|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() no pewnie zawsze jakis powod sie znajdzie
![]() ps. nie nerwuj sie tak xanthippe bo Ci zylka peknie ![]() Ostatnio edytowany przez malyjanek - 02-04-2006 o 21:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny gracz
Imię: ~
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a że jestem w Domnesticus, no cóż... tak jakoś wyszło, że mam tam więcej znajomych niż w Castigators Ostatnio edytowany przez kruliczek - 02-04-2006 o 22:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Znowu na new idziesz? ;p szkoda czasu =p |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() @kruliczek
On nie mowil, ze uciekl do miasta tylko mowil, ze nie zdarzylismy XD zreszta i tak dlugo wytrzymal jak tak sie na niego rzuciliscie. Zuwazcie ze to ms. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ale link do filmu i tak będzie mile widziany, chyba że to top secret ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Jako ze znajomych mam w Domne~ to jestem za nimi chociaz z 2 strony nienawidze Daenero za czasy na Selenie (teraz Phy Praefectus), To bedzie dluga jazda i szkoda ze nie moge w niej uczestniczyc, a na Selenie akurat cisza bo Swapzor cos nieaktywny ostatnio
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj padło od was kilka osób, radzę wyjść z wojny dopóki wasze paymenty są niskie ; ]
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Czas pokaze ;]
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Juz wiem, ze grasz, nawet nick znalazlem ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() niemozliwe ;p
![]()
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up jakos tak wyszlo
@topic, dzisiejszy dzien znow na nasza korzysc, miejmy nadzieje, ze bedzie tak do konca wojny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ebu Boltier Apr 03 2006, 18:22:04 CET Killed at Level 50 by Fabien Chrissy Elvenhorn Apr 03 2006, 19:49:38 CET Killed at Level 40 by Zwid and by Phy Praefectus Mark Neth Apr 03 2006, 17:42:25 CET Killed at Level 42 by Ablaze Sorcerer and by Jefus Lord Shackal Apr 03 2006, 20:17:07 CET Killed at Level 31 by Mac'Donkan and by Simplett Xezh Avarian Apr 03 2006, 18:10:51 CET Killed at Level 42 by Jefus Lukh Eltod Apr 03 2006, 19:18:58 CET Killed at Level 40 by Yovx Dzisiejsze fragi dla Castigators: Claudian Apr 03 2006, 13:26:27 CET Killed at Level 54 by Gladast and by Kiiro Erale Apr 03 2006, 17:59:18 CET Killed at Level 65 by Tryniti Furie and by Ato'Mico TOTAL: DOMNESTICUS 23-13 CASTIGATORS Widać nie tylko w kupie siła _/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Cala xerena...zaniedlugo zas 1/2 domen~ stworzy gildie z 1/2 cast~ a a druga polowa tak samo i zas powstanie nowa wojna...Sam gralem na xerenie długi czas tylko niestety dzieki gildi cast~ zostalem takjakby wydalony z tego serva a to dlatego ze nie chcialem wyjsc z kopalni guardów dla Erisus...który uparl sie ze chce tam expic a jak nie pójde to mnie zabije ke ? ale ja mam honor i nie interesowalo mnie to ze on mial 10 lvli wiecej i postawilem sie ze nie pójde...niestety dostalem hunta po 10 minutach od calej gildi casta~ nie liczac tego ze 20 minut póziej Erisusa spotkalo cos przykrego "Apr 02 2006, 00:31:42 CET Killed at Level 55 by Claudian and by Fabien "Wiec dla mnie to jest PA...ale ale odkad gralem na xenerze to nigdy nie spotkalem sie z zadnym PA w moja strone od gildi Domen~...nawet duzo osób takich jak Erale/Claudian/Phy Praefectus/ duzo razy mi pomogli zeby nie bylo to podam przklad...Expilem sobie na tombach i oczywiscie jakis koles z NS caly czas na mnie lurowal potworki ale przyszedl tam claudian z Erale(bo dalem im cynk ze ten ziom tutaj siedzi xD ) i po 5 minutach moglem spokojnie dalej expic..I potem jeszcze z 20 razy pomogli mi wlasnie te osoby..Wiec osoby z casta~ nie mówcie ze wy walczycie niby o anty-pa i "wolnosc dla xereny"....Ja wiem to ze jak wygracie ta wojne(a macie szanse 1:100000) to z tego serva zrobi sie wiekszy syf niz z kyry -.-..Dlatego mam wielka nadzieje ze Domnesticus wygra ta wojne i wszyscy z casta~ wyniasa sie z serva...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)
Imię: Tigo'Avalord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacred Senate
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Czytam tak te posty i w koncu doszedlem do wniosku, ze kazdy tu by tylko wojnowal. Zamiast expic to oni sobie wojny uzadzaja. Rozumiem na poczatku bo to normalne, ale w 2 miesiacebylo juz bylo tyle wojen, ile na innych swiatach niebylo przez caly czas ich istnienia wiec to juz lekka przesada!!
Ostatnio edytowany przez Tigo'Avalord - 04-04-2006 o 00:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
|
![]() Zycze powodzenia Bacik mam nadzieje ze nakopiesz do dupy dla kilku osob.
Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |