|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Cieszanów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druid Slawka
Profesja: Druid
Gildia: Polish Family
Świat: Secura
Poziom: 27
Skille: 20/25
Poziom mag.: 27
|
![]() @Up MIalem podobne pytanie i mam podobne staty 12 lvl 50/50, ale nikt mi nie odpowiedzial ;/
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Rookstayer
Poziom: 30+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Im szybciej bijesz tym szybciej expisz / zarabiasz, a ze wiekszosc dmg ktore otrzymujesz dostajesz z poisona ( na co brak tarczy nie wplywa ), wiec jest to oplacalne.
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ziomek Knajcik
Profesja: Knight
Świat: Refugia =rox=
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ello wszystkim mam knighta na 27 lvl eq : knight armor , plate legs , crown shield , w-helmet bs lub gs skile po 70 70 jestem FAcc-yk i mam pytanie gdze moge za***iscie po expic i extra loot zebrac ??
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
|
![]() Najlepiej na guardy mały exp ale dużo kasy
![]()
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Noobki przeczytajcie caly temat.
Od 15-25 lvl idzcie sobie na DWARF SOLDIERS... i ROBCIE LOOTBAG zbierajcie kusze, chain amory, d-shieldy, battle axy, axe ringi,bolty , kase, grzybki. Jak robilem lvl z 24 -25 to z lootbaga mialem ponad 10k dziekuje. Jesli chodzi o szybki exp Malo osob tam chodzi a jak nawet to zajefajny exp Elf Fortrest ale nie splaca sie za uhy;D Mintwaltin- troche osob sie juz kreci ;D Na 30 lvl to juz masz c-set bohy gs ,bs vamp shield cruz helm -przynajmniej ja tak mam ![]() ![]() Yours CZYTAJCIE |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
-->gdzie jest malo ludzi? w kopalni (muahahaha) -->hmm mowisz na 30lv, zalezy jaki serv -.^
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: loch
Imię: Conan Barbarzyncaa
Gildia: narazie brak ;/
Świat: Askara
Poziom: 37
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Dwarf minesow jest wiele w ktorym najlepiej expic
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() Sprawdziłem to co mówi Vil na temat Senji. Expiłem Knightem 32 lvl / 70/70.
Gdy wbiłem jaskinia była pusta, ale po godzinie przyszło jeszcze dwóch innych Knightów, więc nie było sensu expić w trójkę. Expiłem równą godzinę. - Lootbag 6k oz. + 1k gp - Exp - 12k/h Dobrze sie expi jeżeli nie trzeba się martwić o lootbaga, ja swojego ciągle targałem. Były chwile, gdzie bardzo brakowało mi BoHów. Nie traciłem żadnych UHów, bo mana w zupełności wystarczała na mino magi. Jedynym minusem jest sprzedawanie loota. Tarcze + hełmy w Carlin, reszte w Venore, nawet podróżując statkiem zajęło mi to ok 0,5h. Moim zdaniem nie warto tam expić jeżeli trzeba dzielić z kimś jaskinie. Próbowałem sie nie ociągać, ale i tak exp był mizerny. Dodatkowo miałem złe odczucia co do tego miejsca, wydawało mi się, że marnuje swoje skille - wydaje mi się, że 60/60 w zupełności by wystarczyło. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Z kątowni
Imię: Kamperos von Poznan
Gildia: Burned Alliance
Świat: Elysia
Poziom: 33
Poziom mag.: 5
|
![]() Dobrze .
Tylko nie zgadzam się ze stwierdzeniem że Beho się nie zwraca . No może troche . Ale dla knightów którzy mają troche niższe skille za to dobry lvl i dużo hp (515) to beho jest dobre . Ale powiedźcie prosze gdzie mogę poexpić na Facc oprócz DC ?? bo już różnych miejsc próbowałem ale albo full ludzi albo za duźo uhów szło :/ |
![]() |
![]() |
#52 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Wariant typowy - srednio powyzej 1gp/1oz = ponad 7k zysku /h. Niech ktos mi udowodni ze na soldach zarobi wiecej. Soldy/ gucie maja jedna przewage nad minosami - po kilkunastu godzinach na Senji mamy pelny depot, a sprzedawanie tego to mordega. Dla porownania - 100 gp na guardach to 1 przedmiocik ( czy to tarcza czy hammer ), 100 gp na mino to 3-4 przedmiociki, z reguly sprzedajemy je w roznych miastach. To tyle jesli chodzi o teorie.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 22-02-2006 o 14:11. |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Imię: Forgotten shaman
Świat: Astera
Poziom: 74
Skille: 81/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Może sporo osób sie ze mną nie zgodzi ale jeżeli szybko potrzebujesz określonej ilości kasy to idź na beho (ale pojedynczo) ja swoim najtem na 2h huntu koło mummy questa straciłem niecały bp uh a w kasie i loocie wyszło ~15k a exp zawsze jakoś tam podrósł mimo wszytko nie robiłbym tego w godzinach popołudniowych bo bardzo dużo noobków tam chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() Hmm... z takim eq to tylko 3 bp of uh i na guardy, starczy ci na 2-3 godz.
swietny loot a z twoimi skilami bedzie szlo jak po masle ![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
|
![]() No wiecie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
eX Moderator
![]() |
![]() IMHO:
Ghule bylyby znakomite, gdyby nie to, ze na przecietnym respie mino jest wiecej _pomieszczen_ z minosami niz sztuk ghuli na respie. 5-6 umarlakow na krzyz, 30 sek bicia i czekamy na resp... Beho - jw. Maly resp - mala kasa, duzy resp ( jesli wogole taki jest ) - ida uhy. Scaraby - podchodze do nich nawet bardziej sceptycznie niz do guardow, bylem wcavie ze skillami pod 73/73, z ss expilo sie koszmarnie wolno ( 300+ hp robi swoje ), z wh kasa zwrocila mi uhy ( moze mialem pecha, ale nadal trzymam sie tego, ze bez lootbaga na niczym nie zarobi ). Generalnie wydaje mi sie, ze do momentu gdy oplaca sie expienie na guardach nie da sie polaczyc dobrego zarobku z przyzwoitym expem ..
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Szczecin czyli mega wiocha
Imię: Saviour of askara
Świat: Askara
Poziom: 28
Skille: biedne
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla wszystkich tych którzy chcą iść na dworki a nie lubią tarantul radzę pierwszą jaskinię od lewej strony, czyli tą z mostem. W ostatniej jaskini jest aż 4 voodoo (Tu trzeba moim genialnym sposobem który polega mniej więcej na "TORA TORA!!! BIJ-GWAŁĆ-SIECZ-RĄB!!!" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Zenon Burcymucha
Profesja: Druid
Świat: Xantera
Poziom: 13
Skille: 16/19
Poziom mag.: 12
|
![]() Idz na tomby - duzo zarobisz, duzo expa zgarniesz i to wszystko bez ciaganie worka (bo ciaganie worka to marnowanie postaci)
![]()
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
LOL? Co jest na senji?? mam 131 lvl a bylem tam z 3 razy i widzialem tylko winter wolfy co tam jest? |
|
![]() |
![]() |
#60 |
eX Moderator
![]() |
![]() 'szukaj' na gorze strony.