|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() LOL
Matematyczka:- Ty jakiś niedorobiony jesteś! Katechetka: - Zamknijcie te mordy! Katechetka & M.G & Me: M.G: Ciebie Kuba to nikt nie lubi! ME: A wyobraź sobie ze mnie lubia! Bardziej niz ciebie! Katechetka: Ta, jasne pewnie takie łobuzy jak ty!
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Na lekcji Polskiego cała klasa gadała tak, że aż pani nie było prawie słychać, a to o grach, a to o piłce kopanej. No to pani pozostało tylko uspokojenie 20 uczniów, a że nie lubiła xxxx no to krzyknęla na cały głoś "XXXX ZAMKNIJ SIĘ WRESZCIE", on nic, to krzyknęła jeszcze głośniej niż poprzednio "XXX JAK CI SIĘ NIE PODOBA TO WYNOCHA!". Na reakcję nie trzeba było tym razem długo czekać, kulturalnie się spakował, pożegnał się z kumplami i wyszedł...
Albo na lekcji plastyki robilismy czapeczki,pani(wychowawczyni, o zgrozo...) oczywiście kontroluje kto jak robi. Podchodzi do mojego kolegi i zaczyna się wydzierać(nie trzeba chyba mówić, że go nie lubi? ![]() Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 27-12-2004 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Przeworsk
|
![]() Cytuj:
Nie chcialem obrazic zadnego 13 latka tyczy sie to konkretnego przykladu : > |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Biologia: <prof glizda
![]() Jedna z lasek sie przesiadla, na co reakcja byla nastepująca: "Cóż za zmiana dekoracji!" J. Niemiecki <na jakims obozie, czy cos takiego... nie pamietam juz ![]() "patrzcie, te żołędzie mają dzirki, to pewnie dziewczynki..." Matematyka: "to ze nie jestes niedzwiedziem, wcale nie oznacza ze jestes dzwiedziem!" "No... to dopasujesz do tego i ci wyjdzie coś innego..." Historia <nauczycielka z gim ![]() "Na studiach mielismy Murzyna... no i po polsku nic nie rozumial, wszystko tylko po angielsku.... no i kiedys on mowi ze juz cztery lata mieszka w polsce, a jedyne slowa jakie sie nauczyl to 'prosze' 'dziekuja' i '****a'" "Noo i bedzie sprawdzian, i co? OSTRA JAZDA BEZ TRZYMANKI!" Wchodzi po cos nasza wych do klasy i pyta jak sie zachowujemy, na co ona: "No... ten do odstrzalu, ten tez... a ty sie Wawrzyniak tak nie ciesz bo ci zaraz tez w morde damy..." Ogolnie moja ulubiona nauczycielka ![]() ![]() ![]() Historia i WOS (LO) "Nic co obce nie jest mi ludzkie..." "NO TO CZEGO BUSH BYŁ STOLICĄ?!" J.pol (GIM) "Ty mnie chło-chło-chło-chło-chło-chlopcze nie strasz policją!" J.Ang "Bo ci napierdooooole" Informatyke <GIM> "A idzcie wy baby..... co wy myslicie ze komputer to pierze gotuje sprzata krawaty wiarze usowa ciaze?!"
![]() Hunt you down without mercy Hunt you down all nightmare long Ostatnio edytowany przez Gtyk - 27-12-2004 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() My mamy w sumie 2-3 fajne nauczycielki i jednego nauczyciela
![]() Przychodzimy na technike i koles mowi ze zapomnial naszych kartkowek bo wczoraj jego siostra rodzila... tyle ze dizen wczesniej widzialem go jak wchodzil z qmplami do baru ![]() Lekcja matematyki role glowne: Pani K. i Michal I w tej chwili Michal wychyla sie przez okno i krzyczy: Piotrek moje 10 zlotych! K - jakie 10 zlotych? Ja ci dam te 10 zlotych i zobaczymy co zrobisz ![]() Przychodzimy na lekcje fizyki siadamy a tu moj kumpel wpada i nagle blebullbelblelblelbelulblu (nie z naszej klasy) i wszyscy taki brecht ![]() Za tydizen an fizyce ten sam koles przychodzi i bylo w klasie glosno ona mowi: hej hej uspokoicie sie? XxX : hej hej kup se klej ![]() Lekcja techniki: Nauczyciel: a ja mam to w dupie co ty narysowales! Siadaj bo ci do dupy nakopie ![]() Religia: Prosze pani! jakie wino pili w Kanie Galilejskiej? ja: Jabcoka ![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2004
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Chodziłem do szkoły gdzie uczyli psychopaci,idioci,mordercy,debile itp. cytuje: ![]() ja-czego ![]() ja-już ![]() ja-kamienio łomuw już niema ![]() ja-nie wiem ![]() nie ma jak tolerancja ![]() ![]() ![]() ![]() konfident klasowy-on muwi że guwno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() rodzice do szkoły super ![]() ja-Tak jest sociopatko ![]() ja-ja nic nie muwiłem ![]() ja-no tak ty idiotko ![]() ja-nie wydawało się pani nie ma jak sugestia Facet od hemi w mojej nowej szkole ma ograniczony zasłub słów potczas 1 lekci muwi 20 razy "prosze o spokuj" 30 razy "ostatnia ławka" 10 razy "nie baw się tom komurką" |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
I napewno nie masz 14 lat... gora 12 -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Cytuj:
No taaaaaa masz sie czym chwalic na prawde -_-'' pomijajac juz to ze 3/4 jak nie calosc jest wymyslona no ale ok niech ci bedzie, musiales sie dowartosciowac i pokazac jaki to ty dorosly jestes niby tak pyskujac nauczycielce.... JA CHCE ZNOW BYC DZIECKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |