|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
|
![]() S.P.M jeszcze nikt nigdy mnie nie zaatakował ale atakujących grup się nie widziałem oprócz ustawek(ale to także nie na żywo)
akurat dales dobry przyklad z grupa a co kiedy sam idziesz do spożywczego i spotkasz grupe?zawołasz chucka i jego kopniaka z polobrotu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Nie, wyciagnie "sprzet" ^^
Ostatnio mialem akcje ja sam ich 3 i co? Bilem sie, malo...zwialem im. Jeden ***nal z dynki w sciane (chcial we mnie), drugiem sam ***lem z banki, a trzeciemnu buta na ryj i sie skonczylo. Zwialem na przystanek, jako zwyciezca. Fajne uczucie ![]() @kaczi Az dziw bierze, ze kiedys z chlopakami z Opola jezdzilo bic sie z Piastolami ![]() Ostatnio edytowany przez TehRegent - 11-02-2006 o 13:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Płock
|
![]() W zasadzie przestałem pisać na tym forum, ale poziom wypowiedzi niektórych wypowiedzi jest żenujący. Nie bede cytował konkretnych osób, bo nie chce po raz kolejny przegladać tego syfu.
Wszystkich kiboli powinno się zagnac do kamieniołomów, i kazać pracować po 16h na dobę, może wówczas mieliby okazję do pożytecznego wykorzystania ich "energii". A co do ustawek na polach itp. Miałbym to w dupie, gdyby nie fakt, że ta banda debili później korzysta z usług bezpłatnej służby zdrowia ( na która wszyscy płacą, i za moje pieniądze mam sponsorawąc taką bandę zidiociałaych małp, które nic nie robią tylko się leją? Sami sobie odpowiedźcie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
Jeez...a moze odsunalem leb i typ przy***al w sciane? Tamci sie na niego gapili, a ja wykorzystalem sytuacje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
|
![]() ja złamałem 3 kolesi 1 kopem z półobrotu i chuck sie przy mnie chowa.forum to najgorsze miejsce na takie historie bo każdy je może powiedzieć ale nikt w nie nie uwierzy?chyba że ktoś Ciebie zna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
![]() |
![]() Wiem, zauwazylem =p
A co do tematu to coraz bardziej watpie w takie akcje na Mistrzostwach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ustawki na 100% będą, wiem, że z Opola paru jedzie do Niemiec "kibicować".
Btw, nie wierzycie Retengusowi, wiadomo, nieprawdopodobne. Lecz może to prawda? Ja swoje historie opowiedziałem w Oldschoolach, jak komuś zależy to niech sprawdzi ![]() Same szczere wypowiedzi. Offtopic: Rege-N-tuS: Czasy się zmieniają, i kibole też ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
|
![]() Kaczi:ale że kibole na lepsze?<lol2>dobrze że w niektórych państwach ludzie wiedzą jak kibicować.Hala Madrid@
ps.opowieści o pobiciu kogoś przecież to błazenada;/90% z nich wymyślone i przesadzone a reszta MOŻE jest prawdą |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hala Madrid? A zadymy z kibicami Barcelony to już nic? I między Realem, a Atletico to też nic? Wszędzie są huligani, no prawie wszędzie.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
pozatym jesli oceniamy Hiszpańskich kiboli i polskich to polacy wypadają oczywiście lepiej ale tylko w biciu się;/ Kuter ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Ludzie zastanowcie sie.. Tacy chetni klepac sie z dresami? Ok, zalozmy, ze umiesz sie bic i skopiesz jednego dresa ktory cie zaczepial. I co nastepnego dnia? Ten sam typ czeka na ciebie pod blokiem z 5 ziomkami. Gdybys uciekl zapomnialby o tobie w ciagu kilku godzin. Na ucieczke przed dresami masz sto razy wieksze szanse niz wygrac z nimi w bojce. Ale jak uciekniesz to jestes cienias tak? Pfrrr....
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak samo na Onecie.. Nie mówie tu o tych największych, tylko o tych zwykłych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
|
![]() Kaczi to skoro ty to wiesz to czemu nikt inny;|zatkało mnie stary.Ustawki w Hiszpanii gdzie;|?chociaż tam kibicuje 75tys kulturalnie a moze jakies 20 osob sie nawala na polu chociaż wątpie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
A czy ty wiesz o wszystkich ustawkach w Polsce? Wchodzisz na www.chce-ich-pobic.pl i sie dowiadujesz? @Wszyscy, ktorzy pobili pol armii : Zamiast pisac bajki, wejdzcie lepiej na strone typu www.bracia-grimm.prv.pl, napiszcie tam posta. Moze te wasze wypociny wydrukuja ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
Od kiedy 3 osoby ta pol armii? Moze akurat jakis lud szczescia, pomoc boska, czy cus innego mi pomogla? Ja chcialem wiac odrazu jak mnie zaczepili ![]() @topic Nie w Hiszpanii jest baaardzo spokojnie -.- Zwlaszcza miedzy Barca i Espanyolem -.-' Wiem, bylem, widzialem. Wierzcie lub nie...w Barcelonie bylem i widze co sie tam dzieje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
ps.ustawki w innych krajach są bo u nas są listości;/ |
|
![]() |
![]() |