|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Dzis odpowiadamy na pytania :P Nowych fotek tu juz nie bedzie, zrobie wkrotce nowy temat.
1. "pytanie - gdzie jest ta miejscowka z minosami ?" Jest to na zachod od Kazo, tak zwana kopalnia minotaurow. 2. "jestes harkorowiec i sie deda nei boisz bo chodzisz z g i bswordem i demon shieldem" AoL ? 3. "czemu ty masz 60 club i cos tak sword ??czy ty tak czesto trenujesz??moze chcialbys mi tez podskilowac heheheheeh" Mialem 60 club (teraz po deadzie 59 ;] ), bo to najpierw trenowalem. Obecnie 80 sword / 80 shield. Trenuje duzo bo lubie to robic... I nie, nie mam jakos ochoty trenowac twoim charem, nie mam czasu na to. Wkrotce nowy temat a w nim: zdjecia z nieudanego DL hunta, kilka screenow z questu w Orc Fortress. Cya soon ;D Nheel |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2004
|
![]() gdzie jest tyle minosków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
![]() |
![]() Zrabiste ss'y gratulacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Lokacja: Fibula
![]() ![]() |
![]() kozacki spawn. jednak bylem tam wiele razy i jakos nigdy nie bylo tam tyle tego
Mozliwe ze ktoś je pozrzucal na dółz górnych 2 pięter bo tego tesz tam durzo jest i respawn i znów zrzucił itd... Gratz screenów dawaj więcej... 8)
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Wit : LOL, hahaha dawno sie tak nie ubawilem ;D
ODPOWIEDZ JEST PROSTA ! Ktos je pozrzucal... HAHAHA ;DDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() HEHE , bardzo dobre screeny
![]() Szczegolnie ten z expem 666 ![]() i z "tarpowaniem" kolesiowy ![]() -gratuluje spawnu minoskow- trzeba bylo tam wejsc z gfb :rolleyes: |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() spoko fotki jastem pelna podziwu jak ty wybiles cala jaskinie minotaurow archerow i guardow wow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2004
|
![]() gdzie jest to miejsce moze i ja sie tam wybiore moim palkem ??
Thebesciak |
![]() |
![]() |