|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2003
Profesja: Knight
Świat: Rubera
Poziom: 50
|
![]() a moglby ktos umiescic mapke do tego miejsca z dragami pod thais (tam gdzie ten taras
![]() bylbym wdzieczny P.S: w wiosce elfow tez sa 2 draghi odzielnie, ale troche do dupy placowka bo malo miejsca |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() Gremlin napisal, ze aby isc na smoka magiem lub driudem trezba wziasc zaledwie tarcze i DRAGON NECLATE. Moge wiedziec co to jest bo zabardzo nie wiem. Pisalem to w innym temacie, ale nie moge tego tematu znalesc. Prosze odpowiedzcie.
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() To taki naszyjnik (z hunterow wypada), ktory zmniejsza obrazenia od ognia o 10% (np. zamiast 100 zabiera 90 hp). 150 ladunkow.
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() A druid 22lvl 33mlvl jakie runki powinien wziąść na hunt na draga z dobrym blokerem?
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() Bueh... jak z dobrym to klasyka: HMMy i UHy na wszelki wypadek
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2004
|
![]() Ja jak gralem druidem i 1 raz poszedlem na solo draga to poszlo mi 5 sd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Ja bilem jakis czas temu smoczka (solo) i gdy zostalo mu hp na 1-2 dzidy to obrocil sie sqbany 3 wave (po 2 padlem
![]() ![]() Moj qmpel poszedl z druzyna zrobic questa na (cut) . Squad mieli mniej wiecej taki: knight(on)60-65lvl (nie pamietam dokladnie), skille okolo 80/80, 30 ktorys knight (nie wiem po co, w pewnej chwili sie wepchal blokerowi i padl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------ Edit by Gremlin
![]() |
![]() |
#48 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Zaraz chyba troche potne bo zalatuje quest spoiling. Tak pozatym to tak zle im poszlo bo zlurowali za duzo, mam kolege paladyna na 75 ktory tam normalnie expi ![]() re: 2 down A ja tylko wycielem nazwe miejsca do ktorego poszliscie ![]()
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() JA MAM TAKIE PYTANKO
Probuje dobic do 30 lvl+ i skile cos kolo 62/62 (narazie 17 54/55 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
|
![]() @Gremlin
Staralem sie nie tlumaczyc questu, tylko opowiedziec, jak bylo ![]() ![]() ![]() re:2up ![]() zauwazylem ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() -Bloker 65/65 min. 20lvl 4mlvl i za 1 razem BP Uhow, pozniej zobaczy ile mu schodzi, ew. +HMM
-Ty walisz tylko z HMM, SD mija sie z celem (chyba ze jak juz spadnie na red to go tym wykoncz ale juz lepiej Explozje) -Bloker musi sie ustawic tak aby F-Wave szly w druga strone (smok musi byc pomiedzy wami) -Jak drag spadnie na red to tak samo, bo jak zacznie uciekac to w twoim kierunku a wali za siebie wtedy Najlepiej latajcie na tego w dziorze na polnocny wschod od Kaz
#52 |
Guest
|
![]() Zacznijmy od tego ze kurwa nigdy z 1 smokiem nie uzywa sie sd w dodatku z blockerem nidgy nie slyszalem zeby z blockerem pojedynczego smoka pizgac sd.Blocker ma spoko eq ty tesz najgorszego nie masz;] Wal hmmy i nie sluchaj ich bo sie nie znaja!!!!
jestescie ![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Ja bez blokera na 21lev z 17mlev bez mana shielda bilem draga z jednym uhem wiec ty na 100%dasz rade
|
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Bolesławiec
![]() |
![]() Niedawno zachciało mi sie ubic draga
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() Z dużą ilością run nawet bedziesz mógł solować je . jak chcesz to obejżyj filmik jak palem soluje smoki z bełtami , EX , HMM http://members.lycos.co.uk/szoz/SMOK1.rec
![]() Na tej mapce są bardzo łątwe spawny smoka koło kaz . Niestety na resp się długo czeka ![]() 1.Tam jest smok , którego będzie twój bloker lurował i z hmm nawalał , a ty w tym czasie nawalaj go z HMM , EX , SD . 2.Bardzo łatwe miejsce na smoka wchodzisz do jaskini , SD na smoka , wychodzisz - i tak w kółko .
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Apropos dragonów, od jakiego lvl, skilli i z jakim eq można je opłacalnie( żeby się z małą nawiązką za amunicje zwróciło) solować/ polować z blokerem??
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
![]() |
![]() Powiem wam jedno: NIE BLOKUJCIE DRAGA NA 21lvl
![]() 16.06.2004 12:47:35 CET Killed at Level 21 by a dragon ![]() Posluchajcie mojej histori pt. My 1st Dragoon: A wiec pewnego pieknego poranka gdy bylem jeszcze bardzo MALO doswiadczonym graczem gdyz moj 21 Najcik nie za ciekawie sie prezentowal kolo kumpli 60 z gildii ![]() ![]() Jak wiekszosci Dragon Slayerom wiadomo sa 2 Drag Spawny kolo KazZ. 1 w kanionie ktorego nie polecam a drugi w podziemnej jaskini po drodze do Amazon Campa z Ab abo Carlin[fajne miejsce na solo]. Jak wiecie w tym miejscach jest STRRRASZNIE WOLNY respawn! STRRRASZNIE WOLNY! wiec w 3 czekalismy na Draga w jaskini (stalismy obok jaskini) i stala sie rzecz bardzo nie pozadana ![]() ![]() ![]() Matko ale nowela ![]() BEWARE OF THE DRAGON!!! |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Cytuj:
btw miales bardzo duzego pecha z tymi smokami, bo ja wczoraj siedzac na edron zebralem w ciagu 2 godzin takiego expienia 3x p-legs/1x d-hammer/life crystal ;p Ostatnio edytowany przez Heinrich - 29-08-2004 o 16:44. |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() A ja napiszę jedno. Bicie dragów tak po 1 jest nieopłacalne chyba że chcesz sprawdzić swoje umiejętności. Kanion koło kazo jest jednym z najlepszych respów dla palka, ale jest to tak wolny spawn że pożal się boże.
W sprawie lootu... Po updacie dragi dają jeszcze rzadziej jakiegoś sensownego loota niż przed. Po updacie ubiłem jakieś ~80 dragów z czego 25 - 30 solo i loot najlepszy to broadsword i steel helmet -.- Za to przed upem co kilka dragów wyleciał serpent czy coś takiego...
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() Dlaczego piszecie ze pod zadnym pozorem nie bic draga z SD? To jest piekna runa ktorej mozna uzywac zeby go zsolowac sorcem. Jeden hmm to 70 many a SD to trzy razy tyle, i ma tak samo 3 razy wieksze obrazenia niz hmm. Wiec SD jest bardziej oplacalne, bo nie trzeba bedzie sie uhac bo szybciej mozna zabic draga. Mojego pierwszego smoka zsolowalem 5 SDkami i bez zadnych uhow, nawet bez straty hp.
|
![]() |