|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Buahahaha!...
![]() Kill Rydzyk. Rydzyk Is Thief And PK !!! ![]() ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() O radiu oważam że jest dla dewotek a o Rydzyku wole sie nie wypowiadać (zarabia na religi) i to samo można powiedzieć o tv trwam a mam kumpla a on ma sąsiada który jak powstało radio maryja to spylił tv i kupił radio a jak powstało tv trwam to oszczedzał aż bedzie stać go na tv a potem na kablowce zabrał tylko tvp1,2,polonie i......(zgadliście) tv Trwam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: Bolesławiec (koło Wrocławia)
![]() |
![]() Temat inny niż inne, ty grasz wogule w Tibie?! :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Buahhah moja slucha tez radia maryja, naszczescie tylko jedna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() A ja podziwiam ksiedza Rydzyka...Potrafi pieprzyc o czyms, w co sam zapewne nie wierzy, przekonywac do tego ludzi, i jeszcze zarabia na tym kase!
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() a ja wam powiem że ksiądz Rydzyk nie zostanie świętymbo wystąpił z zakonu i nie może zostac swietym (jakas sprawiedliwosc na tym swiecie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Gość zrobiłby kariere, ale go do klasztoru zesłali... A tak na serio: Ciekawe, że większość osób które się tutaj wypowiadały pewnie nigdy nie słuchała Radia Maryja ![]() Ja go nie bronie!!! Sam tego nie słucham, ale przecież wypadałoby wiedzieć coś o tym o czym się pisze ![]()
![]() |