Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 02-04-2006, 11:33   #41
Chopkers
Użytkownik Forum

Chopkers's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Chopkers ma numer GG 3987061
Domyślny

co nie zmienia faktu, ze owa "elyta" wie co pisze, a "13-latki" piszą co wiedzą... a to jest poważna róznica xP

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-04-2006, 11:39   #42
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny ...

Cytuj:
na rachunek sumienia
Myślałem, że każdy sobie robi sobie swój własny rachunek sumienia, a nie wyrzuty nie wiadomo komu. Chyba nie o to w tym chodzi. Powtórze jeszcze raz, że ten post hooma to marna prowokacja. Ogólnie mógłby jeszcze zostać gdyby nie to nawiązanie do "elity", poprostu wy się lubicie kłócić.

Chciałbym wreszcie dowiedzieć się o kogo Ci konkretnie chodzi, bo takie słowa na wiatr mogą uderzyć nie w te osoby co "chcesz". Podaj prosto z mostu...

Noi trzeci akapit, ludziska nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora, zarówno w tej "elicie" jak i w "Opozycji" ROTFL są idioci, nie bedę wymieniał bo zaraz się rzucą do gardła. Fajnie, że teraz zrobiliście stereotyp, że ten kto Was nie lubi i pokazuje Wasze błędy, staje się 13 latkiem który na tym forum jest od dwóch miechów, sorry.

A to forum i tak prezentuje marny poziom... postawiono tu na popularność niż na jakość. Więc walczcie z czym chcecie.

Zaznaczam, że ja poprostu wyrażam własną opinię, i nie należe do żadnej grupy.

"Proud member of the Opozycja"
Rofl xD xD
~
Tili

Ostatnio edytowany przez Tiligus - 02-04-2006 o 11:41.
Tiligus jest offline  
stary 02-04-2006, 12:01   #43
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tiligus
Noi trzeci akapit, ludziska nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora, zarówno w tej "elicie" jak i w "Opozycji" ROTFL są idioci

IMO - pierwszy madry post w odwiecznej walce pomiedzy grupami.

edit: dodam tylko, ze stosunek procentowy idiotow do porzadnych userow w obu gr jest identyczny.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 02-04-2006 o 12:08.
Matek jest offline  
stary 02-04-2006, 12:14   #44
Gufat III
Użytkownik Forum

Gufat III's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław

Świat: Nova
Gufat III ma numer GG 8644522
Domyślny

@Yoh Asakura
Siedze na IRCu często i muszę przyznać Ci brak racji ;-D Tam same dałny siedzą, z drobnymi wyjątkami. Kopią za darmo, etc. Naprawdę nie wiem czemu tam siedzę, chyba tylko dla pieknych kobiet, które raz na jakiś czas się tam zjawiają. Bo o czym mam dyskutować z tymi chłopami, nie kumającymi ironii i absurdu w moich wypowiedziach?

Zreszta cały ten temat taki jest, współczuję Hoomowi, że musi na to patrzeć. Wspólczuję i sobie

@Matek
Czyli gdzieś z 90% będzie?

Ostatnio edytowany przez Gufat III - 02-04-2006 o 12:15.
Gufat III jest offline  
stary 02-04-2006, 12:25   #45
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Dla mnie cała elyta i wogóle IRC'owe paczki niszczycieli 13-letnich userow są bez sensu.Każdy user ma równe prawa i nie powinno być tutaj wtyków z modkami(patrz ban pk Pogromcy,prawdo podobnie za notkę u ghosta).

Elita jak wy tam siebie nazywacie na start jest negatywnie nastawiona na każdego,można wyrobić sobie dobre zdanie,ale to trwa tygodniami.i trzeba uważać na każdą literkę a do tego grać inteligentnego człowieka,i na IRC być zupełnie kim innym

Pamiętajcie że IRC jestmiejscem konwersacji zwykłch ludzi a nie kanałem w którym każdy próbuje przewyższać innego inteligencją.

