Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 25-04-2006, 14:38   #41
Meros Finox
Użytkownik Forum

Meros Finox's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Avalars
Świat: Morgana
Poziom: 26
Skille: 90/90
Poziom mag.: 4
Meros Finox ma numer GG 4177271
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szakal van'Thorn
Tempaku !! link do tego ss'a był postowany na trade chanelu , nie mam pewności ze to nie jest fake zamieściłem go tu jako ciekawostke.
Wiec nie oskarżaj mnie o to , że jestem autorem tego jpg'a skoro na tym ss'ie nie widnieje mój nick to po pierwsze .
A po drugie slaba jakość wynika najprawdopodobniej z tego ze jest to obrazek jpg może nie wiesz ale jakość obrazka jpg zapisanego ponownie w formacie jpg pogarsza sie wraz z kazdym kolejnym zapisem. (możesz to sprawdzic samemu o ile nie jestes bardziej tempy niż mi sie wydaje)
I jest to jedyne co może wskazywac na to ze jest to fake jeśli już by sie upierać przy twojej "teori spiskowej demon legs'ów Nizahe~".
Lepiej spójrz na siebie >.<

A co do tego zdjęcia to napewno jest fake: Przyjrzyjcie sie mpa czy mms...wyglądają normalnie, a te d legi sa źle wklejone i w ogóle..
Meros Finox jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-04-2006, 17:47   #42
Szakal van'Thorn
Użytkownik Forum

Szakal van'Thorn's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Toruń

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 71
Szakal van'Thorn ma numer GG 123135425
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meros Finox
Lepiej spójrz na siebie >.<

A co do tego zdjęcia to napewno jest fake: Przyjrzyjcie sie mpa czy mms...wyglądają normalnie, a te d legi sa źle wklejone i w ogóle..
Nie mam zamiaru z tobą polemizować bo jak już wspomniałem wyżej jesteś tempakiem.
A pozatym nie mam pewności ze to nie jest fake wiec nie bede sie sprzeczał ...a zresztą swoją opinię wyraziłem juz wyżej.
A ty sie tak nie stresuj bo w tak młodym wieku ośiwieć z tak błachego powodu to troche choojowa perspektywa
stary 26-04-2006, 18:01   #43
Meros Finox
Użytkownik Forum

Meros Finox's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szakal van'Thorn
Nie mam zamiaru z tobą polemizować bo jak już wspomniałem wyżej jesteś tempakiem.
A pozatym nie mam pewności ze to nie jest fake wiec nie bede sie sprzeczał ...a zresztą swoją opinię wyraziłem juz wyżej.
A ty sie tak nie stresuj bo w tak młodym wieku ośiwieć z tak błachego powodu to troche choojowa perspektywa
Nie mam powodu aby się denerwować. A co do tej fotki to trzeba było powiedzieć, że to nie twoja bo jak ją dalesz na forum to raczej ludzie myśla ze jest twoja...Porównaj sam Demon Legi z inną grafiką - Od razu widać, że inaczej wylądają

Pozdrawiam,
tępak.
Meros Finox jest offline  
stary 26-04-2006, 18:24   #44
Szakal van'Thorn
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie mam powodu aby się denerwować. A co do tej fotki to trzeba było powiedzieć, że to nie twoja bo jak ją dalesz na forum to raczej ludzie myśla ze jest twoja...Porównaj sam Demon Legi z inną grafiką - Od razu widać, że inaczej wylądają

Pozdrawiam,
tępak.
Ten post utwierdził mnie w przekonaniu ,że jesteś jak juz zresztą wspomniałem tempakiem.
Po pierwsze pisałem ,że nie jestem autorem tego ss'a zeby ludzi o twoim iq nie wprowadzac w błąd.
A po drugie gdybym był autorem tego ss'a musiał bym mieć nick Nizahe Inferno .
Nie mówie w tym momencie o ewentualnych przeróbkach , które wskazywały by na to że jest to twoje upragnione fake bo tego mógł dokonać każdy o ile jest to prawda .
Cytuj:
...Porównaj sam Demon Legi z inną grafiką - Od razu widać, że inaczej wylądają
Zapisz swoją fotke w postaci jpg otwórz ją za pomocą programu paint i zapisz ponownie w nie zmienionej postaci jako jpg i wtedy zobaczysz ze jakość jpg'a pogorszyła sie wtedy również może podlegać dyskusji czy w czasie robienia tego zdjęcia miałeś pryszcza na czole czy nie.

