|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ee tam wiek, wazne zeby ten ktos byl "pelny wiedzy", inteligentny, panowal nad swoimi emocjami i cierpliwy, druga sprawa, ze trudno znalesc kogos takiego mlodszego niz 16 ;]
Mnie sie zdaje, ze tooony osob z tego forum chca pozycji modka, zeby byc "lepszym", zeby miec "wladze", moc skasowac temat, upomniec czy inny modkowy duperel, ale stawiam dyche ze po tygodniu takiego szalenstwa zbrzydloby im i znudzilo ;] |
![]() |
|
![]() |
#42 | |||||
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I co z tego że nie posiadasz zdolności plastycznych? Ja też nie. Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
Nie widziałeś mojego pokoju ![]()
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czemu zcytowałeś mnie ( tak zrozumiałem "up") i co to ma wspólnego z moim komentarzem? Napisałem, że modkowie maja przechlapane, i można to porównać do polityki. A ty mi piszesz, że modkiem nie może zostać byle kto.. A co do podpisu, to o tym doskane wiem.. Zaznacz sobie calą moją wiadomość, to zauważysz ( nie tą, tą wyżej ). PS: Coraz szybciej tracisz w moich oczach..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() ej bez jaj, tyle postow i nie ma chocby jednego zdania o 13-latkach dojrzalszych od 18-latkow? Uuuu... zawiodlem sie.
Jak widzicie moderatorzy sa jacy sa, jak na razie jakos im to moderowanie wychodzi, na wybor nowych sie nie zanosi, wiec o co cala ta dyskusja? A swoja droga, nie rezygnujcie z tematu elyty, on fajny jest! ;] Elyta, agresja, agresja, elyyytaaa! |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() @ UP
Cytuj:
![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 22-02-2006 o 19:30. |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Cytuj:
o jakich kłótniach ty mówisz? O.o bo coś musiało mi naprawdę z posta chyba zniknąć XD pisałam o prywatnych wątach, z których to powodu został zamkinięty nie jeden temat - pisałam o wstrzymaniu rozwoju topika w tę stronę, aby temat nie został skreślony dyskusja.. no nie za bardzo dobra tematycznie, gdyż widuję już ją po raz kolejny nie rozumiem tego co napisałeś O.o.. nie rozumiem dlatego iż nie znam przekazu tego czegoś i jak to się ma do mojej wypowiedzi jeśli 'przykładowa przyszłość tematu, w razie rozwoju w stronę nie tą gdzie trzeba' jest skreśleniem.. ![]() ja to nazywam przestrogą d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Caerlionne
Co do pokoju to chyba była przenośnia, albo cos w tym rodzaju. A co do banowania denerwujących ludzi: Mowisz ze bez sensu, i tak byli,sa i będą.Owszem, ale gdyby ich nie banowali, ostrzegali, usuwali tematów to nie daloby się korzystać z forum bo był by śmietnik. Lepiej zeby było duzo noobów, niz zeby zawładneły forum. @$corcerer Ty akurat wiem ze nie posiadasz umiejętnosci plastycznych Ale powiedz, jak zostales modem? ;] @Sozemego Wiesz...owszem chcialbym miec grubszą czcionką nic/podpis/zostac modem ale nie poto zeby żucać banami na prawo... ![]()
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A udzielac i liczyc sie mozesz i bez tego, chciec to móc. |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#51 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Świat: Nova
![]() |
![]() @Caerlionne
Nie znam zbyt dużo użytkowników forum, ale z tego co widzę są to w zdecydowanej większości osoby niezbyt dorosłe do tej funkcji. Jeśli osoby dorosłej nie ma, to mówi się trudno. Paru dobrych moderatorów tu jest. Cytuj:
A na serio, na pewno potrafisz niekiedy zachowac choć trochę obiektywności, jeśli nie, to nie wiem co robisz na tym stanowisku, przykro mi :-))) Cytuj:
![]() |
#52 |
Nieobecny.
|
![]() Wolałbym chyba takie małe, kameralne, spokojne forum z KWA niż wielkie z masą bachorów, których trzeba przewijać bo do klopa nie potrafią dojść i na nim usiąść.
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Up:
Wolałbyś aby to było "małe, kameralne forum"? A nie zapomniałes czasem o tym, że jest to forum o Tibii, gdzie masa ludzi poszukuje informacji na temat gry? Siłą rzeczy nie może być to "małe kameralne forum". @Gufat: Całkowicie się z tobą zgadzam. Mało jest na tym forum osobników, którzy pasują na moda =p. Według mnie cały obecny skład moderatorski jest dobry.
![]() |
#54 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
-nie czytaja regulaminu -piszom o ruznyh zeczah, zakladajom nofe tematy, ale prafie takie zame sa 2 miejs1ca wyrzej -zalacych sie, ze forum sie czasami sypnie -z wielkimi skargami, ze "w pkt 12873918 na mapce nie uwzgledniono rata!" -zalazcych sie w stylu "dostalem bana za nic" -proszacych o pomoc "Tibia mi nie dziala, mam windowsa, myszke i procesor PIV! HELB BLX!"
![]() |
#55 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@Nekromanta Cytuj:
Tak oto rozwiązałem 200 problemów, nie będąc modem. A jeśli gryzie się to z jakimś kodeksem moda, trudno. Widocznie nie powinienem nim być, może kiedyś się nauczą tytułować pisma. Poza tym, wątpię czy każdy moderator dostaje po 200PW. To forum nie ma tylu userów i tylu problemów. A moda i tak bym nie przyjął, nie mam zwykle czasu nawet na odpowiedzenie we wszystkich tematach, co dopiero PW. Za mało czasu poświęcam ostatnio internetowi, co wychodzi mi na zdrowie. Dobranoc.
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Andy Bucol
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 87
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Gufat III fajny masz avatar ale czy to oznacza, że mam nie patrzeć ?? wogle
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]() A tak właściwie to imho i tak debile są na tym forum traktowani zbyt pobłażliwie. Jak ktoś np. zakłada temat mimo, że jest o tym temat przyklejony, to powinien być ban z miejsca i wywalenie tematu, a nie że jeszcze mu 10 osób odpowie a temat zostaje zamknięty ![]() |
|
![]() |