|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
![]() |
![]() Keyu....
Z tego co mi wiadomo, gildie Polish army(albo Power Abusers jak wolisz xD) stworzyl Roman waleczny z Rurewonu,Lukaszem,Mietkongiem i podajze Uhoskiem.A co do Vujaku to stworzyla inna gildie ktora sie nazywala podajze Polish team ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Erycus Of Death
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() vern mogliby cie jeszcze raz hacknac, i zbic troche lvli.
jestes jedna z bardziej niewdziecznych osob jakie znalem. Jakby nie Sabulus i PP nadalbylbys jakims 60 lvlem bez Bk questa. -.-'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() @Vern skoncz te bajki opowiadac ludzią ze cie hakneli,ze sprezdajesz postac itp....bo i tak nikt w to nie uwieży
![]() @poreda niby czemu mieli by mu zrokowac postac ??? jak go nikt nie HAKNOŁ ojjjjjjjjjjj ale z was sa **** ![]() Dawid nie obrazaj sie ze to pisze ale taka jest prawda................... Vern moze bys sie juz odwazył bloknac dl's? czy masz jeszcze za maly lev ?? POZDRO CELESTA!!!!!!!!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Imalek12 - 11-04-2006 o 12:02. |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Płock
Imię: Aires
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 171
Skille: 102/68
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Pacera
Stan: Początkujący
Imię: Andrevas
Profesja: Elite Knight
|
![]() Bym cos napisal ale niechce robic kolejnego powodu do klutni wiec lepiej przemilcze. .
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Gzzz Szkoda ze cie hackneli ;/
co straciles ...? duze straty pewnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kamil ty i twuj brat gracie w tibie juz duzo czasu sharujecie konto od poczatku macie dobiero 60+lvl ty kamil wpisales noobka do domku i niewypisales a twuj brat o tym niewiedzial i niezamknol dzwi do domku i ten noob was okradl a potem muwiliscie na dworze ze wy chyba kogos okradniecie z eq bo niemacie nic wiec kto tu jest noobem!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() fajnie ss-ki tylko szkoda ze tak mało osób dodaje tutaj te ss-ki (Tylko Vern? ;o)
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Blade of the Honor
Gildia: Rat Slayers
Poziom: 133
|
![]() No troshke nadrabiam
![]() ![]() wiem eq mam wyczepane ![]() Ostatnio edytowany przez Bright Flame - 12-04-2006 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Imię: Sabulus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: GoldeN BoyS
Poziom: 251
Skille: 21/29
Poziom mag.: 86
|
![]() Wiesz co Vern ja na twojim miejscu bym sie juz tutaj nie udzielal pieknie klamiesz nikogo te advence jzu raczej nie obchodza poniewaz 90 % polakow na pacerze wie ze jestes zlodziejem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz co te 10% to moi kumple którzy zawsze zostaną ze mną nie ważne czy np: taki Sabulus sieje propagande i klamstwa na temat innej osoby myśląc ze ma przebicie moze i masz wszyscy liża ci zadek bo masz ten 171lvl< a nie jest to osiagniecie jak po 2 latach+ gry> .....Jestem wdzieczny tym 10%-om ktorzy zostali przy mnie. I jakbys był lepiej poinformowany a nie opieral sie na glupich domyslach godnych tylko malowartosciowych ludzi to bys wiedzial z kad mam to eq....!!!!
P.S poradze sobie z moimi prawdziwymi kumplami !! Rudzik rox Nedvid rox royal crusader rox sir syku rox malajaga rox duffy rox zutixe rox miotacz rox + GUILDIA! bye bye |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz co te 10% to moi kumple którzy zawsze zostaną ze mną nie ważne czy np: taki Sabulus sieje propagande i klamstwa na temat innej osoby myśląc ze ma przebicie moze i masz wszyscy liża ci zadek bo masz ten 171lvl< a nie jest to osiagniecie jak po 2 latach+ gry> .....Jestem wdzieczny tym 10%-om ktorzy zostali przy mnie. I jakbys był lepiej poinformowany a nie opieral sie na glupich domyslach godnych tylko malowartosciowych ludzi to bys wiedzial z kad mam to eq....!!!!