Tak samo każdy user może mieć inne zdanie o kimś,ty (do właściciela tematu) wziełeś za ofiarę młodszych ludzi,nie znając ich a jednak o nich pisząc. (ponieważ są 13-latkami i cie nie pojadą?)

Każdy może mieć prawo do swojego zdania i ludzie któych ty nazywasz debilami(mówie ogólnie) dla mnie mogą być spoko ludźmi.

A jednym z czynników na to powyższe "własne zdanie" na tym forum jest kultura że tak to ujmę :l

Na forum działa pewna grupa zwana Metal Militią i oni wszyscy(podejrzewam że również ty) nie wstawiają notek tylko za to co zobaczą na forum,ale za styl,dlatego oldschool'e i Techno stars idą przez (rasizm muzyczny?) Na odstrzał.

Narazie tyle,jeśli coś nie będzie zrozumiałe to się bardziej rozpiszę

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline  
stary 02-04-2006, 12:28   #46
]v[ichal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Bydgoszcz, 4don

Imię: Odin Raven
]v[ichal ma numer GG Nie podaje...
Domyślny

Oj.. Sami znawcy widze . Nie byli ani razu na IRC'u ale wiedzą co tam sie dzieje. Elita jest tylko wytworem waszej bujnej wyobraźni. Jestem tu przeszło dwa lata, i od pół roku mniejwięcej ta cala "elita" funkcjonuje. Czemu jej nie było wcześniej, skoro jest taka powrzechna, a większość jej potencjalnych członków egzystuje na forum juz od bardzo dawna? No czemu? Bo ją sobie wymyślili 'nowi userzy', zazwyczaj zarejestrowani w polowie 2005 roku, którzy myślą, że coś sobą prezentują na forum. Prawda jest taka, że forum to miało wielu cfaniaków, i żaden długo sie nie utrzymał (Kamos? Badzo?), więc radze troche przystopować z tą całą elitą, bo to juz jest od dawna żałosne.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Na forum działa pewna grupa zwana Metal Militią i oni wszyscy(podejrzewam że również ty) nie wstawiają notek tylko za to co zobaczą na forum,ale za styl,dlatego oldschool'e i Techno stars idą przez (rasizm muzyczny?) Na odstrzał.
HAHAHAHAHAH!! Przeproś i wyjdź!
Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 02-04-2006 o 12:30.
]v[ichal jest offline  
stary 02-04-2006, 12:33   #47
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
Dla mnie cała elyta i wogóle IRC'owe paczki niszczycieli 13-letnich userow są bez sensu.Każdy user ma równe prawa i nie powinno być tutaj wtyków z modkami(patrz ban pk Pogromcy,prawdo podobnie za notkę u ghosta).
Pogromca PK i jego wesoła gromadka dostali bany za niski poziom wypowiedzi, obrażający, między innymi, rodzinę innych użytkowników.
Coście się tak tego IRC'a uczepili?

Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 02-04-2006 o 12:35.
Dr.Unknown jest offline  
stary 02-04-2006, 12:37   #48
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Nie ma to jak sezon ogórkowy na forum.
Tyle pasjonujących tematów (np. wojna "agrresywnie mhrocznej elyty", której nie ma, z kolesiami, którzy sami się uważają za "plebs" zwalczany przez "elytę").

<zieeeew>
stary 02-04-2006, 12:43   #49
Mogrim Korotir
Guest

Domyślny

Śmieszni jesteście, żeby z powodu kompleksów i manii wyższości na własnym punkcie zakładać temat o tym, jak to was, yntelygentuf, prześladuje zgraja idiotów. Macie problem to go załatwiajcie na IRCU. Moze niedługo załozysz temat "mnie, członka elyty, obraził 13-latek w temacie xx post nr yy, ogłoście mnie męczennikiem".
Połowa tej niby elyty to zwykłe chamy, ktorzy chca sie dowartosciowasc obrażając innych i zakładajac o sobie tematy na forum

I won't cry you a river cuz I don't give a toss.

