|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2005
|
![]() Cytuj:
Ja miałem czas na pisanie bo w tylu żeby zgrać sie nie mogli dali mi szanse wykorzystać wszystkie uh's...LOL Nie skomentuje już co ty muwiłeś na priv domnie... A napisałem tak jak by wiekszość zrobiła jakby 1k expa do lvl brakowało w taki dzień co akurat wypadł. Przemyśl zanim coś powiesz...Weź sobie przykład zadnia co pisałeś... A do wypowiedzi każdy ma prawo i nie będziesz mi mówił co mam robić a co nie. __________________________________________________ _________ Bax |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Widocznie źle jesteś poinformowany... __________________________________________________ __________ Bax |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
W takim razie należą się wielkie gratulacje dla Noctum jeżeli podczas błędu z tibia (kickiem 1 minutowym ) Nie potrafili prawie że w trapie ubić mnie. __________________________________________________ __________ Bax Ostatnio edytowany przez Bax19 - 25-02-2006 o 14:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
|
![]() yoszka twoja mama !
![]()
![]() |
#45 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2005
|
![]() Cytuj:
Takiego ufo jak ty to jeszcze nie spotkalem.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hmm mozna by wiele wymieniac lowe na dragach i twoje slynne "i pay" wstaw moze sobie to w hotkeya nasz ty słynny wojowniku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Gdy Baxsia matka urodzila z cyca mleka chlac mu zabronila, tera Baxsiu zasmucony Elahowi konia doji
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Krakoff
Stan: Aktywny gracz
Imię: Creghan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Trinus Detrimentum
Świat: Elysia
Poziom: 96
Skille:
Poziom mag.: 60
|
![]() wez odemnie odbij n00bie i lepiej nastaw sobie budzik na 5 rano aby troszke expa w bic bo bida ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
|
![]() Melka where are you?
![]() Prosze porozmawiaj ze mna, tesknie.. Czemu sie nie logujesz na Elysi? :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() Przez bana i prostaka ;o
Tylko się klócicie i kłócicie to dałam za wygraną. Poza tym, czy ja coś przegapiłam, czy Cię nie znam? edit: To chyba już wiem. Widocznie nawet jak nie gram to potrafie coś przeskrobać. Ostatnio edytowany przez Melka - 27-02-2006 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
|
![]() Zaloguj sie a sie przekonasz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
|
![]() Znając moje szczęście to...
No ale mówi się trudno, nie zaloguję się przez "parę" dobrych dni z pewnością. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() Baxiu padl bys gdyby nie Twe towarzysze broni , i sie nie medruj bo Divrael stary gra i nic tego niezmieni . Uwierz w to , ze on Cie nigdy nie lubil !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Bax jezeli jestes rl ownerem to powinienes wiedziec kto ciagnal pale Elahowi twoimi ustami
a) Kafes b)Creghan c)Neuter d)Kylo jezeli nie znasz odpowiedzi to nie jestes prawdziwym ownerem |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Krakoff
Stan: Aktywny gracz
Imię: Creghan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Trinus Detrimentum
Świat: Elysia
Poziom: 96
Skille:
Poziom mag.: 60
|
![]() Odpowiedz to cervantes !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
|
![]() Div~
Może jesteś starym ownerem, ale drugim ownerem. Każdy dobrze wie że Div miał dwóch ownerów!! Nieznasz odpowiedzi na moje pytanie więc jesteś tym dzieciakiem!! ![]() Wszystko wyjaśnione koniec tematu! __________________________________________________ ______________ Bax |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
|
![]() Creghan~
Trafiłeś dobra odpowiedź. Tylko ta osoba co pyta mogła to robić. ![]() __________________________________________________ ______________ Bax |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() HUAUHAHuhauh widze ze nie tylko na servie jest wojna ,ale i tu na "Teksciki" no naprawde inponojace ktora strona bedzie madrzejsza bo narazie obydwie sa dziecinne :< ,ale i ja musze dodac cos od siebie ;]
Cos o baxie ^^: Bax taki nupek ktory nie umie nic angielskiego ,ktory wali sharing z rodzino oO i umie tylko naciskac na battle w potworki zeby bolty lecialy ;] tzn 0 pvp ;P ,a i jescze do dragow ile zarobiles kasy na zbieraniu short swordow ?? ![]() ![]() prawie nie wiem czemu taki 150 lvl zostaje na zawsze nupem . A i nie wiem kto walil toba na ostatnije wojnie <nie wiem czy ostatniej dokladnie> ,ale byl 150% bot i 90% ze to nie ty grales tyko ktos z swedow To tyle chyba narazie :< I Sorrrrrry za moje bledy w ortografi i wiadomosciach kto moze neich mnie poprawi ;p Hail Siejnik Oo
Ktos kiedys próbowal powiedziec Siejnikowi, ze walic sd na komende "Tajne ![]() Ostatnio edytowany przez Lancellots - 27-02-2006 o 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Cytuj:
To prawda nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, bo nigdy sie tym nie interesowalem. Nie obchodzilo mnie kto jest Twoim blokerem. Dla mnie byles zawsze nic nie znaczacym czlowieczkiem biegajacym po Elysi. I nie gadaj, jak nie wiesz co mowisz. Sam sharujesz konto (co jest smieszne) z mama. Moherowe berety lalallala
![]() |