![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: J'habite a....
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() @Soze~
Nie oczekuj po nas ,że w jednym momencie skończymy psioczyć na Twoje postępowanie.Nie możesz nam zabronić marudzenia ,tak jak i my nie mozemy zabronic Ci bratania się ze Swe.Tak czy siak nie będziemy Cie po nożkach całować za to co robisz.Chcesz coś osiągnąć ,licz się z krytyką. @Topic | Filmik To co zaskakuje ogół (zachowanie Athaniela) zaskoczyło i mnie.Co moge powiedzieć...Obyśmy jak najcześciej widzieli takie zachowanie(pomoc Hlvl przy kłopotach z PA). Ze strony gildii Light ,moim zdaniem ,powinno wypłynąć małe ostrzeżenie w kierunku Histana i Nibbora~ za te kilka hmm i boltów ,które ''wylądowały'' na Athanielu.Rownież za zdanie ,które wypowiedział bodajże Nibbor (dotyczace PZ ).
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Thais
Imię: Danver the Rook
Profesja: Elder Druid
Gildia: Royal Rows
Świat: Isara
Poziom: 28
Skille: 16/20
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2005
|
![]() Wcale ze nie Athaniel napisal do Galada o tym co sie stalo ze Histan i Nibbor~ zaczeli go laca on odrazu napisal do Bapupy co Histan i Nibbor o*******aja.. i Bapupa napisal do Histana ze jezeli jeszcze raz kogos dotknie z Lightow to Lighty roz*******a mu dupe i Bapupa mu nie pomoze..
![]() Ostatnio edytowany przez Walsuś Kiepski - 23-12-2005 o 06:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: J'habite a....
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
I wręcz przeciwnie: grałem na Isarze podczas wojny (choć mało) ale na bieżąco śledziłem jej przebieg.Więc wiem co ,gdzie i jak.
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A czy ja was zmuszam do lubienia mnie i calowania po nozkach ? Nie zabraniam wam marudzic, mozecie tak nawet do usranej smierci nikt wam nie broni. Jakby to powiedziec...opinia wasza mnie NIE interesuje.
@Walsuś To prawda ;] @Reszta Curro na pewno by mu nie pomogl, gdyby nie to ze JA tam bylem. On po prostu mnie bardzo nie lubi i chcial mi przeszkodzic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Bolexus
Profesja: Sorcerer
Świat: Chimera
![]() |
![]() A tam.Róbta co chceta... Ja tylko nie kminie jakie to nudne musi być granie takim 100+ knightem.Gdzie expić można?? Granie jest nudne to se ludzie muszą kogoś postraszyć,kogoś zabić lub atakować kogoś z najlepszej gildi. Bierzcie przykład z del'toro. Jak już chcecie robić big PA to wbijajcie sie na nowe serwy i chociaż będzie ciekawiej niż bicie 40 leveli w 3osoby 100 levelami -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Może ktoś to wzucić na inny mirror? na rapishare sa limty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() bezsensu .. pierw 3? hlvl leje 45 lvl [niezly koles dobrze sie trzymal xD] a jak im pitaniesz do depo to od razu hunted .. troche to wqr ..
![]() |
#49 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |