|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2005
|
![]() moim zdaniem powinno byc kilka nowych czarow dla palla
![]() "mini sd" takie cos pomiedzy hmm a sd lecz blizek sd;] no i moze ja mam byc teraz ze rozdzki dla sorka i druta to moze strzay ktore wala magia i atakuja normalnie nie strzaly magiczne bo takie juz sa ale np rzucam czar i przez niewiem kilka minut moge walic normalnie jak wale ze strzal i dodatkowa za pomoca magi wieksze obrazenia ![]() Pozdro for all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Lyssy'ego traktujcie z dystansem, skoro to wyczytał na tibia.org.pl...
@topic: Skoro ma być zmniejszona użyteczność run, a zwiększona spontanów, to nie wiem jak sorce będą expić biorąc pod uwagę że aktualnie z runami prawie nic się nie opłaca... najzabawniej będzie jeśli runy zrobią bezużyteczne, a podstawą walki będzie exori vis (oczywiście nie wysilą się na tyle aby wprowadzić nowy czar)... Jeee, w melee na DLe! ![]()
![]() |
#44 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp.
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 33
Skille: xx\xx
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 11 2005
![]() ![]() |
![]() A wg mnie Najslabsza profesja do pvp to knight a nie magowie, ale akurat dobże że sorc bedzie lebszy bo zamierzam nim grać
@edit Drogi cadonisie! ![]() Przecierz na tibia.org.pl też napewno ktoś jest (no np tutorem) nieprawdaż? A choć niejestem zwolennikiem innych stron poza tibia.pl i tibia.com to i tak jest wg. mnie 90% nato że tibia.org.pl pisze prawde ![]() Ostatnio edytowany przez Regaster - 05-12-2005 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
|
![]() na tibia.org.pl(konkurecja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Może to mnie zmusi żebym z tibią został hyh. Amoże dzięki temu wruce do mojego palla lub knighta!!
![]() |
#49 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 06-12-2005 o 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Ja tam z SD chodze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Cytuj:
A robiles kiedys duele? Zaloze sie ze taki 12 lvl ze skilami po 60 bedzie lepszy od 20 lvla ze skilami po 40-50, chyba ze ten 20 lvl ucieknie bo jest szybszy. Sam mialem najta na 16 lvlu ze skilami po 70/67, potem w 2 dni wyexpilem 20 lvl (jakies 3-4 h na zamku ![]() Odnoscie update to na tibia.org.pl pisza prawde, znam 2 senior tutorow i oni mowia to samo (Bo identyko lista dostali), i na tsie juz widzieli, ale im pg w glowie wiec zaduzo na tsie nie posiedzieli :<. Jako ze mana szybciej bedzie rosnac, 20 many urosnie w jakies 6 sekund, wiec exori vis to nie glupi pomysl (sila tego jest jak hmm a hmm mimo ze 5 ladunkow kosztowal bedzie 280 many), z drugiej strony różdzki które maja amunicje na mane zrekompensuja braki w runach, gdyż najsilniejsze walic beda z sila porownywalna do hmmow, a pochlaniac beda 13 many, wiec jeszcze lepiej niz z exori vis. Ci co mowia ze update sux to poprostu jacys dziwni ludzie, bojący sie zmian, najlepiej niech se znajda inna mniej stresującą gre, bo cipy probója zmieniac Tibie na lepsze, a to ze im nie wychodzi to juz inny temat... teraz wydaje mi sie ze upek bedzie najlepszy ze wszystkich (tzn najmniej spieprza rzeczy). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Lokacja: Chełm
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avanascer
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Z tym 25lvl to bym sie nie zgodzil bo to niemozliwe. wprawdzie nic na ten temat nie slyszalem ale sadze ze to plotki. choc moge sie mylic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() do 2 panow nade mna:
na sd runke po up-dacie trzeba bedzie zuzyc az 880 many, czyli wymagany poziom na sd to 36, a dlatego ze mana bedzie sie odnawiac 4x szybciej wiec wymagana mana na wszystkie runy bedzie zwiekszona 4x. |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
@Edit 2 Ee...chyba nacisnołem 2 razy wyślij, przepraszam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() Fajnie by bylo gdyby czary typu exori mort byly bez Pacc bo niektorym osobom nieoplaca sie kupowac Pacc na 20 lvl -.-
![]() ![]() __________________________________ Jestem tu nowy ![]() |
![]() |