Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-01-2006, 20:52   #41
Kerni
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 11 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Axe'Taifun
Napisałbyś normalną price listę, a nie wyshwalał się swoim pewnie niskim lvl. H-lvl się nie wymąrdza ani nie robi z siebie widowiska, z reguły nir udziela się mówiąc o sobie. Patrz Seromontis (nie odpisuje), Lifely sorcerer, bubble itp.. To są h-lvl, ty możesz być np.Nobkiem XD
W pełni się zgadzam 77vl to tak h lvl jak koziej dupy trąba

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-01-2006, 22:40   #42
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kerni
Człowieku jesteś największym noobem jakiego spotkalem w życiu tylko nie zabijaj (takie groźby to ty se możesz wiesz gdzie wsadzić) . Jeszcze jedno pytanko za ile kupiłeś tego chara od poprzedniego właściciela??
Bo na bank to niejest ta osoba która grała nią wcześniej.%2

kali byc? no ten to chyba przebil wszystkich

..analfabeta
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-01-2006, 22:51   #43
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Stan: Niegrający
Świat: Aurora
Domyślny

Ja tam lubie price liste, nie za bardzo stosuje jesli jak kupuje ale jak sprzedaje to to Price List r0x, btw lubie nowe serwery i wysokie ceny jak sie cos wyhunci w h** szmalu z tego , prawie to wszystko prawda co napisal nasz kolega z forum tylko ze prosto w oczy. Np. roviderzy to lizodupcy h lvl, wiec samo pisanie mma juz dla ciebie 5 bp sd + provider moczy sie, lub spuszcza , Dobrze ze jestem knightem ;S;D. Ale na wakcje wale dzide na nowy serwer
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41
Hellraiser jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-01-2006, 23:06   #44
Protarus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Domyślny

Kerni ty jestes po prostu d e b i l e m nic dodac nic ujac
Protarus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2006, 00:08   #45
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Kerni to debil to FAKT !

Do założyciela tematu :
Nie będe pisal ze jestes noobem bo tak nie jest ale twoja filozofia jest dobra tylko dla 25 sorca ktory lubi stac pod depo i robic runy i juz wiecej nie chce expic.

I jak teraz masz low lvl to dla ciebie lepiej jak runy sa drogie a eq tanie ale co bedzie jak zrobisz wiekszy lvl , gdy bedziesz chodzil na hunty i uzywal run do expienia (knight i palek odpadaja , mowa raczej o HMM )

A co do Tetra , sam go niezbyt lubie ale ty sprawiasz wrazenie jakbys mu zazdroscil tego ze osiagnal wladze na tym servie i robi to co dla niego najlepsze (nie wazne czy sharowal etc)
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2006, 00:40   #46
Bhaal24
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Głuchołazy

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Selena
Poziom: 65
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
Domyślny ^.^ bam bam

Uśmiałęm się jak nigdy.Było warto poświęcić te pare minut na przeczytanie tego tekstu(a szczególnie odpowiedzi),napewno będę tu zaglądał jeszcze .
Odnośnie tekstu: Myslę ze Doors'owi chodziło tu bardziej o wyzysk słabszych w tibi niż o tą Price List.

I kilka słów do Ciebie Doors:Masz gadane , nie ulega wątpliwości .Napewno miałes ładną pompe przed komputerkiem . Po pewnym czasie stwierdziłem że nie ma sensu czytać odpowiedzi innych tylko twoje , bo i tak cytujesz wszystkich :>Pomyśl nad jakimś innym tematem , bo naprawde miło mi się czyta komentarze ))
stary 25-01-2006, 08:46   #47
Kerni
Użytkownik Forum

Domyślny

Dupe liża mu hahaha.
Po pierwsze niechodzi mi o tą ***aną priceliste bo tak mnie to gówno obchodzi, chodzi mi raczej o styl pisania tego artykułu jeśli tak się wypowiada h lvl to srry noob jesteś. Twój komentarz jest zbędny bo i tak tu nie będe już zaglądal
stary 25-01-2006, 08:50   #48
Kerni
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus
Kerni to debil to FAKT !

