![]() |
#41 |
Zbanowany
|
![]() To czas żebym ja się naprodukował a więc:
Gewof-nie znam nie znałem i płakać nie będę ale jego postów kilka widziałem i czegoś w rodzaju nabijana postów nie. Bosal-stworzył to forum i za to mu chwała ale rzeczywiście jakiś czas (8miechów??)nie pisał nic za bardzo a w końcu nie wiem czy sam odszedł czy "odszedł"bo wy mu kazaliście mniejsza o to. Ten Ertai-Normalnie szkoda mi słów ale ty jesteś wspaniały miliony postów i wogóle...NC.Znam 1 człowieka który poświęcił się nabijaniu postów bez reszty Bysiek ale on miał zarąbistego pecha dla niego of cors że licznik postów zlikwidowali może zmądzrzeje??(taki zimny prysznicxD) Pisze na forum bo:Mam blocked ip,mam różne pytania,czasami umiem na dużo z pytań odpowiedzieć Nie walcze z nobami bo:Zostawiam to modkom ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Topic: Facet się chciał porzegnać, napisać ostatni temat na tym forum i co w tym zlego? Beda sie czepiac ze kilka ostatnich slow chcial powiedziec. Dajcie sobie na wstrzymanie. To jest jak ostatnia wola tuż przed śmiercią ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Nieobecny.
|
![]() kto sie czepia ten sie czepia :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Na początku poraz kolejny chciałbym pogratulować moim idolom niebywałego poziomu wypowiedzi.
">>wam ,geniuszom i kto tu komu włazi w dupe? [ Congratulations! You advacend in asslicking! ] :>" -Wiesz synu co to sarkazm,ironia ? Właśnie zauważyłem ,że noobki lubią najbardziej wyjmowanie zdań ,części zdań z kontekstu co całkowicie potrafi zmienić treść (tak dla niekumatych) A dlaczego nie rozumiesz tamtej czesci? Pójdź na kurs czytania ze zrozumieniem i przeczytaj powoli wszystkie moje posty w tym temacie oraz posty do których nawiązywałem ,tylko powol....spokojnie... Nie wiem kim jesteś ,nie znam Cie,ale Ty za chuja nie masz 18 lat ,daj mi skan dowody osobistego albo coś ,bo nie jestem w stanie uwierzyć ,że człowiek pełnoletni jest takim niepoważnym,dziecinnym kretynem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Cytuj:
W Twoim beznadziejnych przypadku do czynów przejść nie możesz. Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#46 |
Nieobecny.
|
![]() >>Właśnie zauważyłem ,że noobki lubią najbardziej wyjmowanie zdań ,części zdań z kontekstu co całkowicie potrafi zmienić treść (tak dla niekumatych)
dla niekumatych to była ironia. >>A dlaczego nie rozumiesz tamtej czesci? już wyjaśniam >napisałem to do tego.... co do czego ? >tak samo bylem wiecej razy modem na roznych stronach niz wiekszosc z was bedzie kiedykolwiek..chyba,ze sami bedziecie te fora zakladac.. tu z kolei nie rozumiem jaki to ma zwiazek z topikiem... >Nie wiem kim jesteś ,nie znam Cie,ale Ty za chuja nie masz 18 lat ,daj mi skan dowody osobistego albo coś ,bo nie jestem w stanie uwierzyć ,że człowiek pełnoletni jest takim niepoważnym,dziecinnym kretynem. Nie jestem obiektem kultu religijnego, nie musisz mi wierzyć. Ja wiem, że mówię prawdę. I na przyszłość, nie wyzywaj kogoś, bo przez to zaniżasz poziom dyskusji i nawet jeśli masz dobre argumenty, to i tak ludzie mniej chętnie przychylają się do takiego człowieka, który używa wulgaryzmów :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() A mi zależy,żeby ludzie sie do mnie "przychylali"?...lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Nieobecny.
|
![]() Jeżeli się kłucisz, to chyba po to, żeby udowodnić swoje racje. Czyli chcesz przekonać innych...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() rotfl, eerionek wrocil na konkurs modow. low...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() @Matheos ty dobrze wiesz jaka jest prawda
![]() @Ertai chłopczyku o co ci chodzi?? Gewof chciał się pożegnać to się pożegnał, przeszkadza ci to nie czytaj. Proste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
eX Moderator
Lokacja: z zarzecza
|
![]() z tego co mi wiadomo to Gewof zdazyl juz odejsc i wrocic kilka razy i nigdy slowa nie dotrzymal, wiec raczej temat do zamkniecia
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Po co w ogole Gimli odswiezales ten temat? Siedzial sobie gdzie tam daleko na dole, a ty go wyciagnales chyba niepotrzebnie..
Btw, Gewof prosil o "dozywotniego" bana ![]()
![]() |
#53 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() BTW: Ostatnio widziałem kilka świeżych postów Gewofa...
Krzysiu wróciłeś? ![]()
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
eX Moderator
Lokacja: z zarzecza
|
![]() > BTW: Ostatnio widziałem kilka świeżych postów Gewofa...
> Krzysiu wróciłeś? jak zwykle przed konkursem na moda
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() hehe.. a teraz odezwie się ktoś z grona znienawidzonych (n00bów)
A więc tak: słuchajcie, bo prawdę wam powiem(boli mnie głowa więc moje rozumowanie jest trochę upośledzone ![]() po 1.. szkoda ze ci userzy, którzy mają trochę oleju w głowie odchodzą. Skończy się na tym że zostaną same n00by (w tym ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I może modki mają idealną broń (ban ![]() ![]() po 2.. Trzeba by było wybrać kilku modków z grona userów... dobry by był gewof, ale on odchodzi(przynajmniej tak mówi). Dobrym modkiem był by gonzo no i przede wszystkim najinteligętniejsza osoba na tym forum czyli niepowtarzalny i jedyny...JA...(joke ![]() po 3.. Co można dodać? licznik n00bostwa? chm... dodam go w propozycjach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Może jeszcze wystartuję w konkursie na moda? ![]() Co Wy na to? ![]()
![]() |
![]() |
#59 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
<edit>: Cytuj:
Chodzi o to, że każdy uzytkownik miałby o sobie opinie innych, która była by odzwierciedlana w gwiazdkach(lub innym symbolach od 0-5). Mozna by było wiedzieć od razu, czy pliki do pobrania od tego user'a są bezpieczne, i czy wie co mówi. Niewiem tylko jakby było z opiniami..czy to inni dawali swoje opinie o innych moderatorom, czy to oni(moderatorzy) musieli by się napracować i ocenić każdego, ze względu na osiągnięcia. To by niemiało nic wspólnego z licznikiem postów. Co myślicie?? Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 22-10-2004 o 17:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |