|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais
Stan: Początkujący
Imię: chcialbys wiedziec?
Świat: rownolegly
Poziom: zan
![]() |
![]() Cytuj:
kali byc? no ten to chyba przebil wszystkich ![]() ..analfabeta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Aurora
|
![]() Ja tam lubie price liste, nie za bardzo stosuje jesli jak kupuje ale jak sprzedaje to to Price List r0x, btw lubie nowe serwery i wysokie ceny jak sie cos wyhunci w h** szmalu z tego
![]() ![]() ![]()
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Kerni ty jestes po prostu d e b i l e m nic dodac nic ujac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kerni to debil to FAKT !
Do założyciela tematu : Nie będe pisal ze jestes noobem bo tak nie jest ale twoja filozofia jest dobra tylko dla 25 sorca ktory lubi stac pod depo i robic runy i juz wiecej nie chce expic. I jak teraz masz low lvl to dla ciebie lepiej jak runy sa drogie a eq tanie ale co bedzie jak zrobisz wiekszy lvl , gdy bedziesz chodzil na hunty i uzywal run do expienia (knight i palek odpadaja , mowa raczej o HMM ) A co do Tetra , sam go niezbyt lubie ale ty sprawiasz wrazenie jakbys mu zazdroscil tego ze osiagnal wladze na tym servie i robi to co dla niego najlepsze (nie wazne czy sharowal etc) |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bhaal Tavian
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Selena
Poziom: 65
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Uśmiałęm się jak nigdy.Było warto poświęcić te pare minut na przeczytanie tego tekstu(a szczególnie odpowiedzi),napewno będę tu zaglądał jeszcze
![]() Odnośnie tekstu: Myslę ze Doors'owi chodziło tu bardziej o wyzysk słabszych w tibi niż o tą Price List. I kilka słów do Ciebie Doors:Masz gadane , nie ulega wątpliwości ![]() ![]() ![]()
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dupe liża mu hahaha.
Po pierwsze niechodzi mi o tą ***aną priceliste bo tak mnie to gówno obchodzi, chodzi mi raczej o styl pisania tego artykułu jeśli tak się wypowiada h lvl to srry noob jesteś. Twój komentarz jest zbędny bo i tak tu nie będe już zaglądal
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
IDZ DO SZKOLY SIE UCZYC CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Bhaal Tavian
Gildia: Brak
Świat: Selena
Poziom: 65
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Pwned Wyprzedziłeś mnie Exodus
![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Omg, weź nie udawaj jakiegoś elokwentnego człowieka [co chwile teksty typu 'jak ktos nie wie' itd..], nie znasz sie za bardzo na ekonomii serwera wiec nie zabieraj glosu. Podziekuj aureliusowi ze zrobil ta price liste, bo jak osiagniesz wyzszy lvl to i bedziesz czerpal z tego korzysci. A wtedy nie sadze, zebys znow tak troszczyl sie o nizszych lvlow -.- . Wogole na kazdym swiecie ludzie radza sobie z pricelista robiac inne chary do sellowania itemow po cenie, jakiej oni zadaja.
BTW - 'epitet' to nie tylko obraźliwe slowo, ale glownie okreslenie rzeczownika?. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Świat: Pythera
Poziom: 55+
Skille: 80+/80+
![]() |
![]() U mnie na servie, Vinera, jets price list. I nikt go nie używa niby Demon Shield za 130 k a na trade "Sell Demon Shield 70k".
Ja tam nie lubie price listy. Każdy powinien sprzedawac za tyle, za ile uważa że jego praca jest tyle warta. Czyli jesli uwazasz że wylootowanie crown helmetu z hero czy pojscie na quest jest warte 4-5k to idziesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() jeszcze raz: tu nie chodzilo o elokwencje, chcialem tylko wyrazic swoja i nie tylko moja opinie natemat nagannego zachowania, ktore na domiar wszytskiego ubiera sie w idee pt. dobro serwera. nie wiem dlaczego mam dziekowac tetrowi za jego hipokryzje. dla kogo jest ta price lista jelsi nawetjej autor sie do niej nie stosuje(prosze przeczytaj co napisalem jeszcze raz, i zastanow sie nad tematem powyzszego tekstu). ja ine troszcze sie o nizszych ani tym bardziej wyzszych lvl. nie neguje p listy bo chce sprzedawac droga runy a kupowac tani eq. rozumiem, ze twoja ocena jest powodowana tym jakimi ludzmi sie otaczasz i nie przywykles, ze ktos moze cos robic nie dla zysku, tylko np dla jakichs zasad, albo bo nie znosi - jak ja - hipokryzji(powtarzam sie, ale widac jeszcze za malo skoro wciaz musze to robic). a co do "epitetu". bardzo sie ciesze ze jestes taki precyzyjny. mi rowniez zalezy na tym by slowa ktorych uzywam byly precyzyjne. alejak juz to robisz to rob to dobrze. epitet to jest okreslenie przymiotnikowe rzeczownika, ale to nie jest dyskuja akademicka. eiptety to potocznie wyzwiska o czym mozesz przeczytac w slowniku PWN. dzikuje za pomoc i cenne uwagi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ja jestem noob - tibia,i nie tylko, ma przede mna jeszcze sporo tajemnic ...ale co to znaczy ? ![]() Ostatnio edytowany przez doors - 25-01-2006 o 13:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
dziekuje. przyznam, ze dobrze sie bawie, ale przede wszytskim zalezy mi na poznaniu wartosciowych ludzi, ktorzy tez jak ja graja w tibie, a bylo by super gdyby grali na kyrze. fajnie jeszcze jakby mieli jako takie pojecia o grze. wtedy mozna cos ciekawego wystrugac razem. hm, inny temat..byc moze. jakies sugestie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() PS. Jak znam życie to pewno nawet lvl sam nie zrobiłeś tylko brat pomógł. ![]() Ostatnio edytowany przez Xulorin - 25-01-2006 o 21:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum