|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Za dużo OTSa, bejbe.
A teksty typu 'zal.pl' są żałosne, wiesz? ~~ Taki Taifun... Wymiata, czemu? Bo gra sorcem. Sorc też ma e-vis. Sorc ma wanda o większym zasięgu (imho gorszy rodzaj ataku i większy zasięg się równoważą). Prawda jest taka, że przy samodzielnym expie sorc jest lepszy (druid ma exura sio, ale sorc z exurą gran też dobrze jedzie, a na słabszych mobach bije z 2 kratek i się rzadko musi leczyć).
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 07-10-2006 o 22:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() Sądze ze druid jest słabszy od sorca, ale mam nadzieje ze po kolejnym update sie to zmieni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() No a co powiecie że jeden druid ze wszystkich światów ma czar Exevo Gran Mas is !!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2006
|
![]() @Lasooch
Hesperides z poxa spokojnie 600 wali... co do ots gralem tylko 2 razy na aurea-war Ta 1 kratka wiecej w WOI naprawde duzo znaczy, wiekszosc potowrow jest odprna na ogien (potowory silniejze od DS'a, nie wliczajac hydry, i innych dupereli) @post Co do druidow, to ze maja mniej czarow ofensywnych to nie znaczy, ze maja przegrac z sorcem. Ostatnio edytowany przez Luk" - 08-10-2006 o 00:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Druid poxem zada dokladnie takie same obrazenia jak scorp. Do pierwszej exany.
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2006
Lokacja: Gdańsk, Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rob Raider
Gildia: Silvanesti
Świat: Celesta
Poziom: 54
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
DLACZEGO ludzie do podwójnego Cheeseburgera, dużej porcji frytek zamawiają Colę Light? -- Ostatnio edytowany przez Rob Raider - 08-10-2006 o 01:57. Powód: błąd ortograficzny xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zbanowany
|
![]() ??
![]() Sorc ma WoI o zasiegu 2 kratek <pozwala to na bieganie w plate secie> i cenie 2-3k <2 bp of hmm lub 1 of gfb> dzieki temu nawet do 100 lvla moze siedziec na guardach. Cytuj:
Driuid .... Humm co tu napisac xD, no wiec mamy wspanialego Templest Roda o zasiegu 1 kratki i cenie 10-15k <3-5bp of uh> Guardy? Oczywiscie, chyba z vocaliciem. Bijac templest rodem dostajemy zbyt duze obrazenia od guardów, sam aktualnie zaopatrzylem sie w lepszy strój, mimo iz mam kilka kombinacji ubrania to mój arm wynosi od 30-33 (bohy-crocodil, aol-platinum). Guardy mnie bija dosc mocno i w przeliczeniu ze guard pada ma 4 strzaly to prawie za kazdym razem musze uzywac średniego leczenia<facc> , ew. bije je z visa + roda, lecz to zalezy bardziej juz od mojej sily magicznej. Jednak nie watpliwie dostaje sie uderzenia, czasem nawet 50+. Cyce, no tak one sa fajne ale zeby na 50 lvlu znaleść odpowiednia liczbe cyców to juz chyba tylko na poh, ew. cyclopis <jeszcze nie zwiedzalem za bardzo wiec nie wiem>. DSy? Dragi?<patrz jak u sorca tylko uzywaj templesta jak cos xD>. Czary jakie ma to podstawowy pakiet HMM, GFB i EXPLOSION, Niewidzialność, Exura Vita i Gran. No i to co najwazniejsze czyli UHy xD oraz zestaw for PACC czyli 3 exori ..., Exura sio <cool!>, Mass Healing <Mega cool!> Teraz tak ogólnie podsumuje ... Druid na poczatku z expem idzie w miare równo z sorcem, potem ma uhy ;P, czyli inaczej mówiac kase. Dzieki kasie kupuje wiecej run/mf's do expienia/huncenia których uzyje srednio po 35lvlu. Sorc tez na poczatku expi w miare równo, gdy druid zrobi juz kilka Uhów chwyta za WoI i szoruje na guardy doklepujac do czasu gdy bedzie mógl robic sdki czasem nawet dluzej. Wychodzi ze Druid ma okolo 40 lvl, dosc duzo kasy a Sorc 50lvl i mniej kasy. Mlvle sa takze w podobnym stanie, druid ma go z uhów a sorc z manasków. Sorc zuzywa mniej run bo mocniej bije, a druid wiecej run na które zarobil wczesniej. Tutaj pojawia sie kolejny problem, gdzie zuzyc te runki ?? Podobno nie chcą druidów na hunty, cos tak zrozumialem ;P albo my nie chcemy, ale : -Hydry <Pacc> -GS <no niech beda> -Dragi <chyba massowo> A moze te wczesniej wspomniane ? -Hero <szkoda ze nie mozna energia uderzyc> -Vampy, Necro? Podsumuje podsumowanie xD Druid bez pacca jest ... Słabszy od Sorca ... Autor tematu napisal "Druid - Z nim huncić lepiej !!!" a ja dodam; jak ma pacca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Knight na 40 lv ma 665 hp + 195 many na energy ringu (lol) wiec razem 860 "życia", a 40 druid 345 hp i 995 many na utamo więc w sumie 1340 "życia". Kim lepiej zwiedzać "nieznane" dziury xD
Forza Juve! Ostatnio edytowany przez dreggi - 08-10-2006 o 10:31. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eutrehix
Profesja: Elder Druid
Gildia: Everlasting Legacy
Świat: Secura
Skille: 19/28
Poziom mag.: 72
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
To jeszcze raz przeczytaj mojego posta. Tym razem powoli i myśląc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Troche dziwny temat
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
|
![]() I slaby loot po update i bedziecie doplacac do uhów dla blokera, buheheheheeheh
Lolz? eeee, tak to jest jak sie gra na otsach i kupuje bp of sd za 10 gp -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() powiedz jeszcze na co chcesz z tymi sdkami chodzic.
![]() |
#57 |
Guest
|
![]() sporo osob tu uwarza ze druid to albo uhmaker albo lekarz knighta na huntach ,a nie wiem czy zauwazyliscie ale teraz coraz mniej druidow chodzi na hunty...
taka moja historia : moj kolega 39ek mowi do mnie "ej chodz ze mna na scaraby ,bedziesz mnie sio" i wywnioskowalem ze knighci traktuja drutow jak jakihs niewlonikow ( ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Nie będę pisał, że jak już się expi z runami, to człowieka na nie stać. Nie będę też pisać, że nawet na rotach szybciej zarobisz na runy niż zrobisz tą samą ilość run. Za dużo razy już o tym było.
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gowno z tego ze ma 200+, wazne ze to druid. |
|
![]() |
![]() |