stary 02-04-2006, 12:48   #50
Aval'yah
Użytkownik Forum

Aval'yah's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn

Aval'yah ma numer GG 8876263 Aval'yah ma login Tlenu aval-yah@tlen.pl
Domyślny

Debilny temat.
Hoom, jak dla mnie to sie zbłaźniłeś trochę. Niby powtarzasz, że nie ma żadnej elity, a pisząc takie posty sam ją w pewien sposób tworzysz.
gestating with all the other rats
nurse said that my skin will need a graft.
i am of pockmarked shapes
The vermin you need to loathe.
Aval'yah jest offline  
stary 02-04-2006, 13:03   #51
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

On właśnie pisze, że jej nie ma. Zacznijcie używać mózgu, czytanie ze zrozumieniem przyda się każdemu.
stary 02-04-2006, 13:14   #52
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Tak mnie ciekawi, kiedy zaczniecie się bluzgać w tym temacie. Modkowie powinni pójść po rozum do głowy i zamknąć go zawczasu (czyt. teraz ;p)
stary 02-04-2006, 13:15   #53
Oxygane
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2003

Stan: Niegrający
Oxygane ma numer GG 4384632
Domyślny

No i mamy kolejnego pięknego flame

Pamiętacie grupe Royal Members? Jesli nie, to przypomne Wam iż zalożył ją Gewof wraz z Gonzem, a potem ja mialem okazje stać na jej czele. Zrzeszała najsenosniwjeszych użytkoników tibia.pl, pierwsza i ostatnia elytarna grupa na tym forum. Gdy doszedłem do skormnego wniosku, ze nie ma ona tu racji bytu i poprosilem Droma o jej rozwiązanie, wiele osob mialo ochote przyjsc pod moj dom z pochodniami i widłami. Wtedy zdalem sobie poniekad spare, iż jedynym jej celem bylo kolokwialnie mowiac kozaczenie przed innymi userami.Teraz "elyta" nie ma miejsca (a przeciez podobno elyty nie ma ;/), aby sie zrzeszać więc dodaje sobie do sygnów, czy avów elytharne i mhr00czne teksty jak np. "Proud member of ble ble ble", albo "~Wszyscy użytkownicy są równi, ale niektórzy są elytarni.~" wiecie o co mi chodzi. Nie rozumiem co takie postępowanie ma na celu, checie zwrócić na siebie uwage? Dowartościować się nieco? Patrząc z perspektywy czasu gdy trzy lata temu przyszedłem na to forum, poziom wypowiedzi był znacznie wyższy, mimo iż też byla tu masa idiotów i kretynów. Jednak tacy userzy jak Bofejdo, Kotomaniak czy inni z zacnego grona forumowiczów nigdy nie czuli się od nich lepsi, nie powstawaly flame wary tak jak ma to miejsce obecnie, niestety postanowili oni opuscic forum, czy powinnismy sie im dziwic? Raczej nie, a dlaczego, to zostawiam dla Waszych prywatnych przemyśleń. Okolo roku temu przyszla do nas grupa userów kreujaca sie na lepszych, madrzejszych, inteligentniejszych od reszty i i pojawiło się pojecie elity, nie bede mowil o kogo chodzi, jesli ktoś poczuje sie dotkniety moimi slowami napewno nie bedzie mial czystego sumienia. Co to ma na celu? Jak powiedzialem wczesniej zapewne podbudowanie wlasnej wartosci, tylko po co? Zaraz zapewne spotkam sie z kontrargumentem, że wypowiedzi takich userów naprawde sa lepsze, nie dostaja ze nie upomnien, pomagają innym etc. W 100% sie tym zgadzam, tylko po co robić z siebie lepszego czlowieka i kierowac pod adresami innych mase obrazliwych epitetow? Jesli chcecie naprawde zrobić coś dobrego dla tibia.pl to róbcie to czynami, a nie pustymi slowami. Spojrzcie np. na Matka, jeden z najinteligentniejszych userów, a mimo to nigdy się z tym tak nie "wozil" jak np. Dr. Unknown wyraznie uwazajacy sie za lepszego od pozostalych.

