Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Magia

Notki

Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-12-2005, 19:32   #41
Lyssy
Guest

Domyślny

no, niestety na ue bedzie wymagane 1200 many ale teraz gra sorcem bedzie itak najlatwiejsza i najciekawsza =D
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-12-2005, 00:14   #42
Tomm
Użytkownik forum

Tomm's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005

Domyślny czary palla

moim zdaniem powinno byc kilka nowych czarow dla palla
"mini sd" takie cos pomiedzy hmm a sd lecz blizek sd;]
no i moze ja mam byc teraz ze rozdzki dla sorka i druta to moze strzay ktore wala magia i atakuja normalnie nie strzaly magiczne bo takie juz sa ale np rzucam czar i przez niewiem kilka minut moge walic normalnie jak wale ze strzal i dodatkowa za pomoca magi wieksze obrazenia

Pozdro for all
Tomm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2005, 14:28   #43
Cadonis
Użytkownik Forum

Cadonis's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2004

Domyślny

Lyssy'ego traktujcie z dystansem, skoro to wyczytał na tibia.org.pl...

@topic: Skoro ma być zmniejszona użyteczność run, a zwiększona spontanów, to nie wiem jak sorce będą expić biorąc pod uwagę że aktualnie z runami prawie nic się nie opłaca... najzabawniej będzie jeśli runy zrobią bezużyteczne, a podstawą walki będzie exori vis (oczywiście nie wysilą się na tyle aby wprowadzić nowy czar)... Jeee, w melee na DLe!

~~~~
Cadonis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2005, 20:14   #44
Aivya Zego
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp.

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 33
Skille: xx\xx
Poziom mag.: 4
Aivya Zego ma numer GG 8116896
Domyślny Omg

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elusive
OMG. Czy ty wogóle skillowałeś ??. Na 20 lvl mieć takie skille to grzech. Tak jak np ja na 12 lvl mam 56/56 i 70 % do 4mlvl. Widać że nie umiesz grać knightem. 12 lvl jest w stanie cie zabić.
Co do tego to sie nie zgodze. Cos mi sie wydaje ze ty tak naprawde gowno o knightcie wiesz dla twojej wiadomosci to 12lvl nie ma szans zeby zabic 21lvla z skilami chocby takimi jak ma ten poprzednik co sie przed nim tak zasadziles a zaloze sie ze ty umiesz grac knightem tak jak moj kumpel wbic skile i stac pod dp do znudzenia hehe a tak wogole to wydaje mi sie ze lvl robi wiecej niz skile bo sam mam tragiczne skile a zlvla na lvla widac ze hity poprawiaja sie zauwazalnie..
Aivya Zego jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2005, 20:42   #45
Regaster
Użytkownik forum

Regaster's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2005

Regaster ma numer GG 5500181 Regaster ma login Tlenu regaster
LOL

A wg mnie Najslabsza profesja do pvp to knight a nie magowie, ale akurat dobże że sorc bedzie lebszy bo zamierzam nim grać
@edit
Drogi cadonisie!
Przecierz na tibia.org.pl też napewno ktoś jest (no np tutorem) nieprawdaż? A choć niejestem zwolennikiem innych stron poza tibia.pl i tibia.com to i tak jest wg. mnie 90% nato że tibia.org.pl pisze prawde

Ostatnio edytowany przez Regaster - 05-12-2005 o 21:40.
Regaster jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2005, 20:47   #46
tnt master
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 06 2005

Domyślny

na tibia.org.pl(konkurecja ) jest to co bedzie na ubgradzie nie wiem czy to prawda.jest tam jakie rozdzki beda jaki hiti jaki lvl itp
tnt master jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-12-2005, 15:05   #47
Lyssy
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cadonis
Lyssy'ego traktujcie z dystansem, skoro to wyczytał na tibia.org.pl...

@topic: Skoro ma być zmniejszona użyteczność run, a zwiększona spontanów, to nie wiem jak sorce będą expić biorąc pod uwagę że aktualnie z runami prawie nic się nie opłaca... najzabawniej będzie jeśli runy zrobią bezużyteczne, a podstawą walki będzie exori vis (oczywiście nie wysilą się na tyle aby wprowadzić nowy czar)... Jeee, w melee na DLe!
Czlowieq najpierw moze popatrzysz to co ja wnioslem do tego forum i od jakiego czasu z niego korzystam a potem porownaj to ze swoimi postami... jak widac po twoich bezsensownych postach umiesz tylko nabijac a nic na forum nie wnosisz.. probojesz teraz sprzeciwic innych urzytkownikow przeciwko mnie temu ze korzystam z informacji ktore wziolem z innej strony? jak niepotrafisz niczego wniesc na forum tylko umiesz krytykowac TO SIEDZ CICHO bo nikt niechce sluchac nabijacza postow -.-'
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-12-2005, 16:11   #48
Tomcio Pall
Użytkownik Forum

Tomcio Pall's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
Tomcio Pall ma numer GG 1669739
Domyślny

Może to mnie zmusi żebym z tibią został hyh. Amoże dzięki temu wruce do mojego palla lub knighta!!
stary 06-12-2005, 17:38   #49
