|
|
#41 |
|
Guest
|
No jak teraz bedzie tibia wyglodac to extra nie juz takie bryly kwadratowe wypasione plaze
fajna animacja i wogole lepsza tibia tibia nowej generacjibrawa dla cipsofut zeby tak im to wyszlo wiecej bedzie grafa zachecac jak zobaczylem te screny to olsnienie normalnie jak tak tibia bedzie wyglodacto super pozdro. |
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
|
Woah! Tibia wg. mnie wyglądała ładnie jeszcze przed tym update. Niby taka mała rzecz, a cieszy
. Brawa dla Cipsoftu (Swoją drogą to ciekawe, jak wyglądałaby Tibia 3-D) !
|
|
|
#43 |
|
Guest
|
no no teraz Cipsoft sie postaral
Lepiej bedzie teraz to wszystko wygladalo. |
|
|
#44 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
Ach, jezeli chodzi o grafike, to prawdziwa uczta dla oczu w porownaniu z aktualna
. Mam nadzieje ze przymiotnika "dobry" bedzie mozna uzyc jeszcze wiele razy w opisywaniu tego update ![]()
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
|
Grafa powala
szczegulnie ta animacja wody na brzegiem nice ![]() ja bym zmienil jeszcze cos z tymi Soulami...Ja pier**** nie lubie na nie czekac ... Pozdr0
|
|
#47 |
|
Guest
|
Super mam nadzieje że Cipsoft nas niezawiedzie niemogę się już doczekać światecznego updat'a jak na razie bardzo dobrze się zapowiada
![]() |
|
|
#48 |
|
Użytkownik Forum
|
Jeśli mam być szczery . . to mi się nie podoba po co coś ulepszać skoro jest dobre nawet bardzo dobre?
|
|
|
|
|
#49 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
Dabek starzejesz się. Kolejny news nie napisany przez Ciebie.
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 18-11-2005 o 23:41. |
|
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
|
Najbardziej nie mogę się doczekać nowych terenów, ale również trzymam kciuki, żeby były nowe outfity ... Chociaż jeśli Cipy chciałyby zrobić nowe, to by coś wspomnialy o tym ...
|
|
#51 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
Jak dla mnie to popieram teze że CipSoft pwoinien nie tylko dać nowe grafiki i troche terenów a także jakieś zmiany w samej grze (zabierzcie soul pointy plx).
Grafika jest nawet ładna ale animacja walki to "dno i wodorosty" powinni to zmienić. Aha jestem ciekaw czy sondy na www.tibia.com wpłyną na CipSoft? |
|
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Świat: Isara
|
Omfg za******a grafa ;D
Rzeczywiscie fajna ta plaża bede musial sie tam wybrac z moja kochana Justynka :* ![]()
|
|
#53 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brykieciq
Profesja: Paladin
Gildia: Rat SLayers
Świat: Pacera
Poziom: 120
Skille: 97/75
Poziom mag.: 21
|
Wszystko ladnie fajnie ale po co komu ladniejsza tibia cip moglby sie na czym wazniejszym np oslabienie lagow czy cos a oni wyskakuja z kolejnym update'm to jeest chore ale coz.... moge zrobic xD
|
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2003
|
Podpis pod obrazkiem: "Fantastyczny wygląd nudnych podziemi wreszcie ulegnie zmianie". Innymi słowy: nudne podziemia wyglądają fantastycznie i teraz ulegnie to zmianie.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik Forum
|
MateQ: "Rzeczywiscie fajna ta plaża bede musial sie tam wybrac z moja kochana Justynka :*"
Wiesz misiek nie gram ale tą plażę będę musiała z Tobą zobaczyć . Zapowiada się bardzo ciekawie. Ss zrobiły na mnie duże wrażenie, grafika miła dla oka Tylko żeby były nowe outfity szczególnie dla płci pięknej ![]() Ostatnio edytowany przez Jvsta - 19-11-2005 o 00:44. |
|
|
|
|
#56 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
#57 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
#58 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
Noo.. tylko pięknych grafik do szczęścia brakowało.. Ale myślę, że CipSoft nie poprzestanie tylko na stronie wizualnej
![]() |
|
|
|
|
#60 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
CIekawie,ciekawie.ale troche plastelinowa ta grafika,czyż nie??
![]() Powinni się wziąść za outfity,więcej animacji,itp.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|