Hoom, zwykle to ja stalem na czele takich prowokacji, teraz wiem, ze robilem źle, ale coż, nic juz na to nie poradze, ale po Tobie sie tego nie spodziewalem, lecz dalej Cie kocham

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cearlione
Widzę, że został założony kolejny temat prowadzący do bezsensownego flame'a... I na cholerę to?
Na cholere? Zadna okazja nie jest zla do malej klotni

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Dziwne, bo poczułem, że jestem właśnie takim "niedorozwiniętym trzynastolatkiem" (15 skończe 6.04 na marginesie).
Uderz w stól, a nożyce same sie odezwą.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
Nie ma "Elyty", są homo sapiens sapiens.
Skoro tak, to zmien sobie sygna z ~Wszyscy użytkownicy są równi, ale niektórzy są elytarni.~ na ~Wszyscy użytkownicy są równi, ale niektórzy są homo sapiens sapens.~

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Ta... Aczkolwiek fajnie by było, gdyby ludzie na forum, na którym się dużo udzielasz (no i oczywiście piszesz do rzeczy) szanowali Cię
Tak? Ty mozesz innych mieszać z blotem, wyzywać i dręczyć, a inni mają Cię kochać i szanować?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gtyk
co sie z tym forum dzieje... najpierw 13 latkowie wymyslili sobie elite z irca zeby miec kogo atakowac, a teraz elita z irca wymyslila sobie elite 13latkow... az sie boje pomyslec co bedzie pozniej ;P
AAAA AAAAAAAAA Dziekie łasice na wielbładach, aaaaaaaa help plx plx plx!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangrel
Tak sobie czytam i z podziwu wyjść nie mogę. Spędziłem na tym forum ponad dwa lata. Byłem tu już na długo zanim pojawiła się elyta(no, może z wyjątkiem kalda), a już w pierniki wcześniej przed opozycją.
A pamietasz Gangus jakim "nubkiem" byles i jak sie pieknie ze mna klociles? Nigdy Tego nie zapomne chyba No, a teraz jestes modem, nigdy bym sie tego nie spodziewal Jednak mozna zmienić podejście do forum i pisać mądrze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cearlione
Chyba wszyscy (albo to tylko mój chory wymysł) zdajemy sobie sprawę z tego, jak ten temat się skończy...
Wpadnie Drom, uzyje sily garba, napisze posta na 5 stron A4, udowadniajac, ze nikt nie ma racji, zamknie temat, wlepi pare banow i sie skonczy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Narazie tyle,jeśli coś nie będzie zrozumiałe to się bardziej rozpiszę
Ty sam rozumiesz co napisales?

Mozna by napisać jeszcze wiele na ten temat, ale uogólniając powiem tak: Mądrym wypowiedzią - tak! Kreaowaniu sie przez nie na elite - nie!

A teraz kill me.
Oxygane jest offline  
stary 02-04-2006, 13:21   #54
Jowisz
Użytkownik Forum

Jowisz's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok

Jowisz ma numer GG 1088052
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ]v[ichal
Oj.. Sami znawcy widze . Nie byli ani razu na IRC'u ale wiedzą co tam sie dzieje. Elita jest tylko wytworem waszej bujnej wyobraźni. Jestem tu przeszło dwa lata, i od pół roku mniejwięcej ta cala "elita" funkcjonuje. Czemu jej nie było wcześniej, skoro jest taka powrzechna, a większość jej potencjalnych członków egzystuje na forum juz od bardzo dawna? No czemu? Bo ją sobie wymyślili 'nowi userzy', zazwyczaj zarejestrowani w polowie 2005 roku, którzy myślą, że coś sobą prezentują na forum. Prawda jest taka, że forum to miało wielu cfaniaków, i żaden długo sie nie utrzymał (Kamos? Badzo?), więc radze troche przystopować z tą całą elitą, bo to juz jest od dawna żałosne.