Do założyciela tematu :
Nie będe pisal ze jestes noobem bo tak nie jest ale twoja filozofia jest dobra tylko dla 25 sorca ktory lubi stac pod depo i robic runy i juz wiecej nie chce expic.

I jak teraz masz low lvl to dla ciebie lepiej jak runy sa drogie a eq tanie ale co bedzie jak zrobisz wiekszy lvl , gdy bedziesz chodzil na hunty i uzywal run do expienia (knight i palek odpadaja , mowa raczej o HMM )

A co do Tetra , sam go niezbyt lubie ale ty sprawiasz wrazenie jakbys mu zazdroscil tego ze osiagnal wladze na tym servie i robi to co dla niego najlepsze (nie wazne czy sharowal etc)
Sam jesteś debil po pierwsze ten char założyłem niecały tydzień temu. Wcześniej grałem innymi i miały większe lvle, gram w tą gre 3 lata i chyba nieco wiem ale jak ty mu dupe liżesz to się niedziwie że tak mówisz. Wisi mi ta price lista, ale żałuje że ktoś taki ma największy lvl na servie bo wypowiada ssię jak noob.
stary 25-01-2006, 09:17   #49
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez doors
czesc!

no wiec na naszym cudownym, choc wcale nie odbiagajacym od innych, swiecie Kyra doszlo do tego, do czego dochodzilo i bedzie dochodzic tez i na innych swiatach, ze ktos juz po raz wtory(dla nie wtajemniczonych to znaczy ze po raz kolejny ) powstala price lista.
autorem tej jakze szlachetnej i niezbednej do funkcjonowania kazdego przyzwoitego swiata listy cen, byl rownie szlachetny, nader przyzwoity ow chlopiec o ktrym jest mowa w tytule niniejszego tamatu.
dla opponentow listy cen, a zwolennikow jakiegos wyimaginowanego argumentu zwanego czesto free market/wolny rynek, ktorzy to nie rozumiej, ze to nie jest rl life i tutaj kazdy gracz chetnie przeplaci/sprzeda taniej byle tylko dogodzic wciaz niezaspokojonym pragnieniom h lvl powiem: wara wam!
ludzi skoczcie po rozum do glowy i zrozumcie, ze price lista jest konieczna, bo ja to tak moze byc, ze jakis koles przychodzi na swiat i kupuje k arma za 10k, kiedy jeszcze miesiac temu kosztowal 20k, albo 10 lvl ma taki ekwipunek jaki ja mialem bedac na 25 lvl?! toz absurd. tak byc nie moze. jelsi jeszcze was nie przekonalem to czytajcie dalej.
jak to tak moze byc, ze jelsi jest duzy popyt na hmm to zamiast kosztowac 1,5k kosztuja np 1,8k?!
no zrozumcie noby, ze ja jako h lvl musze sprzedwac drozej i kupowac taniej bo mam wyzszy lvl i wieksze potrzeby. zreszta ja tu walcze o wladze, a wy to mi najwyzej mozecie stopy calowac - tylko mnie nie denerwujcie bo zabije, shuntuje, zrokuje a pozniej jeszcze kaze wam placic!
jesli jeszcze nie mozecie pojac potrzeby istaniena price listy to jestescie noby i tam ten tego ..no, zle z wami. ale ja jestem koles ktory wam pomoze zrozumiec, bo ja jeestem koles.
pisze zatem dalej. jest taka price lista na kyrce tj kyrze gdzie crown helmet kosztuje 5k. i tak tanio, w koncu mogl kosztowac nawet i 7k bo to dla dobra serwera no nie ziomy?!
i teraz noby mniejsze badz wieksze musza sprzedawac c helmet wlasnie za 5k, bo jak nie to zabije, zhuntuje, zrokuje a potem nawet ich wykasuje!
no i te noby ten tego sprzedaja sobie za 5k na trade i drą sie gdzie tylko mozna, spamuja i w ogole robia zamieszania o jakies 5k. no ale moze znajdza jakiegos pazdzierza ktory kupi. w koncu sa jeszcze wieksze noby, co nie?!
a ja, jako ze jestem szlahetny i ze wogole jestem zajedwabisty i choc nie kazdy mnie kocha - nie rozumiem dlaczego - to ja kocham kazdego, nawet kiedy zabije, zhuntuje, zrokuje i a nawwet potem wykasuje, to i tak was wszystkich kocham i ja w dordze wyjatku - ktos musi decydowac kiedy mozna wyjatek zrobic a kiedy nie - sprzdam wam taniej c helmeta, powiedzmy za 4k.
