|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() co nie zmienia faktu, ze owa "elyta" wie co pisze, a "13-latki" piszą co wiedzą... a to jest poważna róznica xP
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Cytuj:
Chciałbym wreszcie dowiedzieć się o kogo Ci konkretnie chodzi, bo takie słowa na wiatr mogą uderzyć nie w te osoby co "chcesz". Podaj prosto z mostu... Noi trzeci akapit, ludziska nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora, zarówno w tej "elicie" jak i w "Opozycji" ROTFL są idioci, nie bedę wymieniał bo zaraz się rzucą do gardła. Fajnie, że teraz zrobiliście stereotyp, że ten kto Was nie lubi i pokazuje Wasze błędy, staje się 13 latkiem który na tym forum jest od dwóch miechów, sorry. A to forum i tak prezentuje marny poziom... postawiono tu na popularność niż na jakość. Więc walczcie z czym chcecie. Zaznaczam, że ja poprostu wyrażam własną opinię, i nie należe do żadnej grupy. "Proud member of the Opozycja" Rofl xD xD ~ Tili
![]() Ostatnio edytowany przez Tiligus - 02-04-2006 o 11:41. |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
IMO - pierwszy madry post w odwiecznej walce pomiedzy grupami. edit: dodam tylko, ze stosunek procentowy idiotow do porzadnych userow w obu gr jest identyczny.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 02-04-2006 o 12:08. |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Świat: Nova
![]() |
![]() @Yoh Asakura
Siedze na IRCu często i muszę przyznać Ci brak racji ;-D Tam same dałny siedzą, z drobnymi wyjątkami. Kopią za darmo, etc. Naprawdę nie wiem czemu tam siedzę, chyba tylko dla pieknych kobiet, które raz na jakiś czas się tam zjawiają. Bo o czym mam dyskutować z tymi chłopami, nie kumającymi ironii i absurdu w moich wypowiedziach? Zreszta cały ten temat taki jest, współczuję Hoomowi, że musi na to patrzeć. Wspólczuję i sobie ![]() @Matek Czyli gdzieś z 90% będzie?
-> regulamin (Goń się, dziadu /przyp. Gufat) Masz problem?/przyp. dziadu Tak, mam okres i jestem zdenerwowany. Ty pewnie masz ten sam problem /przyp. Gufat Ostatnio edytowany przez Gufat III - 02-04-2006 o 12:15. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Dla mnie cała elyta i wogóle IRC'owe paczki niszczycieli 13-letnich userow są bez sensu.Każdy user ma równe prawa i nie powinno być tutaj wtyków z modkami(patrz ban pk Pogromcy,prawdo podobnie za notkę u ghosta).
Elita jak wy tam siebie nazywacie na start jest negatywnie nastawiona na każdego,można wyrobić sobie dobre zdanie,ale to trwa tygodniami.i trzeba uważać na każdą literkę a do tego grać inteligentnego człowieka,i na IRC być zupełnie kim innym Pamiętajcie że IRC jestmiejscem konwersacji zwykłch ludzi a nie kanałem w którym każdy próbuje przewyższać innego inteligencją. Tak samo każdy user może mieć inne zdanie o kimś,ty (do właściciela tematu) wziełeś za ofiarę młodszych ludzi,nie znając ich a jednak o nich pisząc. (ponieważ są 13-latkami i cie nie pojadą?) ![]() Każdy może mieć prawo do swojego zdania i ludzie któych ty nazywasz debilami(mówie ogólnie) dla mnie mogą być spoko ludźmi. A jednym z czynników na to powyższe "własne zdanie" na tym forum jest kultura że tak to ujmę :l Na forum działa pewna grupa zwana Metal Militią i oni wszyscy(podejrzewam że również ty) nie wstawiają notek tylko za to co zobaczą na forum,ale za styl,dlatego oldschool'e i Techno stars idą przez (rasizm muzyczny?) Na odstrzał. Narazie tyle,jeśli coś nie będzie zrozumiałe to się bardziej rozpiszę ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj.. Sami znawcy widze
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam ![]()
Ostatnio edytowany przez ]v[ichal - 02-04-2006 o 12:30. |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Coście się tak tego IRC'a uczepili? Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 02-04-2006 o 12:35. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma to jak sezon ogórkowy na forum.
