![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
![]() |
![]() Ja kiedyś w ta gierke grałem ale przestałem bo nie widziałem jak się atakuje
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Tibiak - 26-12-2005 o 20:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Mielec
Imię: Azazel Mielec
Profesja: Knight
Gildia: nie ma i nie będzie
Świat: Calmera
Poziom: 40
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
|
![]() dzienki coś ledwo czaje ale sprubuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() proponuje wejsc na ta polsko strone o terra world i poczytaj o noobisland
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() You have to enter your Start Code first to log on. If you don't know your Start Code click "Mail activation code" at the logon screen.
To mi sie wyswietla jak chce sie polaczyc ![]() Gdzie mam wpisac ten Start Code? ![]() Pomóżcie plssss |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() LUDZIE MAM BARDZO ALE TO BARDZO DUZY PROBLEM
MAM JUZ CHARA MAM NIM 50 HP ALE!!! ZAPOMNIALEM JAKIEGO MAM NA NIEGO EMAILA A NIECHCACY KLIKNOLEM COS W PASSACH I TERAZ NIEZNAM PASSOW NIEWIEM JAK ZROBIC ZEBY SE E-MAILA PRZYPOMNIEC ![]() JAKBY CO MUJ NICK TO Rahemos @up na samym dole jest costam costam start code skasuj to cale i tam wpsiz start coda Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 26-12-2005 o 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @re up: z e-mailem to może być problem :/ passy się da ale o mailu nic nie wiem.
Proponuje aby każdy dał tutaj swój nick w grze aby było łatwiej się porozumiewać ![]() edit: a i może mi ktoś powiedzieć gdzie jest ta głupia frakcja magów?? :/ jakby co jestem w Escher. Ostatnio edytowany przez Harven - 27-12-2005 o 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Harven
Aby dojść do frakcji magów musisz mieć zrobionego questa na Reet. Mage faction: Znajduje sie: od Reet respawn idź w lewo 5, góra 1, lewo 3, dół 1, lewo 1, dół 1, lewo 1, dół 1
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Harven
Aby dojść do frakcji magów musisz mieć zrobionego questa na Reet. Mage faction: Znajduje sie: od Reet respawn idź w lewo 5, góra 1, lewo 3, dół 1, lewo 1, dół 1, lewo 1, dół 1
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wiem, już mam. A teraz next pytanie: gdzie znajde mage faction hideout, obok którego jest przejście do healing springs. Albo jak dostać się do healing springs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Zassalem gre ajk chce zalonczyc to mi jakies *******y wyskakujom potems ie zalancza. Zrobilem sie konto i wybralem Fighter ustawilem all satty i potem automatycznie mis ei zmienily lol?
Kilka pytan co do gry? 1. Gdzie moge kupic bron lepszom 2. jak sie bije potworka 3.jak sie psize do ludzi albo cos? Msg me help pls |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale co to jest healing springs, to potrzebne do jakiegoś questa? Powiedz o co ci dokładniej chodzi.
UP: Atakuje się na TAB Lepszą broń kupisz w Edgewood (na razie bij slimy, aż uzbierasz 100 gp na wędke) Do ludzi się pisze normalnie jak w tibi, tylko, że nie widac tego co napisaleś nad twoją głową, a jesli chcesz do kogoś PM wyslać, to klikasz na sent Instate Msg, tam nick gracza i tekst.
![]() Ostatnio edytowany przez Glacial Hero - 27-12-2005 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() THX FOR HELP ? A poco mi wendka? i gdzie mozna jom kupic :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() radze ci wejdz na ta strone polska o terra world i tam pocztaj o noobisland to sie dowiesz
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
![]() |
![]() Dobra ja już wszytko wiem gra suuper mam chain seta i wogóle, ale huncąc na orcach zniszczył mi się ten wpsaniały(
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
UP: W Edgewood jest taki sklep a w nim kowadło. Od NPC w nim kupisz "chunk of iron" (100gp) i blaks(coś tam)mith hammer (za 300-400gp) jeśli chcesz coś naprawiać, to musisz do ręki wziąść ten B.hammer a w bagu miec zepsuta zbroje/miecz/helm i hunk of iron. Podchodzi do kowadła, klikasz na sepsutą rzecz i klikasz "smith". B.hammer jest bardzo przydatny, więc opłaca się go miec każdemu, a chunk of iron musisz kupowac do każdej jednej zepsutej rzeczy rzeczy. DOWN: Send Instant MSG
![]() Ostatnio edytowany przez Glacial Hero - 28-12-2005 o 13:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Imię: Thek Umerunught
Profesja: Royal Paladin
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 61
Skille: 82/63
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Moze mi ktos powiedziec jak sie zdobywa eq??
![]() ![]() @down czyli mam z tego sztyleta zabijac te slimy i wolfy?? Ostatnio edytowany przez Thek Umerunught - 28-12-2005 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak wypadnie cos to wypadnie najlepiej uzbieraj te 100 gp i kup wedke i bendziesz mógł potem kupic sobie leprze eq
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Yeah mam już 45 HP
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Edit: Już wiem ![]() Ostatnio edytowany przez Mlaan - 29-12-2005 o 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up: musisz wykopać/kupić odpowiedni minerał i dorwać młotek kowala(do nabycia w edgewood) kiedy masz wszystko podchodzisz do jakiegoś kowadła, klikasz na uszkodzony item i klikasz smith albo fix. Nie pamiętam dokładnie
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Harven - 28-12-2005 o 22:47. |
|
![]() |
![]() |