|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Fallen Angel
|
![]() @Rolnik Apokalipsy
Zaraz dostaniesz bana, dziwnym trafem twoje IP pokrywa się z IP usera o nicku "koczko". Poczekaj tylko, już mi się panel ładuje. @Walekifa Pomysł z grupą jest więcej niż kiepski. Zresztą, gdyby w takiej grupie mieli by być tylko osoby które naprawde dużo raportują było by wszystkiego 3 userów. @DrChomikvader To znaczy że ja kim jestem? Podłym kapusiem który awansował bo donosił na niewinnych opozycjonistów na forum? A moderatorzy to władze komunistyczne niszczące opozycje by zatrzymać pełnie władzy? Wyłącz czasem kompa i wyjdź z domu, nie uwierzysz jak świat za oknem się zmienił.
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() A co powiecie ,żeby rozpowszechnic jakby taki poradnik. Jak zachowywać się z nobem?
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 04-01-2006 o 17:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() I co to da?
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Oni traktują siebie jako pępek świata, więc po dodawaniu i tak wychodzi na plus dla nich.
![]() |
#46 |
Fallen Angel
|
![]() Nie jak przedmioty...przedmioty zdaża mi się niszczyć, a noobów tylko edukuję. Siłą bo siłą, ale to ich wybór. Nie będę się pieścił z 40 tysiącami idiotów, i tak ledwo zipie kasując.
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak, zostańmy WIELKĄ, liżącą sobie tyłki rodziną. Gimme. A teraz pozwólcie mi zabić NASTĘPNĄ osobę, która wpadnie na tak genialny pomysł jak pomoc nieuleczalnie chorym na wtórny idiotyzm kretynom. Jeszcze gdyby chcieli pomocy... Ale każdy z nich uważa się za boga, a my jesteśmy marnymi pyłami. Go home, babies.
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Napewno to nie wejdzie ale może coś w stylu kto więcej zraportuje...
np.ktos w ciągu miecha zraportuje hmmm.....100 (prawdziwie noobowskich)tematów ten nie wiem przez next 2 miechy ma kolorowy nick Głupie ale może ludzie zaczęli by raportowac
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Cytuj:
Natomiast z drugiej, noob'ów/hamów etc. na tym forum jest sporo, więc może i dałoby się raportować bez "naciągania"..
Ostatnio edytowany przez Monte - 04-01-2006 o 22:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz jaki jest umysł 10-12 latka siedzącego na forum.Gram teraz w lineage(żaden offtop)W grze na szczęście nie można tak zepsóć komuś życia jak na tibi,ale ludzie którzy grają w tibię chowają sie do tych,którzy grają w lineage... Liderem mojego klanu jest 11 letni chłopczyk,który szantażuję nas że go rozwiąrze,jak nie pujdziemy z nim expić na jakieś zadupie.PO miastach biegają 60 lvl'e noobowie wyrzeźbieni na Proplayerach (bierzesz party,i dostajesz połowę expa i złota)Potem biegają podnieceni,i każdy kto wyjdzie zza miasta zalicze deda.zlatują się po 6-osobowe grupki które biegają za tobą drąc się "Adena plx"(tamtejsza waluta) Mój kolega zna 10-letnią Majkę... Czemu wam to opowiedziałem?? A dlatego że noobostwo to nie jest debilizm,brak umysłu,i sposób niemyślenia.TO poprostu zachowanie w danym wieku,potraficie chyba spostrzec jak młodzi ludzie potrafią być głupi i nieumyślni,co przelewają na forum...To ni ejest coś do wyleczenia,to nie jest coś czemu można żucać ofensywne komentarze.To jest coś,czego trzeba wyuczyć,lub poczekać aż dana osoba wydorośleje.A co zrobić żeby nie ucierpiało forum??Zostaje jedynie banować,dlatego żal mi wszystkich modków...