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lyssy
Czlowieq najpierw moze popatrzysz to co ja wnioslem do tego forum i od jakiego czasu z niego korzystam a potem porownaj to ze swoimi postami... jak widac po twoich bezsensownych postach umiesz tylko nabijac a nic na forum nie wnosisz.. probojesz teraz sprzeciwic innych urzytkownikow przeciwko mnie temu ze korzystam z informacji ktore wziolem z innej strony? jak niepotrafisz niczego wniesc na forum tylko umiesz krytykowac TO SIEDZ CICHO bo nikt niechce sluchac nabijacza postow -.-'
Co jak co, CIPsoft probuje utrzymac informacje dot. update'ow w tajemnicy, ale znajda sie rozni ludzie godni zaufania, ktorzy rozniosa informacje. A ty te wiadomosci bierzesz z nielegalnego zrodla (kazdy tutor, ktory wbija na testa zobowiazuje sie do trzymania informacji w tajemnicy), wiec tez nie masz sie czym chwalic.

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 06-12-2005 o 17:42.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-12-2005, 18:18   #50
Taziom
Guest

Domyślny :#

Ja tam z SD chodze to wymiata w pvp ,ale jak napadnie cie 3 wojów to tylko uciekac
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-12-2005, 07:38   #51
Szczepan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aivya Zego
Co do tego to sie nie zgodze. Cos mi sie wydaje ze ty tak naprawde gowno o knightcie wiesz dla twojej wiadomosci to 12lvl nie ma szans zeby zabic 21lvla z skilami chocby takimi jak ma ten poprzednik co sie przed nim tak zasadziles a zaloze sie ze ty umiesz grac knightem tak jak moj kumpel wbic skile i stac pod dp do znudzenia hehe a tak wogole to wydaje mi sie ze lvl robi wiecej niz skile bo sam mam tragiczne skile a zlvla na lvla widac ze hity poprawiaja sie zauwazalnie..

A robiles kiedys duele? Zaloze sie ze taki 12 lvl ze skilami po 60 bedzie lepszy od 20 lvla ze skilami po 40-50, chyba ze ten 20 lvl ucieknie bo jest szybszy. Sam mialem najta na 16 lvlu ze skilami po 70/67, potem w 2 dni wyexpilem 20 lvl (jakies 3-4 h na zamku ), dzieki skilom szybciej wbija sie lvl, a nie dzieki wysokiemu lvlowi (chociasz czasem i lvl sie przyda np. na dragach itp.).

Odnoscie update to na tibia.org.pl pisza prawde, znam 2 senior tutorow i oni mowia to samo (Bo identyko lista dostali), i na tsie juz widzieli, ale im pg w glowie wiec zaduzo na tsie nie posiedzieli :<.

Jako ze mana szybciej bedzie rosnac, 20 many urosnie w jakies 6 sekund, wiec exori vis to nie glupi pomysl (sila tego jest jak hmm a hmm mimo ze 5 ladunkow kosztowal bedzie 280 many), z drugiej strony różdzki które maja amunicje na mane zrekompensuja braki w runach, gdyż najsilniejsze walic beda z sila porownywalna do hmmow, a pochlaniac beda 13 many, wiec jeszcze lepiej niz z exori vis.

Ci co mowia ze update sux to poprostu jacys dziwni ludzie, bojący sie zmian, najlepiej niech se znajda inna mniej stresującą gre, bo cipy probója zmieniac Tibie na lepsze, a to ze im nie wychodzi to juz inny temat... teraz wydaje mi sie ze upek bedzie najlepszy ze wszystkich (tzn najmniej spieprza rzeczy).
Szczepan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-12-2005, 08:59   #52
Pawik Skejt
Guest

Domyślny Sd

Ja słyczałem że po update trzebabedzie miec 25 zwykły lvl żeby muc robic SD.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-12-2005, 09:02   #53
Eragon2
Użytkownik forum

Eragon2's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2005
Lokacja: Chełm

Stan: Aktywny gracz
Imię: Avanascer
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Domyślny

Z tym 25lvl to bym sie nie zgodzil bo to niemozliwe. wprawdzie nic na ten temat nie slyszalem ale sadze ze to plotki. choc moge sie mylic.
Eragon2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-12-2005, 15:55   #54
Lyssy
Guest

Domyślny bueheheh :)

do 2 panow nade mna:

na sd runke po up-dacie trzeba bedzie zuzyc az 880 many, czyli wymagany poziom na sd to 36, a dlatego ze mana bedzie sie odnawiac 4x szybciej wiec wymagana mana na wszystkie runy bedzie zwiekszona 4x.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-12-2005, 20:12   #55
Regaster
Użytkownik forum

Regaster's Avatar

Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taziom
Ja tam z SD chodze to wymiata w pvp ,ale jak napadnie cie 3 wojów to tylko uciekac
Fajnie że se chodzisz z SD ale co nas to obchodzi a pozatym co do opisu niemasz 21 lvla ani niemiałeś precz z kłamstwem
stary 07-12-2005, 20:13   #56
Regaster
Użytkownik forum

Regaster's Avatar

Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taziom
@Edit Chodzi mi o ten opis typu : 21 lvl skille xx/xx mlvl :xx itp
@Edit 2 Ee...chyba nacisnołem 2 razy wyślij, przepraszam
stary 08-12-2005, 12:47   #57
Popo Mielec
Guest

Dumny

Fajnie by bylo gdyby czary typu exori mort byly bez Pacc bo niektorym osobom nieoplaca sie kupowac Pacc na 20 lvl -.-

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania