|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
może mnie kojarzysz, Malcorn here ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ja:Widziałeś wywiad na tibia.pl
03:52 Tetro Aurelius: nom Ja: Jaki masz nick jesteś zalogowany wogóle? 03:52 Tetro Aurelius: nie Ja: każdy twierdzi że scharujesz xd 03:53 Tetro Aurelius: niech se twiedzą JA:jak tak możesz siedzieć tyle czasu przy kompie niekumam tego 03:55 Tetro Aurelius: normalnie 03:55 Tetro Aurelius: dzis nie grałem 03:55 Tetro Aurelius: cały dzień z 12 h spałem JA: Masz dziewczyne wogóle? o0 03:57 Tetro Aurelius: ta JA:i jak ci sięz niom ukłda ile razy cie żucala xD 03:59 Tetro Aurelius: ani razu Ja ![]() ![]() 03:59 Tetro Aurelius: a wiesz co mnie w*&^%ia 03:59 Tetro Aurelius: all tak mówią że Scharuje [b]03:59 Tetro Aurelius: bo zazdroszczą/B] Ja:Wiem ^^ Ja:kazdy by chcial miec taki lvl ja tez sam przyznam bo swojego chara robilem o wiele Dłużej niedałem rady w 2 miech 85+ ![]() 04:01 Tetro Aurelius:Serv niema jeszcze 2 miechów.2 miechy za 3 dni 04:01 Tetro Aurelius: to do tej pory wbije 100 Ja:Taa z 4 szwedami ![]() 04:01 Tetro Aurelius: ferie mam lol Ja: Jak Mozesz Tyle na kompie wytrzymac ?? 04:02 Tetro Aurelius: rikki tikki narkotiki Ja:Masz jakies Tabletki daj nazwe xD 04:03 Tetro Aurelius: kup se anfetamine 04:03 Tetro Aurelius: ![]() Ja:lol Ja ![]() 04:03 Tetro Aurelius: a ja ci mówie serio ![]() Kąsek Rozmowy urwany ![]() Ja:Teraz Evul Pytanie xD Ja:Nosisz Okulary ?? ![]() 04:05 Tetro Aurelius: haha 04:05 Tetro Aurelius: nie Ja: ooooooo gz ![]() JA:Niekumam tego jak można tyle przed kompem siedzieć JA: a do co do hacka na arcani uzywales bota czy co? 04:10 Tetro Aurelius: bota Ja:Niewiesz co to bot? 04:11 Tetro Aurelius: no mowie ze bota uzylem Ja:dam to na tibia.pl ![]() 04:11 Tetro Aurelius: lol Ja:co?? ![]() 04:11 Tetro Aurelius: nie Ja:czemu?? 04:12 Tetro Aurelius: bo gadamy 04:12 Tetro Aurelius: o moim zyciu Ja:ty niemasz zycia twoje zycie to tibia xD 04:14 Tetro Aurelius: nei wiem 04:14 Tetro Aurelius: po co wy to dajecie 04:14 Tetro Aurelius: co wam z tego? 04:14 Tetro Aurelius: :> Ja: to forum nie ![]() 04:14 Tetro Aurelius: a co wy all do mnie sie walcie 04:14 Tetro Aurelius: idz do seromontisa 04:14 Tetro Aurelius: ma 200~~ level Ja:nikt sie niedowala sam rozmawiasz zemnom ;P 04:16 Tetro Aurelius: ;p Ja:to moge sypnonc na tibie.pl ![]() 04:19 Tetro Aurelius: nie Ja:kurde czemu 04:20 Tetro Aurelius: nie wiem Ja: bedzie fajnie wyglondac ^^ 04:21 Tetro Aurelius: nom ok 04:21 Tetro Aurelius: jak chcesz Ja ![]() ![]() Ominienta Rozmowa o ded Przez Yordiq 04:26 Tetro Aurelius: w8 spale 04:26 Tetro Aurelius: seobie luwke 04:27 Tetro Aurelius: xD Ja:ale Koles jestes ^^ 04:33 Tetro Aurelius: a ty nie lubisz czassami se zapalic jakies ziolko i odleciec Ja:Niejaram ziola xD 04:33 Tetro Aurelius: ;p 04:33 Tetro Aurelius: zaluj 04:33 Tetro Aurelius: xD Tutaj minienta rozmowa o hacku tetro ![]() Ja: robisz cos wogole masz rl life czy non stop w tibie dajesz? ![]() 04:46 Tetro Aurelius ![]() Ja: lol to tylko gra wiesz ile czasu zmarnowales ile zeczymoglbys zrobic przez ten czas? 04:47 Tetro Aurelius: czyli co ? 