|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() przemek musisz mnie nauczyć tych efektów specjalnych xD
8/10
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Rosputin
Profesja: Sorcerer
Gildia: -- może kiedyś -- :P
Świat: Askara
Poziom: 22
Skille: WoDB/23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Pustynia źle ....
To może pustkowie (wasteland ) ![]() Chodzi mi o to, że w 2 fake'u tuż po wybuchu ciała lezały na trawie .... Ostatnio edytowany przez Mc.Twist - 12-03-2006 o 14:20. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Trzy metry od domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Parabelum
Profesja: Elite Knight
Gildia: - - - - - - - -
Świat: Aldora
Poziom: ---
Skille: 85/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Ej no w tym fake'u może się wszystko zdażyć hue hue...a głupie pytania kierować do Przemcia Zencia
![]()
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Huhu niezle
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Nie podoba mi sie pozostalosc po Wybuchu Bomy Atomowej (pustynia...), Gdzie szczatki budynkow ? nawet w centrum wybuchu powinno zostac pare gruzow.. tu wszystko wyparowalo... a nie mozliwe to jest... by konstrukcje budowlane calkowicie wyparowaly.. .
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lenio
Powiem ci tyle, że my nie wzorujemy fake na innych, robimy tak jak nam się podoba. To, że komuś się tylko tak "wydaje" nie znacz, że tak jest ![]() @edit Avager znowu filozofuje, nie będziemy aż tak urealistyczniać tego fake. Nie chce mi się czytać książek jak co do milimetra odtworzyć wybuch takiej "bomby". :/
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. Ostatnio edytowany przez Alchander - 12-03-2006 o 18:28. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Avager
W miejscu wybuchu zostaje proch a nie grózy ![]() a co do trawki to troche racja ale każdy ma prawo sie zapomniać ![]() a z resztą kto wie może to zmutowana trawka ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Chłopie... ty nie wiesz co ty gadasz -.- Popiół może pozostać po niektórych materiałach w centrum... ale pozniej... (im dalej od centrum wybuchu tym wiecej GRUZÓW !!! fala uderzeniowa osłabia się i ma mniejszą siłe zniszczenia...mniej budowli zostaje dostrzetnie zniszczonych). W centrum nie pozostaje POPIÓŁ tylko lej po bombie.. a w nim ziemia + wypalone korzonki czy co tam było pod glebą... . Przy okazji, Fala uderzeniowa idzie prawie po prostej ... nie schodzi wraz z terenem czyli ... jak to sie nazywalo.... powiedzmy ze Podstawy Domow (to na czym dom stoi) pozostaje w gruzach zawalonego domostwa... proste ? |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @ortografia
to forum polonistyczne czy tibijskie ?? ![]() bo sie zaczynam mylić ![]() DAJCIE TROCHE LUZU Z TĄ ORTOGRAFIĄ BO POMYŚLE ŻE MAM DOCZYNIENIE Z PROFESORAMI OD JĘZYKA POLSKIEGO ![]() @Avager Avager wyluzuj mi chodzi tylko o centrum wybuchu ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 13-03-2006 o 09:03. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Wiez ja wolem jag ktosi piszem po polzku nirz inaczej gdyrz nieda siem tego rozczytac puzniej... i wychodzom gygantyczne blendy ortograficzne... O wile łatwiej jest przeczytać coś napisane po Polsku, bez błędów ortograficznych niż po swojemu... jak masz wade mózgu (Choroba dys-coś tam) to weź użyj sobie coś takiego jak WORD... tam Ci poprawi błędy itp. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hlopaki rzuczcie na lóóz, ni czepaci sia moja ortografj. A tak serio to dajcie se spokuj, oczywiście lepiej się czyta dobrze napisane bez błędów teksty, ale już nie przesadzać.
@edit Ja nie jestem dyslektykiem!!
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. Ostatnio edytowany przez Alchander - 13-03-2006 o 17:29. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
W ZUPEŁNOŚCI POPIERAM !! występujemy w imieniu wszystkich dyslektyków ![]() NAS JEST WIELU NAS NIE POKONACIE ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 13-03-2006 o 17:09. |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() Calkiem niezle rob dalsze czesci .Ogolnie z tego co zauwazylem duzo efektow typu super nova i tekstur ,ale mnie sie podoba .
Avager bomba atomowa to racja moze i mocna ,ale jak ktos ciekawy to prosze bardzo .Bomba zrzucona na Hiroszime do 400 metrow ludzie wyparowali i byly tylko obrysy cial nawet ci co byli 3,5 km dalej doznali mocnych poparzen . A to tylko eksplodowalo 565 m. nad miastem ,a fala uderzeniowa gnala z predkoscia od 800km do 1500km/h . To wolalbym nie wiedziec jak mocne sa teraz bomby . Zrodla :ksiazka II Wojna Swiatowa wydarzenia,ludzie,tajemnice Ostatnio edytowany przez Hydro - 14-03-2006 o 10:14. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Sorry ze dlugo niedawalem czesci ale bylismy leniwi ;P
czesc.4 Jochny zauwazyl ruiny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------- C.D.N Komentujcie! Ostatnio edytowany przez Przemcio Zencio - 25-03-2006 o 14:59. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co to za żygi na ostatnim obrazku ????
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorka, że na ostatnim obrazku jest tak nasrane, ale Przemcio Zencio robił to na szybko już. (dla ludzi z mały rozumkiem, ostatni obrazek)
![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------- Moje forum o wszystkim...w szczególności o tibi ![]() --------------------------------------------------- Moje forum --------------------------------------------------- Click for my Ikons. |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie, nie mówie że złe
![]() Tylko pytam sie co to przedstawia... bo to mi sie miesza z jakimiś wybuchami , mutantami, żygami i ropą... nic nie moge przeżucić na dominującą stronę . |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Avager
Rozmawiałem z Przemciem Zenciem i powiedział, że chce przedstawić zrobioną przezemnie grafike. (akurat w ty jestem newbie) Positive comment plax.
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: zadupie
Stan: Niegrający
Imię: arklas przyssawka
Świat: luminera
Poziom: 21
Skille: 44 35
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Fajne efekciki. Ale co to jest to czarne w ruinach? Złoża ropy naftowej? ;] ;] ;] 8/10 ;]
|
![]() |