Tyle pasjonujących tematów (np. wojna "agrresywnie mhrocznej elyty", której nie ma, z kolesiami, którzy sami się uważają za "plebs" zwalczany przez "elytę"). <zieeeew>
#49 |
Guest
|
![]() Śmieszni jesteście, żeby z powodu kompleksów i manii wyższości na własnym punkcie zakładać temat o tym, jak to was, yntelygentuf, prześladuje zgraja idiotów. Macie problem to go załatwiajcie na IRCU. Moze niedługo załozysz temat "mnie, członka elyty, obraził 13-latek w temacie xx post nr yy, ogłoście mnie męczennikiem".
Połowa tej niby elyty to zwykłe chamy, ktorzy chca sie dowartosciowasc obrażając innych i zakładajac o sobie tematy na forum I won't cry you a river cuz I don't give a toss. |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Debilny temat.
Hoom, jak dla mnie to sie zbłaźniłeś trochę. Niby powtarzasz, że nie ma żadnej elity, a pisząc takie posty sam ją w pewien sposób tworzysz.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() On właśnie pisze, że jej nie ma. Zacznijcie używać mózgu, czytanie ze zrozumieniem przyda się każdemu.
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Tak mnie ciekawi, kiedy zaczniecie się bluzgać w tym temacie. Modkowie powinni pójść po rozum do głowy i zamknąć go zawczasu (czyt. teraz ;p)
![]() |
#53 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No i mamy kolejnego pięknego flame
![]() Pamiętacie grupe Royal Members? Jesli nie, to przypomne Wam iż zalożył ją Gewof wraz z Gonzem, a potem ja mialem okazje stać na jej czele. Zrzeszała najsenosniwjeszych użytkoników tibia.pl, pierwsza i ostatnia elytarna grupa na tym forum. Gdy doszedłem do skormnego wniosku, ze nie ma ona tu racji bytu i poprosilem Droma o jej rozwiązanie, wiele osob mialo ochote przyjsc pod moj dom z pochodniami i widłami. Wtedy zdalem sobie poniekad spare, iż jedynym jej celem bylo kolokwialnie mowiac kozaczenie przed innymi userami.Teraz "elyta" nie ma miejsca (a przeciez podobno elyty nie ma ;/), aby sie zrzeszać więc dodaje sobie do sygnów, czy avów elytharne i mhr00czne teksty jak np. "Proud member of ble ble ble", albo "~Wszyscy użytkownicy są równi, ale niektórzy są elytarni.~" wiecie o co mi chodzi. Nie rozumiem co takie postępowanie ma na celu, checie zwrócić na siebie uwage? Dowartościować się nieco? Patrząc z perspektywy czasu gdy trzy lata temu przyszedłem na to forum, poziom wypowiedzi był znacznie wyższy, mimo iż też byla tu masa idiotów i kretynów. Jednak tacy userzy jak Bofejdo, Kotomaniak czy inni z zacnego grona forumowiczów nigdy nie czuli się od nich lepsi, nie powstawaly flame wary tak jak ma to miejsce obecnie, niestety postanowili oni opuscic forum, czy powinnismy sie im dziwic? Raczej nie, a dlaczego, to zostawiam dla Waszych prywatnych przemyśleń. Okolo roku temu przyszla do nas grupa userów kreujaca sie na lepszych, madrzejszych, inteligentniejszych od reszty i i pojawiło się pojecie elity, nie bede mowil o kogo chodzi, jesli ktoś poczuje sie dotkniety moimi slowami napewno nie bedzie mial czystego sumienia. Co to ma na celu? Jak powiedzialem wczesniej zapewne podbudowanie wlasnej wartosci, tylko po co? Zaraz zapewne spotkam sie z kontrargumentem, że wypowiedzi takich userów naprawde sa lepsze, nie dostaja ze nie upomnien, pomagają innym etc. W 100% sie tym zgadzam, tylko po co robić z siebie lepszego czlowieka i kierowac pod adresami innych mase obrazliwych epitetow? Jesli chcecie naprawde zrobić coś dobrego dla tibia.pl to róbcie to czynami, a nie pustymi slowami. Spojrzcie np. na Matka, jeden z najinteligentniejszych userów, a mimo to nigdy się z tym tak nie "wozil" jak np. Dr. Unknown wyraznie uwazajacy sie za lepszego od pozostalych. Hoom, zwykle to ja stalem na czele takich prowokacji, teraz wiem, ze robilem źle, ale coż, nic juz na to nie poradze, ale po Tobie sie tego nie spodziewalem, lecz dalej Cie kocham ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Mozna by napisać jeszcze wiele na ten temat, ale uogólniając powiem tak: Mądrym wypowiedzią - tak! Kreaowaniu sie przez nie na elite - nie! A teraz kill me. |
||||||||
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#55 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#56 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Inteligentny wystarczy. Cytuj:
Cytuj:
Ogólnie bardzo sensowny post i podpisuje pod nim sie rencamy i nogamy. |
|||
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Na IRCu tez przebywaja osoby, ktorych ja nie lubie, zaliczani sa do elity - ale ja z nimi nie rozmawiam, bo na chvj, i nikt z tego powodu mnie nie wyzywa na kanale. Czy naprawde tak ciezko stac sie wam czlonkiem elyty? Powlazcie na kanal IRCa i pokazcie ze jestescie ludzmi, ze interesujecie sie czyms wiecej niz tylko tibia i sposobami na podpierdzielenie loota. Ze macie poczucie humoru i nie obrazacie sie za byle co? Moze chociaz raz w zyciu warto wejsc na kanal i pierwsze glupie teksty zbic zdaniem "milo, ze mnie zauwazyles". Nie sztuka na chamstw chamstwem odpowiedziec. Moze warto walczyc o wlasne prawa. Dostales bana? no to slij loga do Scora - czlowiek bardzo powazny napewno zareaguje. Kickneli Cie? BRAWO - to juz duzy krok w te wlasciwa strone. Wejdz jeszcze raz i nie wyzywaj - ile razy w codziennym zyciu droczysz sie z kumplami? A jezeli mimo twoich najszczerszych staran NIKT, ANI JEDNA OSOBA Cie nie polubi - moze daj sobie na looz? Juz tak jest, ze nie mozemy byc lubiani przez wszystkich. Ale czy to, ze ktos cie nie lubi oznacza, ze jest z elyty? I pare postow do elyty: wy tez wyloozujcie troszeczke. Bo jezeli bawia was te prowokacje i eksperymenty to chyba swiadczy o tym, ze na IRCu faktycznie jest jakas gruba? Mniejsza o nazwe, ale moze warto od czasu do czasu zapomniec o tym, ze sa ludzie gorsi i nawet znizyc sie na 15 minut to poziomy nielubianych userow? Bo jak czytam tutaj te posty o tym, ze elita nie istnieje, a potem na IRCu widze jak wszyscy jeden za drugim smieja sie z kogos to mam watpliwosci gdzie jest prawda. Elita jest, byla i bedzie - i czego tu sie wstydzic? O co tu plakac. Dajcie Ghostowi zgwalcic swoja dusze i wpadnijcie nakanal pogadac JAK LUDZIE - bez pokhlikhas. Post powstal pod wplywem zafascynowania muzyka disco polo a konkretniej zespolem Topless.
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław
Świat: Nova
![]() |
![]() Cytuj:
You are dead. O proszę jak zaszpanowałem, mogę czuć się elitarny? Wiecie, ja odnoszę wrażenie, że naprawdę nikt nie skumał do czego ten temat tak naprawdę jest, brzuch mi pęka ze śmiechu jak widzę te sztuczne kłótnie. Mam nadzieję że ktoś już to zakończy. Poza tym, napisałem trzy posty w których pojechałem po wszystkich, ale nikt nie pojechał po mnie. Dziwne? Przykro mi to stwierdzić, ale liczyłe na was. Teraz straciłem w was wiarę.
-> regulamin (Goń się, dziadu /przyp. Gufat) Masz problem?/przyp. dziadu Tak, mam okres i jestem zdenerwowany. Ty pewnie masz ten sam problem /przyp. Gufat Ostatnio edytowany przez Gufat III - 02-04-2006 o 13:57. |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
I nie, nie czuje się lepszy od wszystkich. Czuje się lepszy, a raczej dumny, z tego, że potrafię myśleć, a nie zakładam co 5 minut tematu "Gdzie expić, plx, plx, plx!11". A tak pozatym wiemy, że między tobą a mną bywały spięcia, więc z tego powodu przyszedłem Ci na myśl pierwszy jako przykład ;]. Ale nie odchodzmy zbytnio od tematu. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 02-04-2006 o 13:58. |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() No fajnie, fajnie. Chodzilo mi bardziej ze jestem juz na straconej pozycji.
Moja niechec do elity etc kojarzy sie od razu z Fakopletem -.-' Jak sie nie myle za byle przewinienie albo co sie kojarzy z przewinieniem dostane kicka/bana od Ville. Nie chce sadzic z gory, ale mniej wiecej tak by to wygladalo. A po co byc czlonkiem Elity? Zeby nasmiewac sie z noobow i wyzywac od nisko-poziomowcow? Za taka Elite to ja dziekuje. |