04:48 Tetro Aurelius: pouczyc sie 04:48 Tetro Aurelius: tylko aby zdac 04:48 Tetro Aurelius: xD Ja:naprzyklad ![]() Ja:albo isc babci po zakupy ![]() 04:50 Tetro Aurelius: ![]() ... Ja:jestes juz blady jak sciana przez ten komputer 04:52 Tetro Aurelius: chyba ze ty 04:52 Tetro Aurelius: mam ciemna karnacie Teraz tekst miesionca lol 04:53 Tetro Aurelius: albo walisz konia i sie spuszczasz na klate 04:53 Tetro Aurelius: haha Ja:LOOOOL Ja:to wszystko na tibie.pl dam ^^ 04:53 Tetro Aurelius: ta 2 lata bedziesz to kopiowac 04:54 Tetro Aurelius: i calkiem zrobisz sie blady 04:54 Tetro Aurelius: starsza bedzie myslala ze ma na chacie jakiegos balwna 04:54 Tetro Aurelius: ![]() Ja: niektore zeczy niekopiowalem ^^ 05:21 Tetro Aurelius: ;p Ja:lece niechce sie w bałwana zamienic ^^ 05:21 Tetro Aurelius: xD No i potem jeszcze troszke rozmawialismy duzo rzeczy jest przerwanych i niepokazanych dal dobra samego tetra LOL ale sie usmialem jak z nim gadalem Evul koles z niego ^^
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
![]() Palek Demon to chyba ty mu najbardziej tego lvla zazdrościsz gadasz z nim on ci odpowiada na pytania twoje pytasz go o zycie rl niewiem po jakiego c***a a potem to wrzucasz na tibie.pl jak bym cie spotkal to bym cie zniszczyl chyba za takie cos na miejscu Tetra
Jestes Zwyklym noobem ty i 85+ buhaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Jak bylo widac na filmiku Tetro ich nie ma... |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
n00b blz @edit Jeszcze sorry ty masz napewno 150 master wysiadam przy tobie -.^
Oh aH... Ostatnio edytowany przez Palek Demon - 01-02-2006 o 14:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais
Stan: Początkujący
Imię: chcialbys wiedziec?
Świat: rownolegly
Poziom: zan
![]() |
![]() no i wszytsko jasne.
tetro nie szaruje, tetro cpa...on naprawde ma 17 lat? mogl jeszcze dodac, ze sam robi te amfe, ale juz planuje przerzucic sie na kompot, wiec podbiera juz starszej sloki z piwnicy... kazdy orze jak moze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ahahah czy wy naprawde myslicie ze CIpsoft pozwolilo by na sharowanie na takim lvlu, pamietajcie ze najwyzszy lvl na servie jest najwiecej sprawdzany, niektorzy pamietaja jak skonczyl Losari, a tak osobiscie to twierdze ze sharowanie account wyjdzie bardzo szybko i albo skonczy hakiem,banem albo poprostu 1 owner wy***ie drugiego, albo reszte i bedzie expil bardzo wolno, hehe, uwazam rowniez ze najwieksza przyjemnosc daje granie samemu, bo ja osobicie gram w tibie dla przyjemnosci i dla kumpli na ktorych moge liczyc=]
aha i do tego typa co nie ma kolegow na rl ,zamiast pisac takie rozprawki idz na dwor moze akurat poznasz nowych znajomych xD /Xezbeth |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais
Stan: Początkujący
Imię: chcialbys wiedziec?
