|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
![]() |
![]() W sumie zastanów się po co zabijasz nisko lvl'owców!!
Oni dopiero uczą się grać! Takich ludzi jak ty powinno się kastrować żeby byli łagodniejsi! ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Moim zdaniem Twoje zabawy nie są na miejscu...
Zabiłeś paru Typów i co poczułeś swoją męskość?? Ty nie grasz w Tą gre a pomyśl że taki NEWBIE mędzy się aby zdobyć 11 lvl bo jest nowy nie zna terenow, ma slaby sprzet i wogle.. a Ty taki NooB ( bez obrazy nobów) podejdziesz do niego i go zabijesz... widać jaki jesteś inteligętny... Sorry że tak się rozpisałem bo PK i tak tego nie zrozumie... Pozdro |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Do wszystkich mi grożących-msg me in game to sobie pogadamy(namiary w stopce).
Swoją drogą ja też wiele razy ginąłem i jakoś nie przestawałem grać,więc jeśli taki n00bek po śmierci z mojej ręki skonczy z Tibią to znak że to gra nie dla niego. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Br?free itens plx?wiesz co jesli jusz musiz pekować to lej thiefuw albo pekeruw...Co taki mały noobek zawinił? ;/
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() To on jest z Isary ?( ?( ?(
![]() ![]() No to gosciu przygotuj sie na niezla rzeznie... Bo ja nie nawidze takich pk jak ty i pogardzam takimi w tibii wiec pozegnaj sie z tym red skullem bo znajdziesz sie z nim na rooku GRRRR strzez sie ... (...) Ah jakm ja nie nawidze pk (...) Ah jak ja lubie zabijac pk ![]() ![]() ![]()
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Ithelios powiedz jaką dokładnie masz postać zrobie se druta na Isarze i będe ci robił UH i HMM powiedz jaki masz nick
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() choc sie nie lubie pk to i tak ss'y bardzo fajne daj wiecej jak masz
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @don'diego
jak zobaczylem twojego psota to prawie z krzesla zjechalem ![]() STARY! MASZ 25 LVLOWEGO KNIGHTA, TAK? A ON 33 LVLOWEGO PALLKA KTORYM WLASNIE TRENUJE!!! PRZECIEZ TY BEDZIESZ LA NIEGO NA 2 HITY!!! @Swir patrz podpis...Hobondrus...
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() SS nawet niezłe. Ludzie, zamiescił te SS, bo uważał że znajdą się ludzie którym SS się spodoba, jeżeli Wam się nie podoba strona jakościowa/fabularna SS to jedna sprawa, ale krytyka samego procesu przedtsawionego na zdjeciach jest bez sensu. Tibia to Rpg i śmierć jest nieodłączną częścią każdego Rpga a szczegolnie motyw śmierci niewinnych
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Tak bez pk było by nudno
![]() Dobry jest motyw jak np. w Carlin ktoś przypadkowo kliknie , to nie ma szans żeby przeżyć ![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adamantite
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() JAK TAK MOŻNA MORDERCO JEDEN!?
![]() nie nawidze takich jak ty ![]() ludzie przyszli nabić trochę EXPA a ty ich mordujesz! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() y0
pisze tu 1 raz ![]() spoko screeny ale loot napisz chociarz ![]()
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gondimil
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 74
|
![]() Wyskocz na mnie zabijasz slabszych zaraz ja cie zabije masz farta ze gram na Nova bys dostal ze ultimate to byl prosił abym dał ci żarcie Zagraj na Nova i podejdź do mnie a dostaniesz baty.
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() Hmmm.. SSy mi sie podobaja... moja opinia? Generalnie ja nie mam serca dobic goscia, chyba ze mnie wkurzy... thats your life, your playing style.. Jakbys mnie zabil (jakbys dal rade
![]() Lepiej, jakbys bil ciekawszych przeciwnikow, bo takie low-lvle to zal prac ![]() A ci wszyscy, ktorzy Cie krytykuja... te ostrzezenia sa smieszne ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Nie wiem, czy TY masz jakiekolwiek doświadczenie w Tibii, jeśli jesteś KIEDYKOLWIEK pewny siebie! Otwórz oczy - na każdym kroku czycha banda marnych sępów czekających na loot osób wracających z hunta! Czy to jest wątek RPG, gdy jakieś niewyżyte snobki robią sobie przyjemność czyimś smutkiem? I nie wiem, co widzisz w PK'owaniu... piszę do wszystkich: NIE MA PKOWANIA DLA PRZYJEMNOŚCI! Istnieje tylko durne dorabianie na okradaniu słabszych z loota! 2 sprawa: Tutaj (prawie) zacytuję część mojego posta: ..."(oprócz Del'Toro czy innych "ciemnych" gildii)" Wywnioskowałeś coś z tego? Jeśli tak, to dobrze, a jeśli nie... dobra: nie pisałem, że tylko isaryjskie DT jest brutalne, zwróć uwagę na słówko "INNE". Chyba zmienia znaczenie zdania, co nie? 3 sprawa: Dobra rada - nie poniżaj siebie wyzywając innych i klnąć, bo świadczy to nie o prawdziwości obelg skierowanych do adresatów, ale o TWOJEJ kulturze i TWOIM wychowaniu! Z takim zachowaniem zbyt daleko nie zejdziesz! Spójrz na mnie - nie klnę i nikt się nie czepia, i ogólnie jest gites. I coś jeszcze: w jakim momencie posta zachowywałem się jak "cham" (fuuuuj... cóż za obleśny objaw złego kunsztu...)? Bo nie widzę, żebym był egoistą (to słowo oznacza kogoś przeciwnego altruizmowi [tak mi się wydaje]). Niech mocz będzie z wami!
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() uważam ze ten skecz jest głupi.
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() No wreszcie ktos pokazal cos git
Wielkie gratz za ubicie kilku lamek ( I LOVE THIS GAME ) ![]() SSy sa git i wszyscy co sie buraja powiem Wam tylko zebyscie sie odwalili. Buracie sie bo jestescie lamki i ze zwyklym PK nikt by sobie z Was nie poradzil. PK jest czescia tej gry i dostarcza naprawde duzo emocji ![]() @ Topic Widze ze biles total newbie bo zamiast uciekac biegali w kolko ![]() Pozdro
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() ss są bardzo fajne ale twoje zachowanie głupie jak uwazasz sie za takiego debesciaka to zaatakuj highlevelowca - życze powodzenia
![]() ![]() ![]()
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |