|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ?( DZIWIĄ MNIE JEDNAK SKARGI NA RYCZERZY LUDZIE TO JEST NAJŁATWIEJSZA POSTAĆ DO WYTRENOWANIA |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja uważam, że dobrze wybrałem - mam dwie postacie
![]() P.S. Wszystkich ludzi, którzy chca mi nawżucać, że w d2 max poziom umiejętności to 20 mówie - miałem laske i pare itemów x do poziomu umiejętności oraz x do ciepło (tylko dla czarodziejki) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja gram knightem i dobrze wybrałem. Uważam ze jest to spoko postać i mam nią plany na przyszłośc (ambitne
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2004
|
![]() Jak tak czytalem te posty to myslalem ze tylko ja gram knightem
![]() ![]() Chociaz jest to moja druga postac w tibii to jak narazie mi sie gra najlepiej . Gralem paladynem i tez jest niezly ale wole rycka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() LUDZIE ja tylko przez jeden powod wybralem knighta a wiecie przec co ( zapewne sie domyslacie ) oczywiscie chodzi to o te lagi !!! nie wiem jak sie ich poznyc albo zmniejszyc ( instalowalem wszystkie windowsy oprócz 95 )
A gdzies jeszcze przeczytalem ze druid ( sorc tez ) to tera tylko moze chodzic na raty i dwarfy no bo jak sie potwory staly madre i w ogóle... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2004
![]() |
![]() najpierw miałem knighta, ale mi się szybko znudził
![]() potem stworzyłem palka na początku była straszna beznadzieja i już chciałem zrezygnować, ale gdy pierwszy raz poszedłem na cyce to było very spoko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Hehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() ja tam mam knighta i rulez.na poczatku zastanawialem sie czy pallka nie zrobic (lepszy mlvl mozna miec,no i z daleka rozwalamy cyce i ds-y) ale stwierdzilem ze knight rulez.
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A ja wybrałem maga choć narazie czytając inne posty wreszcie nie wiem czy to był dobry wybór.w innych grach zawsze gram
palkiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Ja Jestem Druidem i uważam siebie za Dobrego ponieważ bez problemu mogę zabić cyca dwarfa i mino-archera a o PK na poziomie 20 nie wspomnę, pozatym kasy mi nie brakuje bo sprzedaje bp of Uh kiedyś było gorzej ale świat się zmienia.
![]() ![]() ![]() Robson Erwin Trimera lvl 24+, mlvl 37 ![]() Life is brutal, ful zasadzkas and sometimes kopas w dupas ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() OMG same palki (przynajmniej na początku bo dalej już nie czytałem). Ja tam wole knighta, bo mam dużo wolnego czasu i mam juz 2 knightów ze silami (35lvl -71/66 16 66/61) A paladyni mi się nie podobają bo mały lag i padają a ja mam często jakies problemy z netem i jak mnie kiknie to za jakiś czas jak sie zaloguje to jeszcze żyję....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Najpierw miałem palka, grało się super, ale często mnie pekowali wiec zaczołem grać knightem (do tej pory zginołem tylko raz), próbowałem także grać magiem ale to nie dlamnie. Według mnie najciekawiej gra się palkiem, ale ja gram knigtem
![]() WYPIERDASEK>Knight>lvl 23>Lunara |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2004
|
![]() ja wyberalem rycka i mam juz 11 lvl ale zle mi sie gra i zaczolem grac sorcererem i mam juz 5 lvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Ja na początku miałem Pallka, ale podczas mojej pierwszej wizyty za miasto poległem... zabił mnie PK
![]() (Knight lvl 30). Później zrobiłem sobie sorca, pozniej knighta, dalej znowu Pally'ego, potem znowu knighta, a teraz znowu robie Pallaynka 8) . Myśle że ten wybór będzoe ostateczny, a będzie to zależało od tego czy bede miał jakiegoś deada poniżej 15-20 lvl'a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() wybralemknighta i chyba przy nim zostane...moze kiedys mag albo pall.kto wie?
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() A ja miałem dylemat ?( Jeszcze przed wyrocznią zastanawiałem się co wybrać. Chciałem zostać rycerzem, ale zależało mi również na czarach. Postanowiłem wybrarać palladyna
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2004
|
![]() Ja wybralem Druidka i sie ciesze poczatki byly slabe ale teraz jak nabylem doswiadcczenia i magicznego lvl to jest bardzo fajnie i ciesze sie z tego wyboru !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2004
Lokacja: Ostróda
![]() ![]() |
![]() elo,
troszke nie rozumiem tutaj dlaczego zjechaliscie z tematu "czy uwazasz ze wybrales dobra profesje?" na to ktora jest lepsza, i w tej kwestii wypowiadaja sie low levele typu 10-15lvl bo nie maja o niczym pojecia... co do tematu to jak narazie zaluje mojego wyboru profesji - Knight 34lvl na isarce (zrobiony od 1lvl w 3 tygodnie), otoz cale zycie knighta opiera sie na chodzeniu na guardy/cyce, oczywiscie mozna chodzic na hunty w roli blockera ale zeby mozna bylo na co ciekawsze hunty chodzic to trzeba poexpic, do czego andaja sie praktycznie tylko guardy i cyce. rowniez w graniu knightem drazni mnie to ze sie jest praktycznie caly czas zaleznym od drugiej osoby, bo jesli chodzi o trenig to najlepiej/najefektywniej jest trenic z druga osoba. dlatego teraz powstaje nowy swiat i bede gral najprawdopodobniej druidem, dlatego teraz na hiberni cwicze moje pvp sorcem aby lepiej zaczac nowa postac... pozdro 600 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2003
Lokacja: Latchorzew
![]() |
![]() Na samym początku swojej kariery Paladyna wątpiłem że uda się mi się rozwinąć tą postać przynajmniej do 20lvl gdyż ciągle miałem duże braki pieniędzy, Pk mnie zabijali. Ale zrobiłem na złość złemu losowi i po pewnym czasie moja postać stała się "dobra". Przestano mnie na jakiś czas pekować, zarabiałem coraz więcej kasy (ale szybko ją wydawałem
![]()