|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() ![]() Co do samego updatu nie gram dlugo ale balans jak to balans, najbardziej beda plakac koxy bo teraz bedzie im nieco ciezej wypracowac nowy system koxa ![]() Ostatnio edytowany przez mystus - 12-12-2005 o 22:04. Powód: htmla nie obsluguje czy trza cos ustawic? |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gesiu of Galana
Profesja: Paladin
Gildia: nie :P
Świat: Galana
Poziom: 16
Skille: 60/37
Poziom mag.: 10
|
![]() Grafa extra!!!! Ale ten system many jest po... nierozumiem mam 24 lvl druta a hmm a nie moge zrobic ale uha to jusz tak. Palladyni dalej maja przesrane ale da sie zyc
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Nie Ważne
Stan: Tutor
Imię: Dameves
Profesja: Knight
Świat: Isara
Poziom: 71
Skille: 86/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Mój kumpel zabil ~8 dragów i wylotowal 2 wandy 33+ lvl
![]() szczescie? glupota cipow? w sklepie sa po 15k
#44 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Imię: Lord Antrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Selena
Poziom: 44
|
![]() Cytuj:
Czy to oznacza ze dodali jakies nowe tereny?? |
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
U Djinna War Hammer można kupić za 8k, u ludzi za 1k? głupota? Grafa raz jak w pokemonach, a raz jak w ochydnym koszmarze(czyt. jaskinki na jakims polu)
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 12-12-2005 o 22:21. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
|
![]() Grafa SPox i Wszyko ale przesadzili trohe z ta mana :| mam 42 llv 50 m lvl i nie umie sd robic :|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sempe Rempe - 12-12-2005 o 22:38. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Radom
Imię: Canall of Radom
Profesja: Sorcerer
Świat: Mythera
Poziom: 16
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Wrzucajcie szybko opisy Różdżek!!! Potrzeba na Gwałt!!! Sądze ze nabijecie sobie niezle popularnosci jak tak szybko opublikujecie opisy....
![]() A propo sd sa od 45 lvl a hmm od 25 lvl... troche slabo, ale da sie przyzwyczaic ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez CaNaL - 12-12-2005 o 22:29. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Sieradz
Imię: Ice'Draz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom: 60
Skille: 22/27
Poziom mag.: 56
|
![]() o em gie czytajac to ryje sie z kazdego posta =/ po co sie pytacie ile many na to a ktory lvl na to - istnieje takie cos jak spellbook w ktorym wszystko macie napisane ;/ "o jeju co ja bede robil do 25 lvlu nawet hmmow nie porobie" - po to sa rozdzki zeby inaczej wykorzystac ta mane i szybciej zdobyc ten 45. wystarczy wziac pare fluidow i 20 sorc moze sobie isc na guardy z sama rozdzka co jest duzo tansze niz bicie ich z hmmow nara =d
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ten updatew jest cool ale wspulczuje troche sorcom i drutom bo troche przesadzili z tymi lvlami na runy ale ja gram knightem i jestem zadowolony xDDDDDD
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Świerklaniec
Imię: Lord vegati
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 37
Skille: fish 68
Poziom mag.: 50
|
![]() ej no ja nie kapuje tego angilekiego tibia.com gdzie mozna kupic rozdzki do sorcera i za ile kasy tibijskiej niech mi ktos wytlumaczy jak cos to na email moj
[email protected] ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: na Zadupiu
Gildia: Koza z nosa
Świat: Zadupie
Poziom: 666
Skille: -99/-99
Poziom mag.: -2
![]() |
![]() No teraz bedzie bardziej ehmmm....... magicznie! Czarodzieje we wszystkich bajkach,filmach(Hej Hary Potter!) używali różdżek a w tibi nigdy ich nie używali! :-) Mana szybciej sie regeneruje to spox ale z tym robieniem run to cipy troche zj***li!