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 04-01-2006 o 23:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @Walekifa
muszę cię z lekka sprostować ![]() noobsto nie zależy wyłącznie od wieku - fakt, sporo osób z tego wyrasta, ale są tacy, którym to zostaje bardzo łatwo znajdzie się nooba 17'nastolatka a nie tylko 11 i 12 latków co do lineage - w party nie dostaje się pół na pół exp i loota wszystkie zyski dzielone są podług lvl'i jakie tworzą party - ten, kto ma wyższy lvl dostaje więcej z tego co tu czytam nie poszczęściło ci się i wybrałeś zły serwer ln2, gdyż sama gram w to, a takich strasznych i przejaskrawionych zdarzeń nie byłam świadkiem ani razu póki co fakt faktem zdarzają się nooby - ale one tylko zaczepiają, nie popisze się inteligencją ten, kto zareaguje, gdyż popularne są tam polowania na osobników w czerwieni ![]() co do waszego klanu - a nie możecie założyć własnego i olać 'lidera'? d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Najpierw dorośnij do jakiejś gry a potem w nią graj... Niestety ponieważ mało kto ją przestrzega mamy taką ilosć nobków w Tibi czy Lin... W WoW'ie (Mówię o normalnych servach, nie shardach...) trudno znaleść n00ba, z bardzo prostej przyczyny - WoW jest płatny i to ładnie (~500zł / rok) więc trudno znalesc tam osoby które nie dorosły do grania z innymi ludzmi...
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 05-01-2006 o 00:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Aha... Czyli ze jesli ja chce zeby moj fake mial duzo komentow, to jestem noobem? I jesli chce robic ladny fake to tez jestem noobem? Bosh... Co do tematu: Noobow sie nie da zupelnie wyelyminowac. Zbanujecie jednego to przyjdzie drugi. A im sie do rozumu nie przemowi. Oczywiscie, mozna ich tepic dawac im punkty karna, olewajac ich, i nie mowic '' OMG; HAHAHAHHAHAHA CO ZA NOOB; IDIOTA!'' tylko ''Posluchaj. Tego sie nie da zrobic. Zeby to zrobic trzeba bla bla bla'' . To by bylo na tyle. Pozdro, Baradax
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Moskwa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vasili Astaroth
Profesja: Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 12
Skille: 45/35
Poziom mag.: 3
|
![]() Kazdy ma cos z nooba, a uwalnia sie takie zachowanie z reguly pod emocjami. Z reszta noob jest tylko wtedy kiedy ktos go tak nazwie i bedzie tak uwazal. Moze nie wyslowilem sie odpowiednio ale chodzi mi o to, ze np. Ja mowie ze ten koles to noob, ale tylko w moich oczach jest noobem a jego przyjaciel bedzie go uwazal za porzadnego gracza. Wszystko ma swoje zaleznosci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vesper Drago
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ragazzi Dolci
Świat: Xantera
Poziom: 104
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Dla mnie ten pomysł nie ma sensu, noby były są i zawsze będą...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Nie promujcie tego projektu (antynoob) bo jeszcze połowa z Was, tutaj "wymiatających" wyleci... keke
Forum jest dla wszystkich, moderatorzy są po to by pilnować tu porządku. Koniec w tym temacie ~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Czyli jednak projekt nie ma szans. No trudno. Ale patrze ,że nie ma jednegłośności wśród userów. Tylko nie daje mi to spokoju. Wiele osób próbowało takich projektów, ale chyba trzeba rzeczywiście trzeba coś zrobić. I powiem wam szczerze. NIE WIERZE ŻE NOBÓW NIE DA SIĘ SLIKWIDOWAĆ ALBO ZMNIEJSZYĆ ICH ILOŚĆ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@ Taube (offtop plx ![]() Mój server jest na 5 miejscu,ale teraz go zresetowali -.- i trzeba grać od nowa,co do klanu to było by to możliwe,ale jak wtedy poczuł by się ten koleś?? Patrząc na jego psychikę,to on by się chyba załamał O.o @ Noobz Noobostwo występuje wszędzie,na forach,w grach(nie tylko mmorpg) Bo taki camper w CS'ie to kim jest??Może nie noobem??Wszędzie znajdą się ludzie którzy psują grę porządnym ludziom,jakoś z tym trzeba wytrzymać.Niestety tinia jest grą,w któej nooby mają szczególnie dużo do gadania,naszczęście Cipowie coraz to bardziej ograniczają ich prawa(anty luring,bany za pk'owanie) i jakoś trzeba żyć... @ Jerkov Thundersword To ty chcesz szkołę dla noobów założyć?? ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 05-01-2006 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |