|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() Lipa rozumiałbym gdyby on np znal sie tylko z kilku rozmuw ,ale jak cie zna bardzo dobrze .. niech sie wali z tym dsm i niech sie ciszy ze niema Pvp na Guardii. tyle co moge powiedziec w tym temacie !. Pisze z starego konta wienc jak zobaczycie na tibia.com to sie niedziwcie !
Narx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
|
![]() Mi raz na guardii ukradli spike sworda.
Bylo tak... Wlasnie wracalem sobie z amazon camp, az tu nagle jakis koles idzie i krzyczy "I best , i best." i pokazuje mi spike sworda, dvarfen shielda i p armor. Ja mu na to odpisuje " I best" i klade na trawe ( 10 kratek od niego ) mojego spika. Spike sword lezy sobie na trawie a gosc wali z fire bala w miecz. Nad spikem palilo sie, nic nie moglem zrobic. Zdezorientowalem sie. Gosc odsunal mnie od palacego sie miecza, zgasil ogien i zgarnol spike sworda, Moral z tego taki aby nigdy nie chwalic sie (kladac na trawe) itemami. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() tylko że wiekżości kradną polacy
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vhee
Profesja: Knight
Gildia: the Slayers of Hell
Świat: Trimera
Poziom: 85
Skille: 84/85
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() Takie życie, złodzieje na każdym kroku, ja pożyczam też EQ do ss`ów, ale tylko zaufanym osobą, które znam na RL
![]() ![]() |
![]() |
![]() |