|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#43 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Możesz nie mieć uprawnień, aby przeglądać ten katalog lub tę stronę przy użyciu podanych poświadczeń. -------------------------------------------------------------------------------- Jeśli sądzisz, że przeglądanie tego katalogu lub strony powinno być możliwe, spróbuj skontaktować się z witryną sieci Web używając dowolnego adresu e-mail lub numeru telefonu, który może być umieszczony na www.terror.org.pl stronie głównej. Kliknij przycisk Wyszukaj, aby wyszukać informacji w Internecie. Błąd HTTP 403 - Zabroniony Internet Explorer ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Sorki, ale nie wiem co jest z ta stronka, ale jeszcze przedwczoraj wszystko bylo ok
![]()
![]() |
#45 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ja nie lcham i nie lubie metalu.Lubie techone a metalu nie nawidze.Nie znam tych zespolow.
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Botleg miał być dostępny na stronce fanklubu overkill. Ja go nawet nie szukałem bo nie mam kiedy. Lepiej poczekac aż jakieś dvd się ukarze czy coś w tym stylu.
Btw @Bysiek, to poco se tu posta nabijałeś? Edit @Digzy, mówie co słyszałem, miali go udostępnić za darmo ale pewnie tago nie zrobią bo by się na cały fanklub inni wkórzyi za udostąpnianie takiego materiału. Ja na overkill nie siędzę więc nie jeste pewien, ale fanklub jest fajny, może się kiedyś sprubuję zarejestrować czy coś.
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Trzciniak na Overkillu siedze non stop i tamtejsi "gospodarze" ToMeK, Sui i Wojo daja bany za podawanie linkow do bootlegu z Chorzowa i nigdy na Overkillu takowego bootlegu nie bedzie... Mozna byc tego pewnym... Jednakze sproboje jakos wylookac jakis nowy link... Btw to Overkill podaje, ze w Sierpniu w polskich kinach bedzie film Metallica: Some Kind Of Monster
![]() ![]() ![]()