P.S poradze sobie z moimi prawdziwymi kumplami !! Rudzik rox Nedvid rox royal crusader rox sir syku rox malajaga rox duffy rox zutixe rox miotacz rox + GUILDIA! bye bye |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Blade of the Honor
Gildia: Rat Slayers
Poziom: 133
|
![]() Nie chrzan ... -.- dopier co pie*****les ze malajaga to dziwa i wogole i ze odszedles z PP bo ci respa na of zabierala >.< Lizesz dupe po prostu ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Świat: Candia
Poziom: 250
|
![]() a ja lubie czekolade ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Sosibios
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 97+/96+
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Skończ z tymi głupimi i bezsensowymi zagrywkami teatralnymi ( Włóż spowrotem swoje eq które masz w depo/domku/bp ułóż ładnie domek jak miałeś wczesniej ) i nie udawaj już dłużej bo nie wszyscy są tacy głupi jak ty !
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ty może jesteś im wdzięczny za frajerstwo , bo wkońcu zarobiłeś na nich kupe kasy ... ale oni raczej nie są wdzieczni tobie , nie po to odchodzili z najlepszej gildi na servie ( polskiej ) by zostali okradzeni przez noobka takiego jak ty :S Cytuj:
Hymm umieściłeś tu Maląjagę ? :> Nie dawno wyzywałeś ją i klnąłeś bo expiła na ofie i nie zdobywałeś na tyle expa zeby wbić szybko lvl ![]() Btw. Nie mów mi, że gówno wiem bo nie gram na pacerze ... Bo to co się dzieje dobrze wiem ... A jeśli masz coś do mojego brata to wpadnij do mnie do miasta chętnie się z tobą spotkam ... To by było na tyle ![]()
18:35 GM Darkside Calmera [2]: if you can't kill a dwarf soldiers at level 98 18:36 GM Darkside Calmera [2]: then you're not the original owner... Ostatnio edytowany przez Catum - 13-04-2006 o 21:04. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica
Imię: Danieluss
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
|
![]() Rotfl Vern Frok......
18:35 Vern Frok: exura """"niepokonany aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE Vernie powiem Ci tylko tyle ze jestes Big NOOB!!!!!!!! aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE niech tylko Cie spotkam w venore to znowu Cie strapuje!!!!!!!!!!!! i Twoj kolezka "senior tutor" moze mi naskakac ^^ Miotacz bobrow nniezle Cie nazwal w comencie " Vern Frok - HARDKOROWIE" hahahahha co bal sie isc na dle na 70 levelu LOOOL musialem isc z nim hahahaha i razem blokowalismy taksamo jak hydry hahahaha a o bloczeniu sabulusowi demonow na 85+ levelu tez nie wspomne Sabulus: vern bloczysz? Vern frok: boje sie hahahahahahahahahahahahahahahaha cya noob Ostatnio edytowany przez Tikiktaki - 13-04-2006 o 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Imię: Sabulus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: GoldeN BoyS
Poziom: 251
Skille: 21/29
Poziom mag.: 86
|
![]() Nie no ja juz nie moge z tego pana on jest straszny ale dzieki niemu jego temat jest w czolowce caly czas bo wszyscy go jada i wiedza co zrobil , wiadome jest przeciez ze juz sie nie przyzna chociaz wiedza to i mowia nawet jego kolesie z rl'a.
Masz bardzo szybka zmiane zdania na temat ludzi minuta ci wystarcza ktos powie dobre slowo o tobie lubisz go ,zle juz jest najgorszy. Pozatym co cie obchodzi w ile ten lvl robilem czy ja sie tym chwale patrz oto ja wielki sabu mow do mnie na Panie i wladco , nie powiem ci ze kiedys expilem jak szalony ale z czasem mi przeszlo kiedys ty tez to pewnie jeszcze zrozumiesz ze dalsza gra sie ciagnie sie tylko dla zabicia czasu i kolegow ktorych sie tutaj poznalo pozatym i tak zrobie w 2 godz tyle expa co ty w clay dzien wiec smieszne sa twoje commenty ... Nigdy nie zdabedziesz tego co ja z twoim podejsciem do gry cierpienie przez ciebie przemawia pewnie na rl cięko z prawdziwymi kolegami i przyjaciolmi? , bo co spotykam jakiegos i mowi ze cie zna na rl to odrazu cie bluzga od najgorszych wez to pod uwage ![]() Pozatym Catum bardzo jasno o wszystkim sie wyrazil ![]() *troche maslo maslane ale nie mialem czasu to ladnie poukladac .. Ostatnio edytowany przez Sabulus - 13-04-2006 o 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica
Imię: Danieluss
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Aires
Ten smiech wzielem od Vacy matadora xD i w ogole rozprowadzilem ten smiech po venore i teraz cale venore sie tak smieje xDDDD aEHIaeuhaIEUAHEIUEHAIeuaIEUHAEIAUHE |
![]() |
![]() |