no bo przeciez sam siebie huntowac nie bede, nie jestem glupi co nie?!
to i tak dobra cena bo od innych kupicie za 5k no chyba ze od jakichs moich funfli, ale tych tak znowu duzo nie jest wiec i tak sprzedam za 4k, a 4k to nie jest zla cena za c helmet.
i tym samym jak tu nie bic mi braw. nie dosc ze poswiecam sie w szlachetnym celu, dbam o dobro serw, o ekonomie (nie wiedziec czemu ktos moze pomyslec ze mojej kieszeni) swiata to jeszcze pomagam spolecznosci kyry.
az sie wzruszylem a raczej bym sie wzruszyl, bo jestem <epitet(dla nie wtajemniczonych epitet to obrazliwe slow)> i twardzielem, ktory zdaje sobie sprawe ze cel uswiecia srodki.
dalej wam malo? no to kolejny argumentus maiorus. runki panowie szlachta, runki.
tyle osob chce je kupowowac, a wcale nie tak duzo sprzedaje. no a co to znaczy? ze my dbajacy o dobro serwa musialibysmy kupowac ze tak zlodziejsko drogo, ze bysmy zbankrutowali. jakby nam sie mialy oplacac hydra hunty, dl hunty, po co mielibysmy isc na hero?
cala gre by szag trafil. ale na szczescie jest hipokritus ze swoja price lista. runki np hmm za 1,5k i nie wolno wiecej(chyba ze minej ).
czy to nie cudowne?! sprzedawac droga eq i kupowac tanie runki? no teraz to ja sie tez moge poswieciac dla dobra servera i jego/naszej ekonomii. teraz to ja tez moge byc filantropem i juz wiem ze nie gram w te gre dla przyjemnosci tylko po to by pomagac innym...tj niekiedy tak zaczynam myslec
aaa, zeby nie bylo watpliwosci. od providerov to my runki kupujemy za 1k co nie tetrus. no bo wlasnie ja...no mnie zostawmy juz w spokoju ale terus aureliuś kupuje hmm od swoich providerow za 1k!!
i znowu spiesze z pomoca gdyby ktos nie czail. toz to nie jesttak ze tetrus autor price listy sam jej nie przestrzega(jak juz to robi wyjatki). juz wam tlumacze jak to dziala.
provider dostaje hojne 1k za bp hmmow(przeciez powinna mu wystarczyc satysfakcja ze tetro go w ogole zna, ze provider jest jego providerem, no w ogole to jest takie fajne ze powinien narobic w porty z radosci ze dostaje jakakolwiek kase), dostaje rozniez ochrone. wtedy ten provider moze chodzic i stosowac pa wobec innych ludzi/ tj nobow oczywiscie. jelsi ktos mu podskoczy to tetro pomoze. napisze do takiego noobka ze podskoczyl jego providerowi i ze teraz musi za to zaplacic. w ten sposob pomaga znowu spolecznosci kyry tj providerovi i sobie. no a za hmm sie troche zawsze zwroci.
takze podsumowywujac, price lista to super rzecz. do tego jeszcze ludzim sie wmawia ze to cos fajnego i wszyscy sa heppi, a ja robie kase za kasa.
no i dodatkowo rosnie dysproporcja mniedzy mna a reszta graczy. no ale wladza musi miec za co rzadzic. zreszta gdybyscie wiedzieli jaki to ciezki kawalek chleba, to pewnie cieszylibyscie sie ze sami nie jestescie w tej sytuacji.
viva la prcie lista, viva la dobro serva, viva la zysk, viva la noby....!!
thumbs up dla tego czlowieka
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2006, 10:30   #50
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Cytuj:
Sam jesteś debil po pierwsze ten char założyłem niecały tydzień temu. Wcześniej grałem innymi i miały większe lvle, gram w tą gre 3 lata i chyba nieco wiem ale jak ty mu dupe liżesz to się niedziwie że tak mówisz. Wisi mi ta price lista, ale żałuje że ktoś taki ma największy lvl na servie bo wypowiada ssię jak noob.
****WA TY NIE ROZUMIESZ ZE DOORS TO NIE JEST TETRO AURELIUS > ON ZROBIL TAKA MALA PROWOKACJE.