HAHAHAHAHAH!! Przeproś i wyjdź!
Pozdrawiam
Popieram w 100%. Sam nie będę się wypowiadał bo szkoda mi czasu na bande ... Którzy myślą że jak pisza "ą" "ę" to już są inteligentni. I właśnie do nich mówie że inteligencja nie polega tylko na rozbudowanych wypowiedziach i wieku powyżej 16lat. Tacy mądrzy jesteście to czemu jecze marnujecie czas na forum o tibii zamiast napisac encyklopedie. To tyle z mojej strony a co do topiku to próba nędznej prowokacji i dowartościowania siebie samego.
stary 02-04-2006, 13:26   #55
OnlyM(PL)
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
@OnlyM:
A co Ty wiesz o IRC'u ?Prolly nigdy tam nie byłeś i odrazu mówisz,że wszyscy są tam "be" bo spławili albo pojechali jakiemuś idiocie na IRC'u a potem wkleili to do odpowiedniego tematu na forum.A prawda jest inna.Ja np. jestem zwykłym,przeciętnym idiotą (pospólstwem rzec można).Ale po pierwszym wejściu na IRC'a nikt mnie nie wyzwał,nie zrównał z ziemią.A dlaczego ?Bo zachowywałem się normalnie,normalnie się przywitałem a gdy nikt nie odpowiadał nie spamował wiadomościami typu : "ej nuby jest tu kto ???!!!" tylko przemilczałem i czekałem cierpliwie aż ktoś odpisze.I to jest właśnie ten sekret.Normalne zachowanie i przestrzeganie zasad.A ktoś kto zachowuje się inaczej niż ustawa przewidziała i zostaje wywalony z IRC'a robi z siebie męczennika jaki to on jest pokrzywdzony,ble,ble,ble a wstrętna "elyta" jest "be" i w ogóle ja wiedziałem,że tak będzie...
Ohh, ty to ty, a ja to ja. Kiedys tam Ville grozil mi banem na irc'u choc nigdy tam nie bylem. Ty se mozesz wejsc, ja nie moge, bo sie zacznie dym.

stary 02-04-2006, 13:40   #56
Mogrim Korotir
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane
Spojrzcie np. na Matka, jeden z najinteligentniejszych userów,
Bez przesady.
Inteligentny wystarczy.

Cytuj:
mimo to nigdy się z tym tak nie "wozil"
Fakt.

Cytuj:
jak np. Dr. Unknown wyraznie uwazajacy sie za lepszego od pozostalych.
Fakt.

Ogólnie bardzo sensowny post i podpisuje pod nim sie rencamy i nogamy.

stary 02-04-2006, 13:47   #57
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL)
Ohh, ty to ty, a ja to ja. Kiedys tam Ville grozil mi banem na irc'u choc nigdy tam nie bylem. Ty se mozesz wejsc, ja nie moge, bo sie zacznie dym.
Jak dzisiaj ]v[ichal slusznie zauwazyl na IRCu - nie wszyscy musza cie kochac. I ty wszystkich tez nie musisz kochac.

Na IRCu tez przebywaja osoby, ktorych ja nie lubie, zaliczani sa do elity - ale ja z nimi nie rozmawiam, bo na chvj, i nikt z tego powodu mnie nie wyzywa na kanale.

Czy naprawde tak ciezko stac sie wam czlonkiem elyty? Powlazcie na kanal IRCa i pokazcie ze jestescie ludzmi, ze interesujecie sie czyms wiecej niz tylko tibia i sposobami na podpierdzielenie loota. Ze macie poczucie humoru i nie obrazacie sie za byle co?

Moze chociaz raz w zyciu warto wejsc na kanal i pierwsze glupie teksty zbic zdaniem "milo, ze mnie zauwazyles". Nie sztuka na chamstw chamstwem odpowiedziec.
Moze warto walczyc o wlasne prawa. Dostales bana? no to slij loga do Scora - czlowiek bardzo powazny napewno zareaguje. Kickneli Cie? BRAWO - to juz duzy krok w te wlasciwa strone. Wejdz jeszcze raz i nie wyzywaj - ile razy w codziennym zyciu droczysz sie z kumplami?

