|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Ja najbardziej lubie rozrzucac rzeczy (takie bezwartosciowe) po depo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...
|
![]() W Thais fajnie jest:
Z kolegą bawiliśmy się w wojne w pokoju z grami i rzucaliśmy się żetonami ![]() Budowaliśmy zamek (w depo, albo koło latarni) z paczek, skrzynek itp. ![]() Czasami zbieram jagody ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() kazda wypowiedz jest rymowana typu: "zabralem mu dwa legiony i mój hitpoint stal sie czerwony"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja podglądam niskolevelowe nooby, i wysyłam jakieś listy do nich, że cośtam uruje potworki, kradnie lootbagi,albo zabija summony,raty, ect.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Heh a ja lubie sorciem sie zamienic w jakis item lepszy i potem stanac gdzie gdzie nie widac mojej nazwy, ludzie sie bija kto pierwszy wejdzie po np. knight legsy
![]()
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Bełchatów / Carlin
|
![]() lol123 ale porazka ;/ sry warzyw xD
Ostatnio edytowany przez Fifi Master - 23-06-2008 o 01:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() moja ulubiona zabawa to podchodzenie do lowlevel dziewczyny i mowienie <kiss> albo <fuck> a jak kolesiówa się zacznie drzec to wolam high level kumpli i oni tak samo :-) :-) :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() az sie prosi o ue... nie zapominaj ze ona takze moze miec hi-lvl kumpli... zawsze to moze byc second hi-levelowca i moze byc saigon...
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() Heh.
My z kolezankami idziemy na hunt i nagle gasna pochodnie i utevo luxk i tylko pojawiaja sie zolte napsiy w stylu <lick> i <fuck> A potem dziewczyna dostaje platynke za robote ![]() Poza tym to sie bawie creature illusion
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() Ja lubie lurować skorpiony, kolesie padają jak muchy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Kyra
|
![]() ja tam najbardziej lubie kogos po POLSKU wyzywac jakmnie wq najpierw go sprawdzam czy tez nie jest Polakiem i jak nie jest to mu wrzucam po Polsku
![]() a on nie wie o co chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() typowo noobowe zachowanie gratuluje inteligencji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Ja rbie chleba i łowie ryb z kolegami tyle ile wlezie, a późnie na środek miasta wyrzucamy wszystko i z kolegami przekładamy rzeczy i patrzymy jak tyle ludu że to szok, gania rybki i chleb
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja kocham ubjac n00by xD, ale najczesciej to mam duele z kumplami z rl, albo idziemy sie bawic na cyce xD, albo wlazimy do party i jazda xD, napazamy sie , biegajac po calym miescie, albo 5 min. przed save servem idziemy we 3 kolesi i na carlin OMG ale jazda wszyscy padaja, moj kolega raaz dostal red skulla, widzialem jak od niego na redzie uciekal 32 royal pal a on 16 knight xD. potem jak niezdaze uciec to loguje sie w carlin i wtedy musze uciekac bo niezly tlum mnie goni xD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Z mojego domku
![]() |
![]() ja mam inne chobby zbieram jabłka (wiem ze to troche nudne ale one mają rozne zastosowania) moge np takie jabko dac jakiemus noobowi a ten sie pyta wht is this i daj mi jakoms rune za jedno jabłko
(jak ja lubie nobów) albo wzeszcze na jakiegos nooba zeby sie od******** od mojej dziewczyny bo jak nie to przyjdzie moj braciszek na 200 levelu i juz nie bezie taki mądry (tak szczerze to ja nie mam dziewczyny :tongue: ) i jescze bardzo lubie krasc ludziom pionki jak grajom niezłe afery sie dziejom |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() ta... zabieraj pionki... robcie hunty po carlin... kiedys sie mozecie zdziwic jak dostaniecie paralyse, sd od sorcka 70lev 65 mlev, 90 od palka na 93 levie, 20 od najta na 20 levie i bedziecie na deep yellow, a paralyse sie jeszcze nie skonczyl...
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ja to lubie sie zchlewać i łaźić tak i śpiwać rzeczy typu: ,,Queen Eloise has nice but <lalala>" i tak dalej a kiedys tak szłem to mnie ktos próbował zabić ale zdążyłem do depo dobiec.
![]()
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Ja tam najbardziej sie lubie w coś zamienieć i łazić przed depo w Ab i ludzi straszyć
![]() ___________________ Możecie dać +, nie obraże się ![]() Astarotch-Elysia-Druidek-lvl13 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Ja gram na Pacera server non pvp i moja ulubiona zabowa jest podochodzenie do straznika jak sie ma ok.101-105 hp i poweidziec mu fuck i biec do depo wtedy z 10 osob cie goni (bo mysla ze zgine) ale tak nigdy nie jest
![]() |
![]() |