|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe ale po nim jeżdzimy
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??
Stan: Aktywny gracz
Imię: Straznik Gaju ^^
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
|
![]() Cytuj:
Cieszylbym sie jakbyzamkneli ten temat... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom to prawda ale chyba modki go nie zamknal chociaz nie wiadomo.
@ topic Tak wogle to jestem ciekaw czy wogle w tej wojnie miaist (jak juz taki temat jest) to czy wziałby ktos udzial ja mowie, ze jakby takie cos powstalo, to moge wziasc w tym udzial, ale tylko w 1 momencie, gdyby taka akcja sie przydarzyła a nie, ze ekspie kolo thais na cycach(przykładowo), a tu mi rekin czy ktos tam wyskakuje i pisze Mieszkaniec czegos tam: siemka Ja: Hejka M:thais? (czy tam Ab or kazz or thais or veno) J: no carlin M. hunted i widze napis you are dead. Jesli tak ma byc to ja dziekuje. Ale gdyby to miałoby byc ze w jednym miejscu sie spotykamy i nawalamy to ja jestem za. PS: Niech kazdy sie wypowie i napisze tak lub nie i dlaczego a komentowanie pozniej zrobimy bo bedzie tłok i sie pogubimy PS2: jestem za, poniewaz uwazam ze to bedzie fajna przygoda i ciekawe doswiadczenie i zobaczymy na ile polacy sa zgrani i ilu jest odwarznych by w czyms takim brac udział ![]() PS3. Ale sie rozpisałem Ps4. Moja postac pal 27 jak co bedize reprezentowac carlin ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Imię: Ricersky
Profesja: Knight
Gildia: Tibia Guardians
Świat: Silvera
Poziom: 14
Skille: 53/53
Poziom mag.: 3
|
![]() A co do wojny do już takowa była.BR vs PL.O zachodzie słońca na pustyni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie ze wiedzialem
![]()
![]() |
![]() |