|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Moderator też człowiek (lub.. no... cokolwiek) i da rade się dogadać, o ile nie wylatuje sie od razu z przekleństwami. PW z przekleństwami w stosunku do nas zazwyczaj są totalnie olewane lub dodatkowo karane. Forum to nie jest niezbędna do zycia rzecz i nie można sie pieklić. (Stara się robie. Kazania głoszę ![]()
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Patrikozzz
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie po ujrzeniu po raz 100-tny tematu pt "Drag plxpxlx help mi oeneoeneoe" wzięłaby mnie w najlepszym przypadku lekka ****ica -.- Każdy, powtarzam KAŻDY, nawet najcierpliwszy mod~ w końcu nie wytrzyma i nazwie jakiegoś idiote po imieniu. Nie ma co ukrywać, że wielka część userów tego forum jest delikatnie mówiąc leniwa i niezbyt skora do szukania. Łatwiej napisać 10 wyrazowy temat, a później wypłakiwać się mamie, ze dostało się bana za (ż?)rzekomą głupote. Nie byłeś i nie jesteś modem, ale życze Ci żebyś został i zobaczył jaka ciężka to praca. Mówisz, że każdy mod musi poświęcać dużo czasu. Powiedzmy, że zgoda, powinien się poświęcać. Z tym, że nie dla każdego forum i komputer to wszystko co mają. Może ktoś woli wyjść do znajomych, dziewczyny czy kogoś tam innego? Zastanów się troche nad tym, zanim zaczniesz mieć pretensje do kogoś, że nazwał kogoś idiotą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Oj cos czuje że ten temat zniknie. Za dużo choć spokojnych kłótni
a co do list to stwierdzam niezła
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Afff
![]() To mial byc temat do wymieniania sie pogladami dot listy banow, ale przeksztalcil sie w dyskusje na temat slusznosci banow i ich powodow, tak to juz bywa na tym forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angel'ek
Profesja: Knight
Gildia: Mystical Brothers
Świat: Eternia
Poziom: 25
Skille: 66/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Kilka fajnych "fragów" xD
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() kurcze dziwne ze mnei tam nie ma O.O a te opisy to takie sobie -.-
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Ja o tym się dowiedziałem jeszcze z podpisu DJ Fara0na;]...
Koronowany rycek Dostal bana od Raynolda, pisze do mnie ze go Ray zle zrozumial bo on nie obrazal nikogo tylko sie skarzyl na smierc... wchodze na jego profil i zanim zdazylem znalesc link do listy upomnien wpadl mi w oko jego podpis: "Życie jest jak gunzo masz pryszcza leszczyk Dzień pierwszy: zamienię hara Nie pytajcie sie mnie co to jest, bo nie wiem. Ale mam złe przeczucia ![]() Szary chłopak z Hiberny Painfullhands kayloger Xeb Zig zag, noob keylogger attack! RaulPedalNoob Zbanowany przez: Raul Tja okok1 Keyloggery są ZŁE! nono2 Mało oryginalny jesteś...podobny nick, ten sam keylogger. lololo Te same keyloggery po raz trzeci są JESZCZE GORSZE! Kilka namelock'ów dostali chociażby: Zeus Rozdupczacz H2o666 PS. A o co chodziło z aferą "report bad post" tak gdzieś w maju? ![]()
![]() |
#48 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Co do nicków to już od dawna mam dwa ulubione:
Dupa Jana Sobieskiego; Cudowne Dziecko Dwuch Pedalow.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() @up:
A mój ulubiony nick znajduje sie na forum kidprotect.pl Bezlitosny pedofil ^^ sam go dumnie nosiłem ale mnie zbanowali ciekawe czemu ![]() Cytuj:
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska Ostatnio edytowany przez Vekegi - 31-12-2005 o 22:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Świat: Nova
![]() |
![]() Hahahahahahahahahahahhahhahhahahaaahahahaha! Czytam sobie ten temat i myślę sobie, że pierwszy raz moge zgodzić się z Dr. Omaderem
![]()