![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Dark pecio
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of Phoenix
Świat: Galana
Poziom: 17
Skille: ;p
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() ![]() To byl adv sprzed paru dni (9 mlvl, wczesniej 53 dist i 20 lvl ;p) Teraz jest juz 54 dist i efekty widac ^^ ![]() Wbilem na PoH 21 lvl. Loot dopisal, jak nigdy (22:07 You see a life ring that is brand-new. It weighs 0.80 oz.!!) Do tego jeszcze best hit (100!!), a jego efekt widac na ss.. (taki martwy nieumarly xD) Jeśli ktoś z Was ma bolty msg me plz ;p Place nawet dobrze ![]() Kolejny adv.. tym razem druida ;p ![]() I chwile pozniej: ![]() Nastepny raz usiadlem do kompa. Rezultat: 40% do 22 lvl pare % dist i mlvl i pierwsze solo orc berserker by pal i pierwszy raz w życiu solo leader (*2!!) ![]() xD Kolejny adv... to sie robi nudne ;p ![]() http://i24.photobucket.com/albums/c4...18lvldruid.jpg @poreda Palkiem bylem i na PoH, i na OF ;p Dzisiaj bede trenil, na ghoulu niestety, bo kumpela ma niestety dopiero 26 lvl ![]() Ostatnio edytowany przez Pecio - 16-02-2006 o 11:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Az sam jestem ciekaw czy wyjdzie, to moje foto testowe
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() no moje pierwsze zdjecie ktore moze tu zostac to wczesniejse t testowe.
![]() no to macie moje depo i rzeczy na sell ![]() ![]() a tu male skilowanko ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 15-02-2006 o 11:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Dark pecio
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brotherhood of Phoenix
Świat: Galana
Poziom: 17
Skille: ;p
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() First dragon solo!!
Jak tak dalej pojdzie to ide na OF xD ![]() A teraz cos... slabego xD http://i24.photobucket.com/albums/c4...xp-y/witch.jpg Ostatnio edytowany przez Pecio - 20-02-2006 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Gz pierwszego draga, znajdz sobie kogos kto postawi ci monka (Proponuje Klukensa), i skilluj az do 60 lub 70 distance, wtedy mozesz isc na POH, lub jak wolisz na OF...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() no poreda dobre twoje rady ale moze sam bys jakiegos ss dal a nie tylko wchodzisz i odwiedzasz to.
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co mam dac ci wszystkie ssy ze skillowania, jak leje 12h dziennie rotwormy, chcesz to ogladac ? Niee sadze... Najpierw skille later exp i hunt!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() no chce zobaczyc
![]() chociaz jednego. nie no joke nie dawaj, akle tym sorcererem to mogles dac a ty caly czas pisales a jak to jak tamto jak nie wiem co i w koncu nie dales.
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na stronie 4 jest pare z mojego druta, ktory powstal tydzien temu mial 16 level, teraz ma 13 i red skulla (Loocik z pekeyu bardzo dobry, Knight Axe, P Legs, Serpent Sword, Bag Uh)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok dobra, znalazlem juz to wczesniej
a teraz koniec neo bo tu chyba maja byc zdjecia a nie chat ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() loool
jestem se w kopalni na soldkach i ide sobie na poziom nizej i patrze wogle dobra beka pierwszy raz takie cos widze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mmm... To Life Fluidy czy krew... ? Bo jak life fluidy to jakis debil to wszystko kupil a nawet jak nie to i tak ten gostek jest debil...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() to krew w vialach, tak mi sie wydaje bo wypilem 1 i bylo Gulp.
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurde nie chce wklejac zdjec tylko ja. wogle sie nikt tu nie pojawia. kurde tez przestaje jak tylko ja cos tu robie
![]() a teraz niedawno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 17-02-2006 o 11:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stary nie stresuj sie, powiedzialem skoncze skillowac dam ssy, jak juz mowilem nie chcesz ogladac ssow ze skillowania! A tak na marginesie za co Plate Zenho cie bil, za to ze jestes polakiem? Bo mnie tak Lady Zenha gonila jak powiedzialem ze nie zaplace za to ze jestem polakiem!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() jestem w kafejce cool ze kilneles draga yrub tym drutem 20 lvl i na deserta idziem.
![]() PS. Powodzenia bede w niedziele to zadzwonie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() o dobra poreda ale mowie tez o innych bo chyba my tu tylko lukamy
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Jak sie wkleja to tez cos wysle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol nie mogles sie mnie wprost zapytac bym ci odpowiedzial. lol ty m*****u
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() ![]() ![]() ![]() Najciekawszy scren to ten na POHu prawie dedlem (bo byly 2 archery a ja mialem laga) a tu nagle..... Ostatnio edytowany przez Dawid Druid - 20-02-2006 o 17:18. |
![]() |
![]() |