IDZ DO SZKOLY SIE UCZYC CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2006, 10:36   #51
Bhaal24
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Głuchołazy

Gildia: Brak
Świat: Selena
Poziom: 65
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
Domyślny

Pwned Wyprzedziłeś mnie Exodus
stary 25-01-2006, 10:57   #52
japa21
Użytkownik Forum

japa21's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2004

Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
japa21 ma numer GG 3258200
Domyślny

Omg, weź nie udawaj jakiegoś elokwentnego człowieka [co chwile teksty typu 'jak ktos nie wie' itd..], nie znasz sie za bardzo na ekonomii serwera wiec nie zabieraj glosu. Podziekuj aureliusowi ze zrobil ta price liste, bo jak osiagniesz wyzszy lvl to i bedziesz czerpal z tego korzysci. A wtedy nie sadze, zebys znow tak troszczyl sie o nizszych lvlow -.- . Wogole na kazdym swiecie ludzie radza sobie z pricelista robiac inne chary do sellowania itemow po cenie, jakiej oni zadaja.

BTW - 'epitet' to nie tylko obraźliwe slowo, ale glownie okreslenie rzeczownika?.
japa21 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2006, 11:27   #53
Texterus
Użytkownik Forum

Texterus's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź

Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
Texterus ma numer GG 5168083
Domyślny

U mnie na servie, Vinera, jets price list. I nikt go nie używa niby Demon Shield za 130 k a na trade "Sell Demon Shield 70k".
Ja tam nie lubie price listy.
Każdy powinien sprzedawac za tyle, za ile uważa że jego praca jest tyle warta. Czyli jesli uwazasz że wylootowanie crown helmetu z hero czy pojscie na quest jest warte 4-5k to idziesz.
Texterus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2006, 13:13   #54
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez japa21
Omg, weź nie udawaj jakiegoś elokwentnego człowieka [co chwile teksty typu 'jak ktos nie wie' itd..], nie znasz sie za bardzo na ekonomii serwera wiec nie zabieraj glosu. Podziekuj aureliusowi ze zrobil ta price liste, bo jak osiagniesz wyzszy lvl to i bedziesz czerpal z tego korzysci. A wtedy nie sadze, zebys znow tak troszczyl sie o nizszych lvlow -.- . Wogole na kazdym swiecie ludzie radza sobie z pricelista robiac inne chary do sellowania itemow po cenie, jakiej oni zadaja.

BTW - 'epitet' to nie tylko obraźliwe slowo, ale glownie okreslenie rzeczownika?.
czy ja powiedzialem/napislaem, ze jestem elokwentny? przeciwnie, zwykly sredniacha ze mna a teksty w stylu jak ktos nie wie sa wg mine najlepszym sposobem wyjasnienia pewnych rzeczy, przynajmiej na moj prosty chlopski rozum
jeszcze raz: tu nie chodzilo o elokwencje, chcialem tylko wyrazic swoja i nie tylko moja opinie natemat nagannego zachowania, ktore na domiar wszytskiego ubiera sie w idee pt. dobro serwera.
nie wiem dlaczego mam dziekowac tetrowi za jego hipokryzje. dla kogo jest ta price lista jelsi nawetjej autor sie do niej nie stosuje(prosze przeczytaj co napisalem jeszcze raz, i zastanow sie nad tematem powyzszego tekstu).
ja ine troszcze sie o nizszych ani tym bardziej wyzszych lvl. nie neguje p listy bo chce sprzedawac droga runy a kupowac tani eq.
rozumiem, ze twoja ocena jest powodowana tym jakimi ludzmi sie otaczasz i nie przywykles, ze ktos moze cos robic nie dla zysku, tylko np dla jakichs zasad, albo bo nie znosi - jak ja - hipokryzji(powtarzam sie, ale widac jeszcze za malo skoro wciaz musze to robic).