A jezeli mimo twoich najszczerszych staran NIKT, ANI JEDNA OSOBA Cie nie polubi - moze daj sobie na looz? Juz tak jest, ze nie mozemy byc lubiani przez wszystkich. Ale czy to, ze ktos cie nie lubi oznacza, ze jest z elyty?

I pare postow do elyty: wy tez wyloozujcie troszeczke. Bo jezeli bawia was te prowokacje i eksperymenty to chyba swiadczy o tym, ze na IRCu faktycznie jest jakas gruba? Mniejsza o nazwe, ale moze warto od czasu do czasu zapomniec o tym, ze sa ludzie gorsi i nawet znizyc sie na 15 minut to poziomy nielubianych userow?
Bo jak czytam tutaj te posty o tym, ze elita nie istnieje, a potem na IRCu widze jak wszyscy jeden za drugim smieja sie z kogos to mam watpliwosci gdzie jest prawda.

Elita jest, byla i bedzie - i czego tu sie wstydzic? O co tu plakac. Dajcie Ghostowi zgwalcic swoja dusze i wpadnijcie nakanal pogadac JAK LUDZIE - bez pokhlikhas.

Post powstal pod wplywem zafascynowania muzyka disco polo a konkretniej zespolem Topless.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 02-04-2006, 13:55   #58
Gufat III
Użytkownik Forum

Gufat III's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław

Świat: Nova
Gufat III ma numer GG 8644522
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oxygane
Mozna by napisać jeszcze wiele na ten temat, ale uogólniając powiem tak: Mądrym wypowiedzią - tak! Kreaowaniu sie przez nie na elite - nie!

A teraz kill me.
Pisze się "mądrym wypowiedziom".

You are dead.

O proszę jak zaszpanowałem, mogę czuć się elitarny? Wiecie, ja odnoszę wrażenie, że naprawdę nikt nie skumał do czego ten temat tak naprawdę jest, brzuch mi pęka ze śmiechu jak widzę te sztuczne kłótnie. Mam nadzieję że ktoś już to zakończy.
Poza tym, napisałem trzy posty w których pojechałem po wszystkich, ale nikt nie pojechał po mnie. Dziwne? Przykro mi to stwierdzić, ale liczyłe na was. Teraz straciłem w was wiarę.

Ostatnio edytowany przez Gufat III - 02-04-2006 o 13:57.
Gufat III jest offline  
stary 02-04-2006, 13:56   #59
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Cytuj:
Nie rozumiem co takie postępowanie ma na celu
I dlatego wysuwasz śmiałe domysły. Nie, eilty nie ma, a te podpisy, przynajmniej u mnie, nie wiem co z resztą, są oczywiście "hołdem" dla idiotów, którzy owej elyty się doszukują.
I nie, nie czuje się lepszy od wszystkich. Czuje się lepszy, a raczej dumny, z tego, że potrafię myśleć, a nie zakładam co 5 minut tematu "Gdzie expić, plx, plx, plx!11". A tak pozatym wiemy, że między tobą a mną bywały spięcia, więc z tego powodu przyszedłem Ci na myśl pierwszy jako przykład ;].
Ale nie odchodzmy zbytnio od tematu.

Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 02-04-2006 o 13:58.
Dr.Unknown jest offline  
stary 02-04-2006, 13:58   #60
OnlyM(PL)
Guest

Domyślny

No fajnie, fajnie. Chodzilo mi bardziej ze jestem juz na straconej pozycji.
Moja niechec do elity etc kojarzy sie od razu z Fakopletem -.-'
Jak sie nie myle za byle przewinienie albo co sie kojarzy z przewinieniem dostane kicka/bana od Ville. Nie chce sadzic z gory, ale mniej wiecej tak by to wygladalo.
A po co byc czlonkiem Elity? Zeby nasmiewac sie z noobow i wyzywac od nisko-poziomowcow? Za taka Elite to ja dziekuje.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania