![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Snajpica
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Moim zdaniem dla Palka lepszy jest B Robe....
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kitu - 05-06-2006 o 22:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2006
|
![]() lvl? i ile capu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() To zalezy jeszcze jaki lvl bo na wysokich lvl to po prostu te 70 capa nie robi az takiej różnicy, za to na nizszych lvl to pall w sumie nie musi nosic bo robe bo wcale nie ma az tak malo capa, sorc/drut - owszem , po 25 lvl b robe to obowiazek ale jak juz masz ~50 lvl to jzu różnicy nie ma
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: New York
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Mythera
Poziom: 37
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Moim zdaniem jak masz duzo cap to ubieraj c-armor bo ma wiecej defki jesli masz malo cap bierz b-robe bo szkoda capa ;P ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() Najlepszym rozwiazaniem jest blue robe+bohy+tarcza i tyle dla palka!
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snajpica
Świat: Refugia
|
![]() Pietru :Najlepszym rozwiazaniem jest blue robe+bohy+tarcza i tyle dla palka!
Chyba coś ci sie pomyliło. Palek z tarczą ? Chyba do skillowania chciales powiedziec albo w backpacku. ![]() Ostatnio edytowany przez Kitu - 05-06-2006 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Iceholl
Świat: Candia
Poziom: 60+
Poziom mag.: 53
|
![]() Nie zawsze sie uda uciec przed potworem
![]() Na nizszym poziomie napewno b-robe ale potem gdy masz wiecej cpa mozesz zdecydowac sie na cos ciezszego... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Down Przeczytaj uwaznie co ja napisalem ... (szkola plx ?) Napisalem ze SD MA RODZAJ DMG FIZYCZNY dlatego eq ma znaczenie na jej dmg ....a def na normalne czary sie nie liczy... ( A ten duch to wyjatek...) Ostatnio edytowany przez Gepard - 31-05-2006 o 16:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gepard@ to ubij ghost z sdka to masz nobla
![]() Miałem palka 67 lvl(hi, hack,yes,bye) i musze powiedzieć , że c arm nie waży aż tak dużo. Na guardy/hero/behemoty/smoki/dle latałem tylko w c armie i bohach. Fakt, bolty taszczy się po ziemi bo to dużo opłacalniejsze. Potem, gdy zmienili mi łącze na to gówno musiałem zmienić eq na tanie, lekkie i w maitre dobre. Założyłem c helmet, b robe, bohy, p legs, p ammy i of koz kusze. Eq nie ważył więcej niż 200oz. Ładnie wyglądał, miał w miare dobry arm, i moglem wziąść więcej bełtów/run. Polecam zestawienie które wymieniłem bo: a) na 60+ nie trzeba kupować aola ![]() b) lekkie i nawet dobre c) ładnie wygląda
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Dolina Rozdupy
Imię: Martin Nocturna
Profesja: Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 60
Skille: 18/24
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Ja dla paladyna polecam c armora, dodatkowo c legi i c helmet. Wszystko razem ślicznie wygląda, niezły def, dla palka wystarczający no i lekkie
![]() A dla maga 25+ najlepszy blue robe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Barthez the Traucer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 223
Skille: 106/102
Poziom mag.: 9
|
![]() Na niskim levelu b-robe a później c-armor lub g-armor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Polska
Imię: Abysus Invocation
Świat: Antica
Poziom: 10
Skille: 33/15
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Każdy wie, że lepsze jest Blue Robe. Dla palla, bo mało waży i może zabrać więcej strzał/boltów, jesli wybiera się na dłuższe polowanie. Tak samo jest z druidem, ale on zbiera loot.
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
|
![]() hehe ale wy gadacie
![]() no może dla palla na niskim lv blue robe jest bardziej opalcalne niż crown armor, bo lżejsze o 80-cap'a, ale skond pall ze słabym lv i skillami ma uzbierać forse na B-robe!! dla niskich lv b robe to majątek i żeby to kupić musiałby naprawde długo zbierac kase. jusz lepiej zeby wogule nie miał armora niż stracil go zaraz przy deadzie, Ja jako Pall proponuje żebyście kupili na początek(8lv-20lv) p- armor, jest tani wiec przy deadzie nie odczujecie takiej straty jak przy blue robe, a potem zainwestujcie w crown armor(+20lv) PONIEWAŻ PALL TO NIE TO CO DRUID CZY SORC I WRAZ Z AVANSEM NA KOLEJNY LV DOSTAJE 20cap'a A NIE 5!! wniosek z tego taki że b- robe jest tylko dla druidów i sorców ponieważ te profersje są naprawde ubogie w cap'a. A palladyni niech nabiją najpierw kilka lv choćby przy pomocy miecza i dopiero potem gdy będą mieli trohe capa wolnego(13lv) mogą wybrać się na hunty z ciężkim c-armorem ale za to lepszym o 2 arma od b-robe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Świat: Valoria
![]() |
![]() Blue Robe i tyle ! I tak uciekacie przed potworami więc nie potrzebne wam tyle arma a za te cap można wziąsć więcej bolców itp.
![]() ~Metal .
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam radze c - armor jest tanszy od b robe i lepszy, a waga sie nie przejmuj pallek ma sporo udzwigu ;] Ja mam prawie 23 lvl jestem Sorciem i kupuje c-armor bo ma dobra obrone a udzwigiem sie nie martwie ;]
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
|
![]() Oczywiscie ze c arm nos jest 2 arma wiecej i taniej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() Do treningu blue robe bo masz wiecej capa na speary mieso itd. , a na expowiska , hunty itd. crown armor !
![]()
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Terror Firzen
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 60/45
Poziom mag.: 10
|
![]() Moim zdaniem palowi bardziej opłaca się BR ze względu na lekkość..
![]() Choć ma CA o 2 arma więcej palowi nietrzeba tyle.. A co do ceny: ja BR kupiłem za 11k a CA idą po 15k ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() Moim zdaniem blu robe jest lepsze w capu ale dla pala to jest niewiele różnicy poniewarz lepeij miec wiencej obrony jak dla mnie a zaś z drugiej strany wiencej cap'a moim zdanie wybrał bym crown armor
![]() ![]() |
![]() |
![]() |