![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() omg juz tyle ludzi uzywa tego tyleeee czasu i nikt niezostal shakowany
tera gra bez pacca jest praweie niemozliwa i ludzie sie wkurzaja i uzywaja tbi bo przeszkadzaja im jakies ....soul pointy -.- w podpisie macie program do usuwania plikow calkowicie jezeli znacie ich polozenie w kompie
2003 - 2006 Ostatnio edytowany przez Dragu - 11-01-2006 o 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() W 100% popieram
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Mmmm...
TBI istnieje ponad rok i jakoś nikt nie powiedział że miał hacka przez tbi... co by spleen zyskałhackując? - kase/itemy ale stracił by dobrą reputacje w oczach setek forumowiczów tibia.org.pl a to czy ktoś używa macro to jego sprawa... "A co do TBI: Uzywajac tego mowisz otwarcie ze jestes za glupi(a) zeby samemu grac w PROSTA gre." Heh, jak będziesz robił anni to napisz, przejade sie do ciebie, i mi pokażesz jak robisz bez macro =] Drugim w miare dobrym zastosowaniem macro jest ew. przechodzenie rooka
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
trudno zeby drutem robil anni ;] a knightowi jeszcze duzo do anni brakuje. ale nie mow ze nie da sie bez macro zrobic anni - poprostu trzeba miec odpowiednio wyzszy lvl zeby miec margines bledu na ewentualne "wpadki" typu nietrafienie uhem czy w uha.
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() @Zalozyciel tematu:
Uczciwi gracze robia skille 80/80, a tu jakis idiota przychodzi i robi sobie super wypas skille na macro... Jaki wezmy przyklad tych skilli ''80/80''? Powiedzmy Eternal Oblivion (coz, on ma ''troche'' wieksze ![]() Ma super skille, najwyzszy level w tibi, no i sie cieszy nikt go nie oskarza o nic bo jest znany itp. A zauwazyliscie ze tak od 180 lvlu do 220 on byl online 24 godziny na dobe, - czas z Gamesave. A wiec skad wiesz ze ten wypasiony ''80/80'' tez nie robil ich na makro? No comment. Pozdro, Baradax
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
|
![]() wdlog mnie mozna se sciagnac tbi ale nie na noc sam mam ale nie uzywam
bo poco a ci co zostawiaja na noc moga sprzedawac postacie i wiele kasy zarabiac i mysle ze sprzedawanie postaci w tibi powino bys surowo zabronione na allegro tego jest tyle ze ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() Cytuj:
"The circus has gone, all that's left is the clowns..." "To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..." Ostatnio edytowany przez Khazar - 12-01-2006 o 22:31. Powód: haha pomylilem eternala z setzerem - myslalem o tym drugim w czasie pisania posta;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Nie chciało mi się pisać więc skopiowałem tekst od m_simple (mam nadzieje że się nie obrazisz).
Ja uzywalem takich programow od lat (ale tylko light hack, choc i tak mialem torche przy sobie lub utevo luxa itp., nigdy nie robilem skili przy pomocy takich programow) i nigdy hack mnie nie spotkal (moze niemieli mnie z czego hackowac) ufam tibia.org.pl tak samo jak tibia.pl, |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Ja Ci proponuje usunac ten program chodzily pogloski ze to przez ten program hackuja konta ale robia znacznie pozniej od kiedy pierwszy raz tego programu uzyles powiedz bratu czym to grozi
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() Moim zdaniem ściąganie TBI lub innego tego typu programu po update mija się z celem(jeżeli chodzi o light hack). Mana regeneruje się 4 razy szybciej a kosz zaklęć dających światło nie zmienił się. Więc po co psuć sobie klimat?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2006
Profesja: Druid
Świat: Titania
|
![]() Nie lubie tbi bo ja sama zawsze treiniłam, a to jest przykre gdy ktoś osiąga w jedną noc to na co ty pracowałaś kilka dni...a w dodatku wszyscy zanajomi z tego korzystają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
![]() |
![]() TBI to badziew
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Nie chce nikogo oskarżać czy co ale skąd wiecie czy osoby które mają lvl 200+ nie nabiły tego dzięku właśnie takim botom ?
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Płock
|
![]() Nie czytałem całego tematu bo nie chce mi się słuchać tych głupot o keyach i innych.Ściągacie to na WŁASNĄ odpowiedzialność, dlatego to że twórca tego programu was shackuje to jest wasza wina a nie jego.I przestańcie p*******ć farmazony o tych cheaterach bo większość osób (w tym także baaaardzo duuużo h lvli) korzysta z tego typu programów.Wy serio myślicie, że koleś przez półtora roku zrobi 200 lvl i skile 100/100 grając normalnie, bez cheatów?Zachowujecie się jak dzieci
![]() Dziękuje za uwagę.Miłego dnia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Thal Therdo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 40
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Dokładnie gdy akceptujecie co tam napisane ("Nie odpowiadamy za skutki związane z używaniem...(...)) to jakby tak sami "pozwalacie" się haknąć Spleenowi i nie możecie go o nic obwiniać
Chodz jestem na 100% ,nie ,na 200% pewny że spleen nie będzie hakował bo to było by bez sensu... Jka już ktoś powiedział Spleen nie jest taki,
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() A skąd wiesz czy spleen nie jest taki? Żeby tak powiedzieć to musiałbyś go znać na prawde długo w co wątpie. Ty go wogóle nie znasz więc nie masz podstawy do takiego mówienia ;/
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() Ehhh ... syF... i tyle powiem..
Ta niedlugo nie trzeba bedzie grac tylko bota wlaczyc. Ci ludzie nie "delektuja sie" XD gra.. tylko szpanuja, ze maja np. takie skille a zostawic kompa na noc to nie wyczyn -,- ![]() Ostatnio edytowany przez alz - 13-01-2006 o 13:27. |
![]() |