![]() |
#41 |
Guest
|
![]() Dożuce coś od siebie...
Mundurki były noszone zazwyczaj w czasach PRLu, wtedy władze miały inne poglądy. Teraz taki prezydent założy płaszcz i na odwal się, a chce żeby w szkołach nosić mundurki... Ja osobiście uważam to za wielki -, ale jakby były luźne, nie obciachowe i przewiewne to "może" bym się zgodził. |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Moria
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Jamera
Poziom: 17
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Nawet panienki super piękne z sylwetką modelki też nie muszą pokazywać co mają na sobie tylko co mają w GŁOWIE(a przeważnie zieje tam pustka wypełniona od czasu do czasu słodkim blondynem hip-hopowcem z gaciami co mają krok poniżej kolan i wyglądają jakby było w nich świeżo nawalone - to ma być uczeń?) Zazwyczaj ta co się najwięcej odkrywa to nie ma szacunku do siebie i pokazuje każdemu co zechce. Jaki normalny chłopak by taką chciał... Kobieta powinna być niedostępna jak średniowieczna księżniczka w zamkniętej wieży a nie pokazywać każdemu na lewo i na prawo co ma a mundurek jest właśnie likwidacją "seksownego pasztetu" i tłamszenie przyszłych prostytutek(Problemy z żoną? Wystarczy ją wiernie kochać)a także likwidacja żuli i chuliganów bo mundurek chociaż nie wiem jak ochydny - zawsze uspokaja i zmusza do dobrego wychowania oj Nekro, Nekro... omijaj totocoś kiedy twoja klasa składa się z 26 osób czyli 26 dziewczyn właśnie takich(nareszcie się stamtąd wyniosłam do klasy o znacznie wyższym poziomie inteligencji) Smiti - okropna ci się krzywda stanie kiedy przejdziesz te kilka(naście/set) metrów od domu do szkoły i spowrotem? Jeśli mundurki byłyby obowiązkowe we wszystkich szkołach to nikt by nie uważał tego za obciachu bo każdy byłby w mundurku i nawet nikt nie zwróciłby na ciebie specjalnej uwagi Jezusie nazaretański, kiedyś mundurki były, nie było młodocianych ***ew, żuli i chuliganów z którymi problemy ma dzisiejsza policja bo była większa dyscyplina a nie "bezstresowe traktowanie uczniów i bezstresowe wychowywanie" a z tym równa się rozpieszczanie na dziadowskiego bicza i potem rosną nam takie eee... odłamki społeczeństwa Ostatnio edytowany przez Bellatrix Vampirica - 14-11-2005 o 20:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() @Nekromanta Bla bla bla..... Ale jak inaczej mowic o 'dziewczynach' ktore chodza jak tanie dziwki -.- tak jak sie ubieraja to na to zasluguja.
Rozumiem jakas fajna laska co sie podoba wiekszosci szkoly etc. Ale zeby z siebie robic jakas extra gwiazde? |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Mundurkom mowimy nie. Cnotkom tez!
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() wprawdzie tylu mówi cudowne hasła, że nie wygląd się liczy tylko to co jest w środku bla bla bla a sami patrzycie byleby laska miała biust D70, w pasie niecałe 60 a w biodrach tyle co w biuście
jak cię widzą tak cię piszą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Mundurkom mówię zdecydowanie NIE, na szczęście w mojej szkole nie ma obowiązku ich noszenia. Nie podoba mi się to, że ktoś ma mi narzucać jak mam się ubierać, po za tym te ubranka są moim zdaniem wieśniackie.
@ Bellatrix Wiesz co? W twoich postach wyczuwam zawiść, może nawet trochę zazdrości.. Nie możesz zabronić nosić komuś stringów czy krótkich koszulek bo CI się to nie podoba.. To naturalne, że ktoś chcę podkreślić swoją urodę. Czy może wg ciebie wszyscy powinni chodzić w workach po ziemniakach? Bo przecież.. Cytuj:
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Do tych co krytykują ubieranie się dziewczyn:
Widzicie drzazgę w oku innej osoby, a w swoim belki to już nie (nie jest to dokładny cytat więc nie umieściłem tego w cudzysłowiu) Ubierać się jak chcesz, byle tylko schludnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() @Matek : dzieki za poparcie ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Nekromanta:
Bo biodrówki są po to żeby spadać ![]() ![]() @Matek: Z jednej strony się zgadzam, a z drugiej nie... ![]() ![]() Cytuj:
Ja nie chcę żeby w szkole wciskano chłopakow pod krawaty, a dziewczyny pakowano w worki, żeby nic nie było widać. Chiciałbym, żeby wprowadzono jakieś normy ubioru i się ich trzymano. Koszulka szkolna + "normalne" spodnie. Znam to z autopsji i wiem, że nikomu to nie przeszkadza ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Wejherowo
Stan: Na Emeryturze
Świat: valoria/honera
![]() |
![]() Chodzilem do mundurowej szkoly...
Jakos nigdy mi to nieprzeszkadzalo... Nacodzien trzeba bylo nosic tylko marynarke ze znakiem szkoly na piersi... W coniektore dni (3-4 razy w miechu) pelna gala... Nic strasznego ![]() To stronka mojej starej dobrej szkoly ![]()
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 43
|
![]() "Mundurką mówimy stanowcze NIE!!!"
1. Po pierwsze siara, siara i jeszcze raz siara 2. Po drugie widział ktoś szanującego się skate-a w mundurku 3. Po trzecie jak ci przeszkadzaja spodnie z krokiem do kolan to twój problem bo ja uieram się jak lubie a nie jaka jest moda (u mnie takie same reakcje wywołuje sweter z wełny, no poprostu zle mi sie robi jak widze kogos w swetrze z wełny) 4. Po czwarte w takim mundurku mozna sie bardziej spocic niz po 2 h wf-u 5. Po piąte mam juz diwe szkoly za soba i nie zauwazylem zeby ktos ponizał kogos ze wzgledu na to jak sie ubiera (chodzi mi tu o osby mniej zamożniejsze) 6. Po szóste predzej mnie ze szkoły mnie wywala niz ja złoze mundurek!!!
![]() Ostatnio edytowany przez Sacred Platinum Dragon - 15-11-2005 o 13:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do niektórych: Mówicie, że niektóre wyglądają jak ****y, a powiedzielibyście jej to wprost? Porozmawialibyście z nią? Pewnie większość nie.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
W zwyczaju mam, że mowię to co myślę. I nie robię żadnych wyjątków. @Sacred Platinum Dragon: Ad. 1 Jeżeli siarą jest dla ciebie wyglądanie poważnie to ci współczuje. Ad. 2 Możesz ubierać się jak "szanujący się skate" po szkole. Żaden problem wrocić do domu i sie przebrać. Ad. 3 Ubieraj się jak chcesz, nie moja brocha. Po prostu ja tego nie lubię i tyle. Nie zmuszam cię żebyś tak się nie ubierał. Ad. 4 Chodziłeś kiedyś w takim mundurku, że to wiesz? Ad. 5 Na takie rzeczy nikt nie zwraca uwagi, mimo iż tak się dzieje. Ad. 6 Współczuje. Jeśli dla ciebie ubiór jest ważniejszy niż edukacja, jesteś dla mnie zerem.
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Noszenie mundurków służy głównie estetyce i zrównywaniu tych co mają mniej kasy z tymi co więcej, aby inni nie czuli się pokrzywdzeni z tego powodu, a także żeby ludzie bez gustu nie od*******ali się do szkoły jak na bal przebierańców.
Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 15-11-2005 o 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Tutor
Profesja: Elite Knight
Świat: Premia
Poziom: 39
Skille: 81/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Mundurki to dobry pomysł, czemu?
Bo wszyscy są równi, problemy kosztów znikając. Dużo kosztują mundurki? Swojego czasu sam chodziłem do szkółki, gdzie mundurek składał się z koszulki z krótkim rękawkiem i żółtym emblematem szkoły przy sercu (koszulka żółta) Takiej samej bluzie, tyle, że z długim rękawem, do tego dowolne ciemne spodnie. Na galowe specjalności garnitur, czy to jest takie straszne? Dlaczego nie mundurkom? Dość za dużym spodniom z za niskim krokiem, dość debilom którzy chodzą i twierdzą, że są "ql skejty", dość dziewczynom w obcisłych dżinsach. Słowem mundurki zdają egzamin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Cytuj:
W ogóle widzę, że Caerlionne ma w zwyczaju pisać, co myśli. Ty dla odmiany zacznij myśleć co piszesz.
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 15-11-2005 o 16:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
|
![]() Aval'yah - nie zabraniam tylko wyrażam swój sprzeciw. Wolę ochydne, brudnooliwkowe albo nawet wypłowiałoszare mundurki niż patrzeć na lewo i na prawo na wyłażące, obleśne stringi z biodrówek. Sama mogę zrezygnować ze swoich dzwonów i rozwleczonych koszulek Iron Maiden, nie będzie mi to przeszkadzać.
Uważasz, że średniowieczne suknie były workami na kartofle? Gratuluję Nightwalker - jedyne co sobie mam do zarzucenia to niedowagę, prawie białą skórę i w każdej chwili grozi mi anemia bo sama się do takiego stanu doprowadziłam Nekro - przecierpiałam dwa lata, nabawiłam się prawie zaawansowanej schizofrenii, wyrobioną mam surową opinię o takich elementach. Zmienić zdanie pomoże mi jedynie długotrwała terapia psychiczna Stringi są jak najbardziej obleśnym wynalazkiem męskiej wyobraźni. Spadki biodrówek nieraz się zdarzają(zwłaszcza specjalnie... to tylko elementy z mojej byłej klasy wprowadziły taką modę w mojej szkole na zbyt luźne biodrówki...) Kaczi - ja jednej(no może więcej...)powiedziałam, że wygląda jak tania dziwka. Dostawałam potem na gg głupie anonimy, że mam w******* tylko tak nie mam go już od roku(czego możnabyło się spodziewać po głupich laseczkach) Sacred Platinum Dragon - nie mam do ciebie słów... zresztą to co chciałam powiedzieć powiedział(a) już Caerlionne i w zasadzie mogę tylko dorzucić "matko boska, co z ciebie wyrośnie(wyrosło)" |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A jezeli ktos wie ze sie podoba wiekszosci to moze sie tak ubierac bo nikomu to nie przeszkadza i jeszcze gdy jest mila etc. |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bellatrix Vampirica:
Wiesz, niektóre nie tylko straszą, ale i to robią. Ale bardziej chodziło mi do męskiej części forum. ![]() I PS: Nie Kaczi tylko kaczi. ![]() Mi nie przeszkadzają wylazłe stringi, wręcz przeciwnie ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
edit: dopiero teraz zauwazylem, ze jestes kobieta. NO coz - czysty przyklad pusciutkiej dziewczynki...
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 15-11-2005 o 16:30. |
|
![]() |
![]() |