Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-07-2004, 07:29   #41
Zygfryd
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..

Stan: Niegrający
Domyślny

To w ostatecznosci GM'a zawolac Kiedys moj qmpel w kafejce lowil na rybkaku, widzialo to kilka osob (powtarzam, KILKA, inaczej GM'a nie bylo), GM podlookal i banik

@Shae

Cytuj:
Słyszałeś o czymś takim jak lag? Mnie się zdarzało przez takie lagi mieć kilka plamek na raz.
Mi chodzi o takiego rybaka, ze lowi z gory na dol, z 10 kropeczek pod soba, bo lowi po kolei A jak jest lag... to wtedy widac 2 rzadki z gory na dol tych kropeczek
Zygfryd jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-08-2004, 12:39   #42
Dziki Joe
Guest

Domyślny

O cholera, jak ta TIBIA zjebała wam psyche...ludzie mają większe problemy niż DEAD na Pohu czy w jakimś innym poje***** miejscu. A że np ja używam TIBII GG to h** cię to obchodzi??????
To ja używam, a nie ty, więc bierz ryj odemnie.
Ein Volk, Ein Reich, Ein Fuhrer !
stary 03-08-2004, 14:17   #43
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Kaczor
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Polin
@Trener:
Czyli innymi slowy sugerujesz, ze jak zobacze kogos kradnacego samochod, gwalcacego kobiete w ciemnym zaulku to nie powienienem sie wtracac, bo to nie moja sprawa?

A teraz pomysl ze to mogl byc samochod Twojego ojca, a ta kobieta Twoja matka/siostra (bo z Twojej wypowiedzi nie sadze zebys byl juz w takim wieku, zeby miec samochod albo budowac zwiazek z kobieta).
Taa porownywanie gwaltu na kobiecie z jakas gowniana gra dobrze swiadczy o Twojej doroslosci :rolleyes: Niektorzy widze powinni sie zaczac leczyc i to szybko.
Bardzo dobre porównanie bo on chciał trafić do tych muzgów którzy używają tibia gg i innego gówna ja to używałem ale dzięki takim porównaniom odinstalowałem wszystko to jest wbrew prawu tibi te wszystkie programy.
Podam przykłady z tibi na rl life:
Hackowanie=morderstwo czyli naprzykład ostatnio ciągle w tv że malżeństwo zabiło dzieci i pochowało do beczek
Złodziejstwo-ukradnięcie auta
Używanie tibia gg makro itp-hmm tutaj trudno mi coś znaleść ale taki przykład ale to akurat nie łamanie prawa-Rolnik koszący swoje zboże kosą a rolnik koszący pługiem.
Te porównania są bardzo poryte jednak gdyby ktoś tibię traktował jak życie to są bardzo dobre.
PiXik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2004, 17:17   #44
Meloon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 08 2004
Lokacja: Gottingthing

Meloon ma numer GG 5466905
Domyślny

Ja jestem przeciw nielegalnym programom. Używasz tibiigg na światło? Jak jesteś pallkiem - kup sobie wieksze swiatlo (czy jak to sie zwie). jestes inna klasa? Kup pochodnie. uzywasz do lowienia, bo cos z reka, bo cos z myszka... Popros kogos, zeby ci napisal makro, ktore zarzuca wedke JEDEN RAZ na JEDNA SEKUNDE - wtedy spoko, rob co chcesz. Wprawdzie masz wtedy wlne rece i ryby sie lowia same, ale to juz nie taka zbrodnia jak lowienie 10 razy na sekunde czy nawet 2 razy na sekunde. Uzywasz tibia PW? Nie wiem co to, nie chce mi sie rozszyfrowywac skrotu PW ale z waszych wypowiedzi wnioskuje, ze ulatwia to zalogowanie sie gdy jest to trudne. A proboales sie kiedys zalogowac o 20:00 normalnie? Ja probowalem, 18 prob, liczylem, i jaka potem satysfakcja ze zrobisz ten jeden HMM zanim uslyszysz "Odejdz od komputera, pozno juz!" . Co do tibii MC, gdyby granie kilkoma charami naraz bylo uczciwe itd klient tibi bylby wyposazony w mc albo bylby to oficjalny dodatek do tibii (jak mi kiedys ktos probowal wmowic).
Meloon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2004, 18:47   #45
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny

Zalezy od miejsca, jak dlugo siedze w kopalniach odpalam swiatelko, jednak jak zdazy sie przejsc przed podziemia czy robi sie noc nie odpalam TGG, uzywam jej caly czas do sprawdzania expa Rybek sie juz i tak nieda lowic znajdziesz dobra pozycje (tak zeby lekko ruszyc mycha kliknac i jest ryba) zadko uczesczane miejsce i rybek masz fullll dzis tak w godzine 150 zlowilem nie liczac tych co zezarlem. Pw mozna zastapic haslem w stylu 524314d2 czy jakos tak neiwem, ja tak mam tj inny numer i inne na koncu i ctrl+v i wbijesz sie wkoncu

Iomer Thunderblade jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-08-2004, 21:09   #46
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Meloon
(...)Popros kogos, zeby ci napisal makro, ktore zarzuca wedke JEDEN RAZ na JEDNA SEKUNDE - wtedy spoko, rob co chcesz. Wprawdzie masz wtedy wlne rece i ryby sie lowia same, ale to juz nie taka zbrodnia jak lowienie 10 razy na sekunde czy nawet 2 razy na sekunde. (...)
A gdzie ty widziałeś programy, które pozwalają na łowienie ryb 10 razy na sekunde? Bo z tego co wiem, to takie coś nie jest możliwe już od długiego czasu.

"Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-08-2004, 18:53   #47
Meloon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 08 2004
Lokacja: Gottingthing

Meloon ma numer GG 5466905
Domyślny

Co do lowienia 10 razy na sekunde - przesadzam, ale chodzi o to, zeby takie makro lowilo baaardzo powoli - za wygode trzeba placic.

Co do Pexazowe - pytanie faktycznie nie na miejscu, bo, wedlug tematu, tibia gg jest wszedzie, wiec po co jej szukac, po drugie, juz na serio, temat bardzie przyciaga chyba osoby ktore nie lubia tibii gg, przynajmniej mnie by nie przyciagnal, jakbym z niej korzystal, wiec nie wiem czy ktos ci odpowie. Moze Dziki Joe?
Meloon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-08-2004, 19:03   #48
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Pexazowe
moze pytanie nie na miejscu ale niechcialem nowego tematu zakladac wiec: skad mozna sciagnac tibie gg w ktoorej jest zainstalowany fishing i jak go wlaczyc aha i zeby nie bylo keyloggeroow
Jedyna oficjalna strona Tibii GG to www.reebow.net , oczywiście znajduje się tam znacznie więcej przydatnych programów i informacji. Bezpieczną Tibię GG można też chyba ściągnąć z tibia.xx.pl . A co do fishingu - w najnowszej wersji nie działa on ani mi ani moim znajomym. Może Reebow wkrótce to naprawi.

@Meloon
Nie wystarczy żeby łowiło ryby z normalną prędkością? Przecież nie przyśpiesza to wtedy awansów w fishingu. Uważam, że opcja fast fishingu (nie mówię o auto fishingu) powinna zostać dodana do zwykłego klienta Tibii.

"Przede wszystkim należy uświadomić sobie, że miarą stopnia, w jakim ideologia zniewala ludzkie umysły, jest zbiorowa niemożność dojrzenia alternatywy." - Tony Judt
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania