|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
|
Hmmm nie podoba mi sie wystrzał z ich broni. Wstrzymam sie z ocenom i poczekam az akcja nabierze tempa
![]() Pozdr0
|
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
Wykonanie bardzo dobre
Jak narazie daje 9,0/10 zobaczymy jak będzie z next częściami ![]() |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
|
Nie chcę was martwić ale NCrash ma bana do marca. Najpierw umieszczał durne fotki z nazistowska barbie, potem założył drugie konto i udawał debila.
A to pech.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
Widziałem. Mam nadzieję, że znajdzie sposób na zamieszczanie kolejnych fake'ów, bo obawiam się, że do marca ludzie o nim zapomną...
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
Bardzo ładnie! Jak na razie gdzieś 8.5-9.5/10
![]() Hmmm... Chyba potrzebuję nowego Bohatera(Fake'owca)... NCrash, chciałbyś wystąpić w The Master of Darkness? Pytam o zgodę... @Edit: Odpowiedz na PW.
|
|
|
#47 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
Moze mi sie receptory wzrokowe zepsula ale Ncrash nie ma bana
![]()
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Fallen Angel
|
Cytuj:
Zrobił co mui polecono i bana ściągnięto. Ja głupio zrobiłem nie sprawdzając upomnień a jedynie profil.
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 09-12-2005 o 22:24. |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
|
Uhm... Mam bana -.- Naprawde macie cos z receptorami wzrokowymi
![]() (jak zwykle chamska odpowiedz xD)
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik forum
|
Super Fake podbają mi się te kostiumy ja w paintcie czegos takiego niezrobie.Czekam na nastepną część.
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
|
To o co chodzi? Miał, teraz nie ma, na dodatek jakis mod twierdzi, ze ma, moze by tak wypadalo przedstawic innym sytuacje?
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Ełk
|
Nawet niezly, ale moglby byc lepszy.
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Użytkownik Forum
|
Tak jak obiecalem. W swieta kontynuowalem F.E.A.R'a. Wiecie, teraz czesci beda sie ukazywac co tydzien, a po zakonczeniu I semestru chyba raz na miesiac
![]() Jeden obrazek zajmuje 10-15 minut. Jeszcze wolny komputer... PIII 736 mhz, demko F.E.A.R'a chodzilo na minimalnych z zacieciami duzymi. Za to w F.E.A.R'a pozyczonego od kumpla, to w weekendy jezdzilem z ojcem do pracy bo tam ma PIV :/ PS: Sorka ze tak malo... Part III - First Operations Szatnia naukowcow... ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Jakby co to na ostatnim obrazku nasi Shepardowie sie schowali ![]() CDN...
![]() New York 1945 Nabór - wszelkie informacje co do naboru są dostępne tutaj. Postępy Prac Graphics - 85% Fake - nie da się określić Ostatnio edytowany przez NCrash - 27-12-2005 o 22:24. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
|
Fajne, acz krótkie... Aż żal było kończyć
No, ale trzymam cię za słowo i czekam na następny tydzień i kolejną część Błędów żadnych poważnych się nie uświadczyło, a i wybuch granatu błyskowego ładny. Ocena zatem... Hmm... Powiedzmy, że 8.5/10, a to za to, że krótkie Powodzenia i szczęśliwego nowego roku!
|
|
|
#55 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
A ja skończyłem grać w AA i patrze ze to rozwalam łep
niezle ale czegos brakuje nie wiem czego .....
|
|
|
|
|
#56 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
ładnie, ładnie ,ale dlaczego zmieniaja sie cienia na podłodze?
![]() @down Pytalem sie z ciekawosci ,ale mi sie to podoba ![]() EDIT: I jeszcze te szafy/zegary są nierówno poukładane Ostatnio edytowany przez Danuneko - 28-12-2005 o 17:15. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
ech moj blad
|
|
|
#58 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: ..::Nie podam::..
Profesja: Knight
Gildia: nie jestem członkiem
Świat: Hiberna
Poziom: 25
Skille: 62
Poziom mag.: 4
|
Super, wielkie gratz
![]() Zdaje mi się, że ludzie ogladający fake'i wypatrują niedoróbek, zamiast po prostu zobaczyć, co ma ten fake do zaoferowania! Jak dla mnie efekt na 'ścianach' jest super Jedyne, co można dziełu zarzucic to wystrzał (zdaje się, że oni używają magii, a nie pistoletów), oraz to, że scenkę 'humorową' poprzedzono jakby ostrzeżeniem.Nie są to bynajmniej niewybaczalne niedoróbki. Fake podoba mi się, powiem nawet, że jest jednym z lepszych (o co chyba nietrudno, bo więkrzość dotyczy jakiś questów, 'bochater poszet sie odlać' albo najazdów orków szamanów na Rookgaard, ale to inna historia...). |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Krasni F
Imię: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Gildia: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Świat: S.P.R.Z.E.D.A.N
Poziom: OMG
Skille: 3*up
Poziom mag.: 4*
|
Outfity....czas wydania nastepnego odcinka....fabula ujdzie chodz jeszcze nie za duzo....rozwin zagle szacujac i kumulujac okolo 8/10
![]()
|
|
|
#60 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
ej,a czemu ja nigdy nic nie mówię?
![]() Fajny efekt na końcu.rozumiem twój brak czasu,teraz wcale nie widać nowych fake.Skończyła się mania,ja to w mojej kłótni z fake'owcami przepowiedziałem,ale kto by mnie tam słuchał ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|