Świat: rownolegly
Poziom: zan
![]() |
![]() Cytuj:
na wyzszych lvl ludzie szaruje. np slynny cachero dostal bana ze acc sharing, a kiedy wrocil expil juz 10 x gorzej niz przed banem. mysle ze zdajesz sobie sprawe z tego ze czesc tego co napisales to stek bzdur. dlaczego cip skuteczniej nie wlaczy z takimi oszustami nie wiem. ponoc to kwestia techniczna i finansowa. ale ze nie znam sie na tym i nie wiem dlaczego to tyle ma kosztowac. grasz dla przyjemnosci i dla kumpli. w porzadku, brwa dla ciebie. szukasz uznania zaloz na ten temat wlasny temat, bo ten poki co nie jest o tobie. a i ja ze swoim czasem bede robil co mi sie podoba. dla mnie pisanie jak to nazwales rozprawek nie jest rzecza trudna i zajmuje mi gora kilka minut. to forum nauczylo mnie, ze dla wielu napisanie kilkunastu zlozonych zdan w ciagu kilku minut to rzeczywiscie wyczyn, ale zareczam ze mi przychdzi to dosc lawto i gdybym mial cos poswiecic przez wypowiadanie sie tu, to przyjmij to do wiadomosci ze tego bym nie robil. to chyba dosc zabawne. byc pouczanym przez takiego kolesia bym zamiast tracic tych kilka minut na pisanie szedl na dwor poznac znajomych. sam ma lvl 102 na racani, sam mowi ze zrobil go sam, pewnie ma jeszcze inne chary a mi mowi ze trace czas i powinienem isc na dwor ![]() spodziewam sie ze juz nic wiecej tu nie napisze, bo na to co juz napisal musial stracic wiecej czasu niz na expienie swoim charem. Ostatnio edytowany przez doors - 01-02-2006 o 20:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2006
|
![]() Chciałem tylko się dołaczyć do słów Doors.... w 100% zgadzam sie z nim.
regs |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Cwanish
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: n/c
|
![]() co za debile z was po co wy sie do niego przypieprzacie ? jak tacy tutaj jestescie twardzi na forum to dajcie nicki z Kyry zaloze sie ze nikt kto gra na Kyra nienapisze mu z wlasnego acc ze on sharuje albo cos co tu pisaliscie jestescie banda noobow ktore sa mocne tylko w pisaniu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2006
|
![]() Cytuj:
Oczywiście, że mu nie napiszę, i to z prostej przyczyny, bo chcę tam pograć, a on nie ma na tyle honoru, czy czegokolwiek aby wysłuchać krytyki na swój temat, więc jak masz 8lvl na Kyrze, to leć na szczurki a nie odzywaj się tutaj.... ![]() Pozdr dla podobnych noobish |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Braniewo
|
![]() ale mam kruwa beke z bracmi jade i siec
loool trzeba miec ta siec . po 1 . mam neostrade po 2 jade lvle fast i zazdroscicie buraki po 3 mam na was wy***aen myslcie se co chcecie jak chardzi jestescie to dawajcie sie bic na kyrze ;] po 4 mam 1 brata ktory ma 10 lat i siostre 22 letnia po 5 nie maja mi za co w***ac bana sprawdzali mnie gmi juz nie raz pytali jakies smieszne pytanai itp i mowili ze cipy przeskanuja moje ip i co ;] moze przeskanowali nei wiem mam wyjeaben jade ciagle na neo i jakos bana nie mam po 6 pa /Tetro
103 Master Sorc Arcania Hail Era Zero ! Ostatnio edytowany przez Valais - 02-02-2006 o 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
^up na kilka zdan z tad.. i na arcani nie zrobilem sam chara zaczolem grac sam od 65 lvlu ;] wiem chyba co was ludzie boli ci co do mnie cos macie zazdroscicie lvlu nic wiecej ;]
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() na arcani tez byl z nigo niezly kozak , a sam padl najwiecej razy w gildi , czasami nawet po dedzie wychodzil z nerwow z gildi albo logowal sie na drugi dzien, a zabijal no moze i zabijal walac spam ue albo jadac na bocie po ktorym mial jako pierwszy haka potem.
pozatym tetro/valais lvl to nie wszytko ![]()
![]() |
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Tetro na Arcanii miałeś haka od bota Ajo ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() "02:06 Tetro Aurelius: Mój rekord to 4 dni bez snu i mam świadków" Hahaha, Robocop? xD
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() tekst roku ;D kocham kyre
17:53 Street Igiss: Niedlugo piszemy mail do wladz Tibii o twoje IP, zlokalizujemy cie i przymkniemy za amfe 17:53 Street Igiss: wyjedz z kraju