|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Musze stwierdzić,iż do harcerzy mam mieszane uczucia.Z jednej strony podziwiam ich za to,że nie wstydzą się chodzić w mundurkach,lecz nie tylko za to.Podziwiam ich także za to,iż mogą tyle śpiewać,być tacy uprzejmi,wysiedzieć tyle w kościele...
A z drugiej strony...to już nie wygląda tak różowo.Czuje do nich wewnętrzne obrzydzenie.Sam nie wiem dlaczego.Poprostu nie podobają mi się ich zwyczaje itp. Reasumując,jestem neutralny.
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jeśli chodzi o mnie to byłem kiedyś na czymś w stylu "inicjacji" gdzie wszyscy coś gadaliśmy(jakieś tam będę porządnym obywatelem itp.) i dostaliśmy takie zajefajne nożyki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
![]() |
![]() No co jest...
Dalej czekam na odpowiedzi...
#44 |
Zbanowany
|
![]() co ? ZPT ? tfu ZHP ? ee nie lubie ^^ nie jestesm zdyscyplinowanym patriota
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sam jestem harcerzem...Jak to w piosence "Być harcerzem fajna rzecz" ;] Naprawde zachęcam...miło,fajno...przygoda ,którą się zapamięta na zawsze
![]() No ale nie ma jak kiedyś ,że wszystko za friko...teraz się buli ciężką kase za tę przygode;d
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() No. I sami zarabiamy sobie na biwaki, sprzedając kartki świąteczne.
![]() Na te biwaki właśnie, idziemy co kilka miesięcy do szkółki w Grodzewie, a jak się ktoś nudzi to zawsze może coś wyskrobać z gałązki. W nocy łazimy po lesie, drużynowi chowają się w krzakach i udają dziki. ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 21-11-2005 o 08:22. |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Ja jestem harcerzem od roku 28 lipca wróciłem z obozu no i było zajefajnie.Złożyłem przyżeczenie harcerskie.jestem w 26 zgierskiej druzynie harcerzy.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() harcerze lol.............
|
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Generalnie do harcerzy nic nie mam, ale osobiscie nigdy nie ciągnęło mnie, żeby dołączyć do jakiejś drużyny
![]() Mam za to uraz do jakiś harcerzy z Zielonej Góry, którzy byli po prostu bezczelni i chamscy kilka lat temu. Otóż mam nad jeziorem domek na prywatnym ośrodku, gdzie wchodzić mogą tylko członkowie klubu. Często nocuje tam latem. Bodajże 4-5 lat temu obudziłem się o 7 rano i usłyszałem jakieś krzyki "haja! uła trzffff" Wychodzę z domku, a tam na środku boiska do siatkówki stoją harcerze z sąsiedniego ośrodka i ćwiczą, tą 'harcerską' sztukę walki, nie wiem jak to się nazywa ![]() edir: lul nie zauważyłem, że to jakiś wykopany stary, temat. Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 08-08-2007 o 21:37. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stelle?
Ja bylem rok temu zastępowym, ale mnie wywalili jak z kolegą podpaliłem Harcówkę XDD Tzn, kolega młodszy zamiast kupić naftę do lamp kupił podpałkę do grilla (xD), więc żeby się nie zmarnowało dolałem troszkę do wiaderka z wodą, koleś wyrwał mi butelkę - NIE ŻAŁUJ! - i wlał 4/5 butelki. Wrzucił zapałkę, ogień wybuchł na 1,5 metra, koleś przestraszony kopnął wiadro i ogniem zajęła się szafa i pół podłogi. Udało nam się dogasić, lecz pół pomieszczenia było zalane ;d Potem jeszcze jak butelka już pusta leżała na biurku bokiem to koleś wsunął do niej zapałkę, zapaliły się opary i zadziałało jak silnik odrzutowy xD Na koniec jeszcze zrobił na ścianie pentagram plastrem (Pod krzyżykiem ;dd). To była właśnie taka drużyna, gdzie wszyscy chodzili dla jaj, a zbiórki były w stylu "Dobra, wszyscy są? znajdzcie mi 6 karteczek na sprawność i możecie iść do domu." ;p Ostatnio edytowany przez Gogar - 08-08-2007 o 19:16. |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 21-11-2005, 09:09
Pozdro xD A co do harcerzyków, to byłem w harcerzykach, poznałem wielu ludzi, jednak w pewnym momencie pomyslalem "Dlaczego ja robię z siebie debila?" i odszedłem. Anyway myślę, że harcerzyki są w porządku - samokształcenie, dążenie do ideału itp |
![]() |
![]() |
#52 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Byłem kiedyś zuchem, później harcerzem (oczywiście w ZHP), ale w pewnym momencie z niewiadomego powodu, przestałem przychodzić na zbiórki
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Ja jestem harcerzem od roku i na obozie jest fajnie bo polowa druzyny gra w tibie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Zawsze chciałam być harcerzem, ale jakoś nigdy nie było czasu. Poza tym, siostra potrafiła skutecznie mnie zniechęcić do harcerstwa.
#55 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Nie rozumiem troszke tego, nigdy nie bylem harcerzem. Z tego co przeczytalem w tym temacie: zarabiacie na obozy sami (karteczki i inne duperele? ). Potem jedziecie gdzies do lasu i bawicie sie w rozpalanie ognia i w chowanego?
Ogolnie nie podobaja mi sie mundurki harcerzy i chyba nie chcial bym nim byc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Po co odświeżacie temat sprzed kilku miechów?
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2008
|
![]() harcerze to lamki
![]() ![]() harcerze skur< ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
![]() |
![]() @Mapa_Europy:
Harcerze wciaz istnieja, temat nie mowi o czyms co przez te 3 lata zniklo, wiec czemu nie? Ew. jakby ktos taki temat zalozyl teraz, to "bylo, stare, twoja mama". @up: Spadlo ci na glowe takie duze pudlo? Kiedys bylem harcerzem, ale 'druzynowy' nie potrafil jej prowadzic. Szkoda, bo poznalem przez te pol roku wielu ciekawych ludzi. |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Ja jestem harcerzem i jestem z tego dumny ;p
Poznałem wspaniałych ludzi, robie rzeczy których pewnie bez nich bym nie zrobił i cieszy mnie to. No i wiadomo, siąde z giarką przy ognichu to harcerki jak muchy się zlatują :> Podoba mi się to, że harcerze których znam łamią ten durny stereotyp świętoszkowatego umundurowanego nubka. Ci ludzie to największe świry jakich znam ;p
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() @Maciek
Dzieciaku idź precz, nie chcemy tutaj niedowartościowanych bachorów. @Kulikos Popieram po całości. Niestety u nas osądza się po stereotypach, nigdy nie probując :< |
![]() |