a co do "epitetu". bardzo sie ciesze ze jestes taki precyzyjny. mi rowniez zalezy na tym by slowa ktorych uzywam byly precyzyjne. alejak juz to robisz to rob to dobrze. epitet to jest okreslenie przymiotnikowe rzeczownika, ale to nie jest dyskuja akademicka.
eiptety to potocznie wyzwiska o czym mozesz przeczytac w slowniku PWN.

dzikuje za pomoc i cenne uwagi
stary 25-01-2006, 13:23   #55
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
a miales juz nie zagldac
stary 25-01-2006, 13:24   #56
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crazy Onion
thumbs up dla tego czlowieka

ja jestem noob - tibia,i nie tylko, ma przede mna jeszcze sporo tajemnic ...ale co to znaczy ?

Ostatnio edytowany przez doors - 25-01-2006 o 13:33.
stary 25-01-2006, 13:41   #57
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bhaal24
Uśmiałęm się jak nigdy.Było warto poświęcić te pare minut na przeczytanie tego tekstu(a szczególnie odpowiedzi),napewno będę tu zaglądał jeszcze .
Odnośnie tekstu: Myslę ze Doors'owi chodziło tu bardziej o wyzysk słabszych w tibi niż o tą Price List.

I kilka słów do Ciebie Doors:Masz gadane , nie ulega wątpliwości .Napewno miałes ładną pompe przed komputerkiem . Po pewnym czasie stwierdziłem że nie ma sensu czytać odpowiedzi innych tylko twoje , bo i tak cytujesz wszystkich :>Pomyśl nad jakimś innym tematem , bo naprawde miło mi się czyta komentarze ))

dziekuje. przyznam, ze dobrze sie bawie, ale przede wszytskim zalezy mi na poznaniu wartosciowych ludzi, ktorzy tez jak ja graja w tibie, a bylo by super gdyby grali na kyrze. fajnie jeszcze jakby mieli jako takie pojecia o grze. wtedy mozna cos ciekawego wystrugac razem.

hm, inny temat..byc moze. jakies sugestie?
stary 25-01-2006, 14:05   #58
Wepn
Użytkownik forum

Wepn's Avatar

Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Belchatow

Imię: Wepn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 19
Domyślny

ale jestes naaaaaaaaabz jak ci sie chcialo tyle pisac jak tu nasrane jest
Wepn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2006, 15:23   #59
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez doors
czesc!

