![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Z tego co zauważyłem to to jest poradnik dla knightów...więc jezeli chodzi o trening to wygląda on u mnie tak: mam lvl 9 equip(scale armor, machete, p legs, soldier helmet, i beholder shield) ide sobie na roty (najlepiej w odludne miejsce) biore rota albo dwa daje max defa i trenuje. Może nie jest to skomplikowany trening ale daje skutki ja tak trenie juz 2 dzien i mam skille 41/36
a że z rotów wypada żarcie to trenie tez mlvl ![]() Prosze o komentarz Ostatnio edytowany przez Wiewiur - 16-08-2004 o 18:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
@Wiewiur: Skoro prosiłeś o komentarz to masz ![]() IMHO Twój post jest niepotrzebny i nic nie wnosi do tematu. Co kogo obchodzi jakie masz skille?? Czy istnieje jakiś skomplikowany trening??
"... chciałby nad poziomy człek, a tu ciągle niż... nie uniesie pusty łeb ciężkiej dupy wzwyż..." PROUD MEMBER OF METAL MILITIA !!! Ostatnio edytowany przez Starkey - 16-08-2004 o 20:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mój post pokazuje jak wygląda mój trening który jest wedłu mnie daje efekty bez niepotrzebnego kombinowania (iles uderzen co jakis czas itp.) przez ten czas moge robic takze cos innego
![]() Twój post tez nie wiele wnosi ![]() "Ja na Twoim miejscu bym zmienił, chociaż McCooper też podał ciekawą propozycję. Przed zmianą dobrze się zastanów." To wreszcie jak ma zrobic zmienic czy zostac bo ja juz sam nie wiem ![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() "mam lvl 9 equip(scale armor, machete, p legs, soldier helmet, i beholder shield) ide sobie na roty (najlepiej w odludne miejsce) biore rota albo dwa daje max defa i trenuje. Może nie jest to skomplikowany trening ale daje skutki ja tak trenie juz 2 dzien i mam skille 41/36"
Ja to widze tak. Dajac full defa praktycznie wogole nie trafiasz w rota, przez co axe skill ci slabo idzie. Za to idzie szybciej def bo roty ciebie nie trafiaja. Ja preferuje trening z doma potworkami bo widac ze ty trenujesz z jednym. Jezeli chcialbys z dwoma to radze ci poexpowac tak gdzies do 13-15lvl. Of kors przy expowanu zbieraj loota bo sie przydadza lepsze przedmioty ktore nieraz mozesz tanio dostac. Wtedy mozesz spokojnie isc na roty i zaczynac trenowac z full attack, i jak za mocno bijesz to zmieniam do balanced mode. Ja obecnie skille 79/79 i trenuje na minosach na full defie (ktorego wlaczylem majac skille 73/73). Ostatnio edytowany przez McCooper - 19-08-2004 o 07:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Koszalin
![]() ![]() |
![]() Wiecie nadal nie kumam, nie kumam tego opisu. nawet z opisem sie pokapowac nie moge. Ale sadze ze po jakims czasie to zrozumiem, ale to za dlugo....
![]() Czy zanim to sie stanie ktos życzliwy i miły powie mi czy knight 21 lvl ze skilami 50,47 (wiem ze cienkie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Oj watpie masz bardzo male sznase. Fire Devil wali magia i to calkiem niezle umie przywalic..Wiec radze nabij jeszcze pare lv i skille! I wez spory zapas UHow bo zanim dojdziesz do niego to wiesz...
P.S Nie oplaca sie na nich expic a tym bardziej ludzic sie na loot |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Dzieki za pomoc. Ale moglbys mi doradzic na czym mam huntowac ? zeby i exp i loot byl w miare dobry ? bo narazie siedze na Dwarfach Soliderach i na Ghoulach, a to mi sie juz znudzilo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem ze to ci nie poprawi humoru ale nia ma zabardzo na czym :/ mozesz tak jak napisal mój poprzednik trenowac z minosami. Cóż według mnie najpierw cięzki trening a potem zarobek i zabawa
PS: Dzięki za komenatarz :d
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Dzieki za pomoc. ale niestety taka jest prawda.trzeba sie wziasc i zaczac ostro trenic. (ale mi sie nie che
![]() _________________ Kto zrobi ten 1 krok i da tego pierwszego (najwazniejszego) plusika ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Wielkie dzięki za informacje bardzo mi się przydały, co do poradnika nie ma za wiele błędów.
