|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() To w ostatecznosci GM'a zawolac
![]() ![]() @Shae Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() O cholera, jak ta TIBIA zjebała wam psyche...ludzie mają większe problemy niż DEAD na Pohu czy w jakimś innym poje***** miejscu. A że np ja używam TIBII GG to h** cię to obchodzi??????
To ja używam, a nie ty, więc bierz ryj odemnie. Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuhrer ! _____________________________________________ |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Podam przykłady z tibi na rl life: Hackowanie=morderstwo czyli naprzykład ostatnio ciągle w tv że malżeństwo zabiło dzieci i pochowało do beczek ![]() Złodziejstwo-ukradnięcie auta Używanie tibia gg makro itp-hmm tutaj trudno mi coś znaleść ale taki przykład ale to akurat nie łamanie prawa-Rolnik koszący swoje zboże kosą a rolnik koszący pługiem. Te porównania są bardzo poryte jednak gdyby ktoś tibię traktował jak życie to są bardzo dobre. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2004
Lokacja: Gottingthing
![]() |
![]() Ja jestem przeciw nielegalnym programom. Używasz tibiigg na światło? Jak jesteś pallkiem - kup sobie wieksze swiatlo (czy jak to sie zwie). jestes inna klasa? Kup pochodnie. uzywasz do lowienia, bo cos z reka, bo cos z myszka... Popros kogos, zeby ci napisal makro, ktore zarzuca wedke JEDEN RAZ na JEDNA SEKUNDE - wtedy spoko, rob co chcesz. Wprawdzie masz wtedy wlne rece i ryby sie lowia same, ale to juz nie taka zbrodnia jak lowienie 10 razy na sekunde czy nawet 2 razy na sekunde. Uzywasz tibia PW? Nie wiem co to, nie chce mi sie rozszyfrowywac skrotu PW ale z waszych wypowiedzi wnioskuje, ze ulatwia to zalogowanie sie gdy jest to trudne. A proboales sie kiedys zalogowac o 20:00 normalnie? Ja probowalem, 18 prob, liczylem, i jaka potem satysfakcja ze zrobisz ten jeden HMM zanim uslyszysz "Odejdz od komputera, pozno juz!"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Stan: Początkujący
Imię: Iomer Sworddancer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
|
![]() Zalezy od miejsca, jak dlugo siedze w kopalniach odpalam swiatelko, jednak jak zdazy sie przejsc przed podziemia czy robi sie noc nie odpalam TGG, uzywam jej caly czas do sprawdzania expa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2004
Lokacja: Gottingthing
![]() |
![]() Co do lowienia 10 razy na sekunde - przesadzam, ale chodzi o to, zeby takie makro lowilo baaardzo powoli - za wygode trzeba placic.
Co do Pexazowe - pytanie faktycznie nie na miejscu, bo, wedlug tematu, tibia gg jest wszedzie, wiec po co jej szukac, po drugie, juz na serio, temat bardzie przyciaga chyba osoby ktore nie lubia tibii gg, przynajmniej mnie by nie przyciagnal, jakbym z niej korzystal, wiec nie wiem czy ktos ci odpowie. Moze Dziki Joe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
@Meloon Nie wystarczy żeby łowiło ryby z normalną prędkością? Przecież nie przyśpiesza to wtedy awansów w fishingu. Uważam, że opcja fast fishingu (nie mówię o auto fishingu) powinna zostać dodana do zwykłego klienta Tibii.
![]() |