skille: 13(luck
|
![]() SSUUUUUUUPPEERR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Rób dalej bo już się nie moge doczekać!! ![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Avager, kiedy next part?
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Lokacja: Adamów 12, 96-155 Nowy Kawęczyn, czerwony dom naprzeciw kapliczki, piętro, zielony pokój(yuck!) xD
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @post 50
Że dziewczyna, to nic nowego, ona najważniejsza ![]() ![]()
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Moge być w BŁĘDZIE, ale afair human w liczbie mnogiej nie dostaje 's' na koncu(Mówi się np All human czy też human race).
Powtarzam, moge być w błędzie~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Em... ? oco dokładniej ci chodzi ? Bo nie czaje ? Humans Doom ? a może, wiesz że nie zauważyłem ;P
Ale tak już zostało po HD (pierwszym fake'u z tej serii) ... ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Chyba, że zjadłeś apostrof i chodziło Ci o Human's Doom, ale nie bede dociekał
![]() Co do fake, ogólnie cenie to, jak się wysiliłeś ze sprite'm, ale więcej własnej inwencji mniej bajerów z filmów (ksenomorf:S), a i jakby była jakaś wolna postać to pamietaj o starym Drunk'u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Coś się znajdzie ;P , Ta masz racje chodziło o Human's Doom (Przeznaczenie Ludzi/Ludzkości - to raczej Mankind's Doom ;P ). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
|
![]() Ej Dawaj wiecej fabuła 10/10 the best dalej rób!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: się biorą dzieci?
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Xitev
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: ;(
Świat: Harmonia
Poziom: ;)
Skille: to sorc
![]() |
![]() jestes za***isty
oto kacik humoru inteligentnego tylko dla ludzi 150+iq tom'ash:ej sven wczoraj wdepnolem w gowno,smieszne nie??buahahahahha Sven:ale smieszne ahahahahah buahahhahaah lol rolf byl to kacik chumoru inteligentnego losux rulez!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() troche się spóźnie z fake'iem bo robie jeszcze logo dla sojuszu na uni 32 ;P (oGame).
to tak by powiedzieć co i jak... co do HD, może (MOŻE) dzis będzie... . |
![]() |
![]() |