no wiec na naszym cudownym, choc wcale nie odbiagajacym od innych, swiecie Kyra doszlo do tego, do czego dochodzilo i bedzie dochodzic tez i na innych swiatach, ze ktos juz po raz wtory(dla nie wtajemniczonych to znaczy ze po raz kolejny ) powstala price lista.
autorem tej jakze szlachetnej i niezbednej do funkcjonowania kazdego przyzwoitego swiata listy cen, byl rownie szlachetny, nader przyzwoity ow chlopiec o ktrym jest mowa w tytule niniejszego tamatu.
dla opponentow listy cen, a zwolennikow jakiegos wyimaginowanego argumentu zwanego czesto free market/wolny rynek, ktorzy to nie rozumiej, ze to nie jest rl life i tutaj kazdy gracz chetnie przeplaci/sprzeda taniej byle tylko dogodzic wciaz niezaspokojonym pragnieniom h lvl powiem: wara wam!
ludzi skoczcie po rozum do glowy i zrozumcie, ze price lista jest konieczna, bo ja to tak moze byc, ze jakis koles przychodzi na swiat i kupuje k arma za 10k, kiedy jeszcze miesiac temu kosztowal 20k, albo 10 lvl ma taki ekwipunek jaki ja mialem bedac na 25 lvl?! toz absurd. tak byc nie moze. jelsi jeszcze was nie przekonalem to czytajcie dalej.
jak to tak moze byc, ze jelsi jest duzy popyt na hmm to zamiast kosztowac 1,5k kosztuja np 1,8k?!
no zrozumcie noby, ze ja jako h lvl musze sprzedwac drozej i kupowac taniej bo mam wyzszy lvl i wieksze potrzeby. zreszta ja tu walcze o wladze, a wy to mi najwyzej mozecie stopy calowac - tylko mnie nie denerwujcie bo zabije, shuntuje, zrokuje a pozniej jeszcze kaze wam placic!
jesli jeszcze nie mozecie pojac potrzeby istaniena price listy to jestescie noby i tam ten tego ..no, zle z wami. ale ja jestem koles ktory wam pomoze zrozumiec, bo ja jeestem koles.
pisze zatem dalej. jest taka price lista na kyrce tj kyrze gdzie crown helmet kosztuje 5k. i tak tanio, w koncu mogl kosztowac nawet i 7k bo to dla dobra serwera no nie ziomy?!
i teraz noby mniejsze badz wieksze musza sprzedawac c helmet wlasnie za 5k, bo jak nie to zabije, zhuntuje, zrokuje a potem nawet ich wykasuje!
no i te noby ten tego sprzedaja sobie za 5k na trade i drą sie gdzie tylko mozna, spamuja i w ogole robia zamieszania o jakies 5k. no ale moze znajdza jakiegos pazdzierza ktory kupi. w koncu sa jeszcze wieksze noby, co nie?!
a ja, jako ze jestem szlahetny i ze wogole jestem zajedwabisty i choc nie kazdy mnie kocha - nie rozumiem dlaczego - to ja kocham kazdego, nawet kiedy zabije, zhuntuje, zrokuje i a nawwet potem wykasuje, to i tak was wszystkich kocham i ja w dordze wyjatku - ktos musi decydowac kiedy mozna wyjatek zrobic a kiedy nie - sprzdam wam taniej c helmeta, powiedzmy za 4k.
no bo przeciez sam siebie huntowac nie bede, nie jestem glupi co nie?!
to i tak dobra cena bo od innych kupicie za 5k no chyba ze od jakichs moich funfli, ale tych tak znowu duzo nie jest wiec i tak sprzedam za 4k, a 4k to nie jest zla cena za c helmet.
i tym samym jak tu nie bic mi braw. nie dosc ze poswiecam sie w szlachetnym celu, dbam o dobro serw, o ekonomie (nie wiedziec czemu ktos moze pomyslec ze mojej kieszeni) swiata to jeszcze pomagam spolecznosci kyry.
az sie wzruszylem a raczej bym sie wzruszyl, bo jestem <epitet(dla nie wtajemniczonych epitet to obrazliwe slow)> i twardzielem, ktory zdaje sobie sprawe ze cel uswiecia srodki.
dalej wam malo? no to kolejny argumentus maiorus. runki panowie szlachta, runki.
tyle osob chce je kupowowac, a wcale nie tak duzo sprzedaje. no a co to znaczy? ze my dbajacy o dobro serwa musialibysmy kupowac ze tak zlodziejsko drogo, ze bysmy zbankrutowali. jakby nam sie mialy oplacac hydra hunty, dl hunty, po co mielibysmy isc na hero?
cala gre by szag trafil. ale na szczescie jest hipokritus ze swoja price lista. runki np hmm za 1,5k i nie wolno wiecej(chyba ze minej ).
czy to nie cudowne?! sprzedawac droga eq i kupowac tanie runki? no teraz to ja sie tez moge poswieciac dla dobra servera i jego/naszej ekonomii. teraz to ja tez moge byc filantropem i juz wiem ze nie gram w te gre dla przyjemnosci tylko po to by pomagac innym...tj niekiedy tak zaczynam myslec
aaa, zeby nie bylo watpliwosci. od providerov to my runki kupujemy za 1k co nie tetrus. no bo wlasnie ja...no mnie zostawmy juz w spokoju ale terus aureliuś kupuje hmm od swoich providerow za 1k!!
i znowu spiesze z pomoca gdyby ktos nie czail. toz to nie jesttak ze tetrus autor price listy sam jej nie przestrzega(jak juz to robi wyjatki). juz wam tlumacze jak to dziala.
provider dostaje hojne 1k za bp hmmow(przeciez powinna mu wystarczyc satysfakcja ze tetro go w ogole zna, ze provider jest jego providerem, no w ogole to jest takie fajne ze powinien narobic w porty z radosci ze dostaje jakakolwiek kase), dostaje rozniez ochrone. wtedy ten provider moze chodzic i stosowac pa wobec innych ludzi/ tj nobow oczywiscie. jelsi ktos mu podskoczy to tetro pomoze. napisze do takiego noobka ze podskoczyl jego providerowi i ze teraz musi za to zaplacic. w ten sposob pomaga znowu spolecznosci kyry tj providerovi i sobie. no a za hmm sie troche zawsze zwroci.
takze podsumowywujac, price lista to super rzecz. do tego jeszcze ludzim sie wmawia ze to cos fajnego i wszyscy sa heppi, a ja robie kase za kasa.
no i dodatkowo rosnie dysproporcja mniedzy mna a reszta graczy. no ale wladza musi miec za co rzadzic. zreszta gdybyscie wiedzieli jaki to ciezki kawalek chleba, to pewnie cieszylibyscie sie ze sami nie jestescie w tej sytuacji.
viva la prcie lista, viva la dobro serva, viva la zysk, viva la noby....!!
Boże co ty ćpałeś?!? Jeśli naprawde ten Tytusek czy jakoś tam to twoja postać to żal mi Ciebie podwójnie. Nie dosyć że masz coś z głową i wysokie mniemanie bo wkoncu masz 77lvl (SZPAN) to jeszcze nawet nie ma zdolności do starć pvp. Ogladając filmik z twoją śmiercią spowodowaną właśnie przez tych co się cieszą że Cie znają "noobów", myślałem sobie tylko jak 77ms może paść przez 40ms i 38ed (jeśli dobrze pamiętam). I tu przyszło największe rozczarowanie nie dość że nie umiałeś się leczyć to zrobiłeś "utana vid" i tu kolejnę pytanie, PO JAKĄ CHOLERE?!?! Nie znasz takiego czaru jak Exura Vita? Dla większego rozczarowania nastepnym czarem było "utamo vita" która pomogła tylko na pierwsze 7 sekund. I wszystko się zakończyło pięknym deadem . Jestem ciekaw dlaczego Cie zabili? Wkońcu to nooby... a może za price liste i wysokie mniemanie?

PS. Jak znam życie to pewno nawet lvl sam nie zrobiłeś tylko brat pomógł.

Ostatnio edytowany przez Xulorin - 25-01-2006 o 21:56.
Xulorin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2006, 16:30   #60
doors
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xulorin
Boże co ty ćpałeś?!? Jeśli naprawde ten Tytusek czy jakoś tam to twoja postać to żali mi Ciebie podwójnie. Nie dosyć że masz coś z głową i wysokie mniemanie bo wkoncu masz 77lvl (SZPAN) to jeszcze nawet nie ma zdolności do starć pvp. Ogladając filmik z twoją śmiercią spowodowaną właśnie przez tych co się cieszą że Cie znają "noobów", myślałem sobie tylko jak 77ms może paść przez 40ms i 38ed (jeśli dobrze pamiętam). I tu przyszło największe rozczarowanie nie dość że nie umiałeś się leczyć to zrobiłeś "utana vid" i tu kolejnę pytanie, PO JAKĄ CHOLERE?!?! Nie znasz takiego czaru jak Exura Vita? Dla większego rozczarowania nastepnym czarem było "utamo vita" która pomogła tylko na pierwsze 7 sekund. I wszystko się zakończyło pięknym deadem . Jestem ciekaw dlaczego Cie zabili? Wkońcu to nooby... a może za price liste i wysokie mniemanie?

PS. Jak znam życie to pewno nawet lvl sam nie zrobiłeś tylko brat pomógł.

jak to sie mowi... LOL
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania