|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() w sprawie PK to powiem wam jedno - zemsta smakuje najlepiej wtedy gdy wy sie odegracie
jezeli ktos was zabil to poczekajcie troche, pojdzcie przez kilka dni expic na jakies odludne miejsce, nabijcie skille i dopiero wtedy urzadzcie sobie polowanie paru gnojkow ktorzy mnie ubili kiedy mialem 12 i 14lvl zdziwilo sie niedawno ze ktos (w domysle PK) atakuje ich bez powodu ![]() zemsta ma slodki smak ![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Ostatnio jakiś 6lvl knajt mnie w Carlin atakowal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() PK to prawdziwa plaga. Mnie zabili tylko raz, ale za to jak boleśnie, mianowicie spadł mi poziom na 7 i stracilem dobre przedmioty w bagu. Na szczęscie tam gdzie ja gram(Titania, miasto Venore) niewielu ich widziałem, chyba ze 3-ech, ale widziałem za to jak innych załatwiają. Szkoda, że na PK nie ma rady bez silnych kumpli. Najbardziej denerwująca śmierć z ręki PK jest taka bez powodu. Wtedy ma się uczucie, że jest się ofiarą losu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
![]() |
![]() popularne pk na rooku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Isaorden
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dancing Shadows
Świat: Guardia
Poziom: 132
Skille: 102
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() pk sa okropni!!
zostalem zabity wiele razy przez NICH! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 06 2004
![]() |
![]() YO YO pozdrawiem wszystkich spekowanych prze ze mnie !!
![]() ![]() sam pkowale i to ostro wiec moge wam powiedziec co nie co o motywach PK tyle jest powodów ile samych pk. Ja morduje isarze i mi sie to bardzo podoba . ![]() ![]() ![]() Troli na na prawa od carlin pod cmentarzem tez bym nie polecal, ani /valkiri na pulnoc od carlin. Ja morduje 25 lv. Sorkiem z 39 mlvlem . najwieksza moja zdobycz sam na sam to 42 Royal paladyn ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() "Mówię ci, każdy z nas szuka spokoju
Gdzieś w głębi, każdy chce być daleko od kłopotów Lecz wielu woli, na skróty, gdzieś na łatwiznę Na przypał, na kredyt, biorąc w sobie życie Lecz pomyśl, nim będzie za późno by się połapać Nie ma takich kredytów, których nie trzeba spłacać Szybka, łatwa kasa, wozić każdy chce się szumnie Nie rozumiem tego, praca rządzi wszystkim wokół mnie" Grammatik - Nie ma czasu pomyśleć ![]() |
![]() |
![]() |