Ostatnio edytowany przez Szakal van'Thorn - 26-04-2006 o 18:35.
Szakal van'Thorn jest offline  
stary 26-04-2006, 21:36   #45
Meros Finox
Użytkownik Forum

Meros Finox's Avatar

Domyślny

Owszem, ale gdybym zapisywał to ciągle jako jpg to by pogorszyła się jakość całego zdjęcia a nie tylko pewnej jego części. Chyba pora zamknąć ten temat, bo i tak do niczego nie prowadzi.

Apropos musisz od razu pisać takie złośliwe komentarze? Wiem ze moze zle zrobilem myslac ze to twoje foto ale czy musisz od razu besztać mnie takimi komentami? Pozdro~
Meros Finox jest offline  
stary 27-04-2006, 07:42   #46
Szakal van'Thorn
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Owszem, ale gdybym zapisywał to ciągle jako jpg to by pogorszyła się jakość całego zdjęcia a nie tylko pewnej jego części. Chyba pora zamknąć ten temat, bo i tak do niczego nie prowadzi.

Apropos musisz od razu pisać takie złośliwe komentarze? Wiem ze moze zle zrobilem myslac ze to twoje foto ale czy musisz od razu besztać mnie takimi komentami? Pozdro~
sorry wylewny jestem bo mnie boli jak ktoś posądza mnie o coś czego nie zrobiłem

Ostatnio edytowany przez Szakal van'Thorn - 27-04-2006 o 07:43.
Szakal van'Thorn jest offline  
stary 27-04-2006, 08:04   #47
Luthi
Użytkownik Forum

Luthi's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Elvenar
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Kolo moze nie zrobił tego fejka... przeciez mozliwe, ze na trade mogl sie pojawic.
Co prawda ze wygladaja marnie, ale "impossible is nothing".

LOOTEM KTóRY NAPRAWDE WYPADL Z ORSCHIEGO BYLA RóżDKA HARREGO POTTERA!
rotfl

Jak bloker zgarnął lota to macie 'frytki', ale poczekamy moze za jakis czas wystawi tego "rarka" w domku. Mi sie wydaje ,ze oni robia MISTYFIKACJE, niczego nie ma, a niby jest i wielka tajemnica.
stary 27-04-2006, 21:33   #48
Cedric
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: br?

Domyślny

zanim of to zdradzi to ludzie nowe itemy zaczną wymyslac, a jak sprawa ucichnie to nam to powie
@up
ja jednak mysle ze to pierwszy zeszyt Hermiony^^
stary 27-04-2006, 21:45   #49
Radament Hellfire
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 02 2006

Gildia: Black Tigers
Poziom: 33
Skille: 66/66
Domyślny

Proponuje zamknac ten temat i wszystki posty ktore chcecie tutaj zamiescic piszcie najlepiej do Wydarzen z Morgany
Radament Hellfire jest offline  
stary 13-05-2006, 18:00   #50
Shocker
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 05 2006

Domyślny

osobiscie podziwiam Nizahe inferno i all co byli na orshu to wymaga duzych umiejetnosci i wielkie gz dla tyh panów ewentualnie pań(niewiem)
I am a Adi Wyslannik natury or Szoker
Pozdro all zioms z morgany
Shocker jest offline  
stary 27-06-2006, 14:36   #51
Feyzzy
Użytkownik Forum

Feyzzy's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006

Profesja: Sorcerer
Domyślny

Nie chce przerywac tej milej konwersacji (lol z kad ja takie slowa znam ) no ale jak na moje oko (bo gralem duzo na otsach) to te legi nie sa wcale jakies gorsze pod wzgledem grafiki (jak juz mozna sie przycezpic ze sa ciut ciemniejsze) i uwazam ze to moze byc prawda ale coz .... kazdy ma swoje zdanie.

Pozdro 4all
Feyzzy jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania