![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hui hqui qui ki
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Poziom: 30
Skille: ;P
Poziom mag.: 35
|
![]() Ja bym kupił drag, ponieważ i tak, nawet jeżeli kupisz guardian, to potem będziesz musiał kupić lepszą, a podejrzewam, że to będzie za niedługo i wybierzesz dragon
![]() A guardian wtedy będziesz musiał sprzedać, stracisz kase, bo cena spadnie, ja tak miałem z k-armor na Isarze ![]() ![]() Tak samo z armorem. Noble armor to shit, lepiej sie pomęczyć i kupić knight. Poza tym to ci to różnicy nie zrobi, jeżeli teraz ci nie przeszkadza, to potem też, bo noble, plate i knight ważą tyle samo, a 1 arm robi różnicę. Gdyby nie robił, każdy biegałby teraz w knight setach, drag shieldach, leather bootsach i crus helmetach, bo przecież co to jest 3 arma mniej niż dsm, 1arm mniej niż g-legi, 1 arm mniej niż rh, 1 arm mniej niż steel boots, 3 arm mniej niż vamp shield. 3+1+1+1+3=9!!!To tak, jakbyś poszedł na hunta i zapomniał wziąć k-legów i bootsów ![]() Nikt mi chyba nie powie, że to mu nie robi różnicy, poza tym k-legi to 10k, a to przecież 3bp UH!!! Jeżeli tak uważasz, pójdź na kilka huntów, policz nakład uhów, sprawdź, jakby to było, gdybyś miał k-legi i potem policz, po ilu huntach bardziej opłacałoby się mieć te k-legi. Założę się, że będzie to nie więcej niż 12-15 godzin huntu ![]() ![]() Im lepsze masz eq, tym więcej posiedzisz na huncie, tym rzadziej będziesz padał, tym MNIEJSZY nakład runek na każdy hunt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Zamość
Imię: Esmersharr
Profesja: Knight
Gildia: Raiders of Rohan
Świat: Guardia
Poziom: 31
Skille: 74/74
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() @topic Sądzę że lepiej bedzie kupić guardiana i noble armor.
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() A nie lepiej kupic crown shield (ale oczywiscie jakbym mial wybioerac pomiedzy tymi dwoma to dragon)
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Imię: Simon Pallek
Profesja: Paladin
Gildia: Chaos
Świat: Askara
Poziom: 21
Skille: 59/44
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Ja moim knightem chodzilem z gurad, ale potem zalowalem ze od razu nie kupilem dragon ;]
Porownajcie ceny Guard - 3 k ( na moim servie) Dragon - 6,7 k Tower shield - 10 k Wiec roznica miedzy guard shieldem a tower to 7 k za 2 defa;] Ale jak masz wybierac to kup dragon pozatym ladniej wyglada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Nie wiem czy zauważyliście, ale temat juz pewno nie aktualny....
Poza tym ja bym zaczął od scarfa <15gp> Next dragonka i k-arm. <no skille i mlvl pomijam>
Ostatnio edytowany przez Lisu - 19-01-2006 o 03:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Profesja: Knight
![]() |
![]() Cytuj:
![]() I jeszce coś - lepiej poskilluj, bo 47 na 20 lvl to troche slabo - gdybys dotrenił do 60 i poszedl do kaz na soldaty, to bys momentalnie zarobil kase na cos lepszego |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2006
|
![]() powiem tylko kup guardian potem kup k arma
![]() |
![]() |
![]() |