|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() Zapytaj wwspolnych ziomków czy niema gg czy dadza ci numer... ja np dziewczyne blizej poznalem i tez sie jej podobalem i zyjemy dlugo i sczesliwie
![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Zapytaj ja czy bedzie z Tobą chodzic-to jest tak banalnie żałosny tekst,nie słyszałem bardziej dobijającego.
Z jednym się zgodze masz dw wyjścia: -zaprzyjaźnij się z nią ,zapoznaj powiedzmy przez koleżanki wybranej osoby.Wszystko przyjdzie z czasem,przyjaźń przerodzi sie w miłośc -tylko jeśli będziesz ją stale pielęgnował,a słowa staną się zbędne -jak dla mnie lepszy,zapoznaj sie z nią ,przypadkiem spotkaj i odprowadź do domu,praw komplementy,bądź opanowany,powoli,dbaj o nią ,musisz pilnować jej potrzeb,zawsze mieć więcej wolnego czasu dla niej niż ona go potrzebuje,ale nie być natarczywy,a pewnego wieczora (czysto teoretycznie) przy blasku księżyca,na plazy /spacerze,obejmij ją przybliż swoje usta do jej...ale to już jest inna historia i wątpie abyś dojrzał do którejkolwiek z tych dróg,ai pamiętaj wszystko powoli,nic na siłe |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() Jezeli masz ponad osiemnastke
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Ale wy jestescie....
przecie trzeba chodzic 2-3 lata ![]() i bardziej sie jej przypatrywać po 2 latach pytasz się jej : 1. cześć.. jestem (twoja imie) a ty jak masz na imie? 2. ona ci odpowie a ty na to acha i moisz jej ze grasz w tibie a potem sie jej pytasz a aczym sie interesujesz ![]() 3. ona ci odpowie a ty powiedz o kurcze.. ja tesh moze mógłbym cie zaprosic gdzieś.. gdzie bedziemy mogli więcej pogadać 4. UWAGA ubierz się sensownie na "NIBY RANDKE" a nie jak jakiś hooligan ![]() 5. jeżeli masz odwage zapytaj się mamy lub taty a oni ci powiedzą potem spisz to na kartce i wczuj sie w role dziewczyny twojej ![]() ![]() ![]() POZDRO !!!! |
![]() |
![]() |