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
|
![]() jak bym poszedl blokowac necro sorcowi 31lvl 40m lvl to ile hp w sumie bym tracil przy 1-2 necro naraz i czy to byloby oplacalne na 30lvl no i oczywiscie czy bym przezyl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
wniosek: na takim levie i z takimi skillami jest to malo oplacalne, poniewaz zchodzi za duzo hp na jednego... czesto gesto w piramidzie na darashii debile luruja pod wejscie kilka minoskow... ostatnio czyli w sobote wchodze magiem i patrze minosek. zaaplikowalem gfb i zchodze na dol... co mi sie pojawilo? "u r ded..." wczesniej wyszedl koles i zlurowal 4 guardy i kilka zwyklych minoskow... sorc mial 200hp, 120 many i mana shielda i zginol w 1 turze... poszedl w pierony d-hammer i caly bp gfb... i najgorsze ze poszlo 1,3k expa... nei wiem kiedy to odexpie ![]() edit: lejac najtem mialem dokladnie takie same graty jak ty oprocz szalika, ale sadze ze szaliczek nie daje ac=100...
I feel like 11 years old nOOb... Nie jestem podrecznym manualem. Moje gadu-gadu nie sluzy do spamowania mnie. ![]() Ostatnio edytowany przez aktus - 29-08-2004 o 21:52. Powód: ciekawe czy ktos to czyta? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() a co sadzicie o skarabeuszach? jakie skille i jakie graty trza miec na te paskudy?
![]() |
#54 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() @Up : scarab jest slabszy att ale wiekszy def od cyca.Mysle, ze 60/60 i mozesz je masowo klepac.K-set, fs (or something like that) i jakis dragon shield + i powinno byc spoko.
@All : nie robcie tu czata...jesli cos chcecie dopowiedziec konkretnej osobie, to na PW / gg / IRC...Bo to mial byc poradnik... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niechcialo mi sie postu edytowac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Potrzebuje dobrego miejsca do expienia tylko mam pewien problem:
Na soldiery duzo osob zawsze i troche mi IH(grrr ten 4mlvl) idzie, ale da sie expic gdyby nie masa ludu. Amazon camp oczywiscie wspanialy exp(raz bylem sam) ale przecietnie tam jest 5-6 osob. Ghoustland na ghoule wiadomo masa ludzi, ghoule w ab' tez duzo chetnych. I mam problem: Nie mam pojecia gdzie expic?:/ Jest to nowy server dlatego w/w miejsca sa najczesciej zajete. Mam 21lvl(3k do 22) i skille 59/58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
|
![]() Świetny poradnik właśnie było tego nam potrzeba thx
![]() tylko trochę błędów ![]() Ostatnio edytowany przez Kareta - 25-09-2004 o 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
![]() |
![]() [quote=Vorment]Mam jedno pytanie.
Dlaczego ty podales takie magiczne skille ja gram na nowym servie teraz i najlepszy knight w axe ma 85, a ty podawales jakies 90/90 80/80 malo komu sie chce tak trenic. A wlasnie mozecie mi nei wiezyc ale ja knightem na 17 levelu skille 49/47 Serpent Sword Beholder Shield Plate armor plate legs steel helmet butki ![]() nie podniecaj sie za bardzo bo mam glowna postac a na tym samym swiecie zrobilem sobie pk i na 11 lv knightem jest i ma 50 axa tyle ze on ciagle treni.. skilowanie jest najwazniejsze expienie mniej :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Glaiwitz
![]() |
![]() No nawet fajny poradnik ale wyglada na zgapiony / spolzczony z encyclopedia tibia (tibia library teraz ) : ]
http://mysite.verizon.net/vze7p87m/ |
![]() |
![]() |