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Niegrający
Imię: Milvo
Profesja: Elite Knight
Świat: Thoria
Poziom: 102
Skille: 86/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja wbilem po update 71 lvl potem znowu wyłączyli servy loguje się i mam 70 znow :|. A pozatym odrazu po update poszedlem od mikolaja dostalem 8 laseczek lizaczkow po cofce zabrali mi to, poszedlem znowu dostalem 15 jablek. Dzia wielkie ;|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Update jeden z fajniejszych (jak do tej pory), chyba że coś mnie jeszcze zaskoczy... Przestańcie płakać to że na 20 lvlu nie bedziecie mogli wszystkich run robić to nie koniec świata -.-. Tibia nie polega na mana sittingu ciągłym pod depo... Jak już mówiłem i powtórze jeszcze raz: Cip soft idzie za postępem graczy a nie cofa się żeby podcierać dupe low lvlkom. To tyle na ten temat
![]() P.S Wandy są zajefajne do pkowania ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2005
Lokacja: Myśliboże
Imię: Jojunifu
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Masters
Poziom: 14
Skille: 40
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() witam odkryłem quest na snakebite rod
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jojunifu - 12-12-2005 o 22:54. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Olsztyn
Świat: Azura
Poziom: 40
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Magic Lvl knightowi teraz leci bardzo szybko!! Wypas w jakies 30 min nabilem 1% z 4 na 5 m lvl wiec w porownaniu z tym co bylo wczesniej to jest naprawde szybko
![]() @ Down Nie musisz sie powtarzac, jak ktos bedzie wiedzial cos wiecej to pewnie napisze. Ostatnio edytowany przez AnthraX_ - 12-12-2005 o 22:53. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Świerklaniec
Imię: Lord vegati
Świat: Calmera
Poziom: 37
Skille: fish 68
Poziom mag.: 50
|
![]() ej no ja nie kapuje tego angilekiego tibia.com gdzie mozna kupic rozdzki do sorcera i za ile kasy tibijskiej niech mi ktos wytlumaczy jak cos to na email moj
[email protected] ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Czyżbyśmy dożyli czasów kiedy to knight zacznie walić z SD? ![]() ![]() @Edit: I manna rośnie w zatrważającym tempie. Nie nadążam z tymi czarami ![]() Ostatnio edytowany przez Eileen - 12-12-2005 o 22:57. |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
|
![]() niachniach (dane z mojego spellbooka):
Spells for Level 8 utevo lux - Light : 20 Spells for Level 9 exura - Light Healing : 25 Spells for Level 10 exana pox - Antidote : 30 Spells for Level 11 exura gran - Intense Healing : 40 Spells for Level 14 exevo pan - Food : 120 Spells for Level 20 exura vita - Ultimate Healing : 160 Spells for Level 23 adori gran flam - Great Fireball : 480 Spells for Level 24 adura vita - Ultimate Healing Rune : 400 Spells for Level 25 adori gran - Heavy Magic Missile : 280 utevo res para - Summon Creature : 0 - jajo, to mnie troche martwi ![]() ![]() Spells for Level 27 adevo mas flam - Firebomb : 600 Spells for Level 31 adevo mas hur - Explosion : 720 Spells for Level 35 utana vid - Invisible : 440 Na www.tibia.com pisze wyraznie, ze czary zaleza od EXPERIENCE level, nie od MAGIC level zatem, magic level ma w tym momencie wplyw na sam damage-tak mi przynajmniej podpowiada logika. Co do update'u tibii - jest teraz zajefajnie, grafa lepsza (lol niech mi ktorys powie, ze poprzednia byla lepsza od "jakiegos pola"), expi mi sie druidkiem znacznie szybciej i przyjemniej, nie musze juz sie nudzic stajac i zbierajac mane na ultimate healingi ![]() ![]() To mial byc balans (sila wszystkich profesji ma byc mniej wiecej rowna), wiec o konserwach z sd mozesz juz zapomniec ![]() Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez mystus - 12-12-2005 o 23:04. Powód: ot tak |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Świat: Fortera
Poziom mag.: 42
![]() |
![]() nom te rożdżki i rods calkiem ciekawa sprawa natomiast ilość many na rune !? troszke ich poniosło. Do tej pory to knightci i palkowie expili bo sa silniejsi i wieksze lootbagi wynosili natomiast drutci i sorcowie robili plecaki run. A jak taki sorc na 23 lvl ma teraz zarobic na itemki i rożdżke? troszke dziwne jest to zmuszanie sorców i drutów do expienia przez CIPsoft... i tak knightci przecież wygryza nas z expowisk... no ale coż ;] moze tylko teraz tak mówie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Olsztyn
Świat: Azura
Poziom: 40
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Na 1% z 4 m lvlu na 5 30 min to pomysl ile bedzie trzeba czasu np z 9 na 10... mozesz mi wierzyc ze naprawde duzo.... wiec chyba tym razem sie nie doczekasz knighta z sdkami w rekach...
![]() A swoja droga to czy tylko mi sie wydaje czy jest problem z respawnem?? A przynajmniej u mnie... Juz z 30 min stoje przy jaskini z dragonem przy kazzo, a on nie chce sie pojawic... lazilem, zwiedzalem, wracalem a go dalej nie ma.... (gdyby byl tam ktos podczas mojej nieobecnosci to bym widzial 2 trupy bo jednego zostawilem wychodzac...[<--- to tak uprzedzajac niektore odpowiedzi B] ) |
![]() |