|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gram bo lubię,
![]() Lubię bo gram ![]() @offtopic: Każdy ma swoje upodobanie co do tej gry... Jednemu się może podobać, zaś drugiemu nie. Także upokażanie danej osoby nie jest na miejscu... On wie co jest dla niego najlepsze... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Gram żeby tępić takich jak wy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Gram bo lubię, ot co. Od czasu do czasu muszę się oderwać od konsolowych gier, a że na wysłużonym blaszaku mało która gra ruszy, wybór padł na Tibię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Grałem bo mnie kolega wciągnął potem wciągnołem innych potem po ćwiartce roku sie oderwałem i znowu ćwiartke roku tworzyłem OTS'y(miałem jednego dobrego,ale sie rozpadł),a po OTS'ach uznałem,że tibia to wielkie gówno,Niektórzy z mojego otoczenia też przestali,ale niektórzy wciąż grają(a dokładnie 2)i jeden mnie ciągle męczy na gg(Tak to Crowal xD).
P.S.:współczuje wszystkim maniakom z tibii |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Elite Ashadir
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Skille: 33/25
Poziom mag.: 3
![]() ![]() |
![]() J grałem w Tibię, poniważ 3 kolegów wciągneło mnie i reszte (pozdro dla all
![]() A w Ttibię już nie gram, ponieważ komp mi się psuje i dziękuje za to Bogu, ponieważ wyrwałem się z nałogu... ![]() @Edit@: A króliczek już zawłladnoł mną ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pozimka - 02-01-2006 o 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thero skoro ci sie nie podoba ten temat to po co wlazles tutaj? Czego sie ty spodziewales? Inni jakos nie narzekaja
![]()
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() A ja nigdy w nałóg nie zapadne.
Chociaż Tibia wciągneła mnie w kłopoty bo przegadałem cale Jasełka szkolne o Tibi z koleżanką, którą wciągnołem i za to dostalem -10 punktów zachowania razem z nią. ![]() A poza tym gram w Tibie bo nie mam co robić w domu i na dworze. Ostatnio edytowany przez Dewazar - 02-01-2006 o 20:12. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Moze odpowiem na odwrót "Czemu nie gram w tibie"
![]() Uwazam ze za duzo noobów zaczelo grac w tibie, nie mozna spokojnie poexpic i rozkoszowac sie grą.Zabijają potwory na kazdym kroku, prawie nie ma szans zrobic loota zeby ci nie ukradli, na kazdym kroku kantuja,klamia i kradna....Takie czasy nastaly. Ale jest tez techniczna strona powodu czemu nie gram w tibie, wg mnie za maly poziom expa jest, oraz za te po update'owe ilosci many wymagane na runy to skandal jest, z kazdym update'm tibia sie cofa..Dlatego wlasnien nie gram w tibie ![]()
-> regulamin Ostatnio edytowany przez Thorin-Debowa Tarcza - 02-01-2006 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() kumple graja to ja też
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Kyra
|
![]() Tibia wcioga czlowieka w zly sweiat. Niszczy go poprostu.Sam nie moge sie oderwac od niej. Niestety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() Po co gramy w tibie ??
Fajny temat Zaczynamy od początku. Tybie polecili mi koledzy z rl, poprostu znajomi. Gdy ja zaczołem grac oni juz byli na mainlandzie. Więc pomyslalem ze trzeba sie wziaść, gralem gralem (poznawalem nowe terenki) i powitalem sie z mainlandem. Tam zaczolem gre, poznawało sie fajnych kumpli, lepszy exp itp. Kiedy koledzy powiedzieli mi, że istnieje takie cos jak Premmy accont. Hmmm...... postanowilem ze kupie wiec kupilem. I tak jak teraz gram juz lvl wyższy od 150 nie mowie dokladnie. Teraz mam nowego Chara ale bedz pacc bo to inne, konto a pozaym wydatek tez siega wysoko. Moj ogólny swiat Aldora (HHAIILL) Nom ale teraz gram na Celescie <-------- ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: wawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lady Dram
Profesja: Paladin
Gildia: rozpadla sie
Świat: Silvera
Poziom: 39
Skille: 93/43
Poziom mag.: 31
|
![]() ja dowiedzialem sie od kolegi najpierw gralem gral nie moglem sie oderwac dostalem kare na 1 mies po mies mowilem ze jesty glupia i wogule kolega chcial zebym mu postac potrenil to potrenilem i znowu mnie wciagnelo :b
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak nie mam z kim isc na piwo, to sie zaloguje i poexpie, poza tym gram, że porozmawiać z ludzmi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() Gram bo podoba mi sie ta gra.NIE jestem jakis uzalezniony gram jak mi sie che neikeidy po kilka godzin bo nei mam co robic w domu.Pogram sobie pozniej na dwor pojde czy do kumpla i tak sie tego tzrymam nei rozumeim ludzi ktorzy siedza od 6 rano do 24..to tylko jest gra
|
![]() |
![]() |