![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Niechce mi sie z toba gadac... huntujesz Ghosta~ bo nic mi nie mozesz zrobic(i na dodatek wymyslasz rozne glupoty o nim), szkoda ze wszystkiego nie napisales(i niektore rzeczy sobie przekreciles lub napisles nie prawde), ale nie chce mi sie tego tu pisac bo to i tak nie ma znaczenia, nie obchodzi mnie co sobie o mnie piszesz, jak az tak bardzo mnie nie lubisz to zrob sobie temat na forum: "Phoelerius i cala prawda o nim"... tak czy inaczej, osoba ktora jest za to odpowiedzialna zaplaci! Uwierz mi, i to nie bedziesz ty ani twoi koledzy.
Mozesz sobie pisac co chcesz w tym temacie, na zaden wiecej post nie bede odpowiadal.
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Honour
Poziom: 170
|
![]() Cytuj:
Channel saved at Sun Apr 09 21:46:16 2006 21:29 Piomos: nie wiem czy smiac sie czy plakac ![]() 21:29 Ghost Cashaul: naj*** ci na rl 21:29 Ghost Cashaul: zobaczysz 21:30 Ghost Cashaul: dowiem sie gdzie mieszkasz 21:30 Piomos: przyjdz z bratem chetnie go poznam ![]() 21:30 Ghost Cashaul: wiesz ze jzu na sibie sie szykuja? 21:30 Ghost Cashaul: ja bym z chaty nie wychodzil 21:31 Piomos: ![]() 21:31 Piomos: zapraszam ![]() 21:31 Ghost Cashaul: simieszne nie? 21:31 Ghost Cashaul: zobaczysz 21:31 Ghost Cashaul: tzn nie ja 21:31 Piomos: utani hur 21:31 Ghost Cashaul: nawet mi sie niechce do cibie jechac-.- Bueh, no comments.
[bCouncil of Eldest of Friends of Honour Proud Supporter of the Manchester United.[/b] Antica Ostatnio edytowany przez Piomos - 19-04-2006 o 11:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ty znowu mi tu "beczysz" o huntowaniu Ghosta ... przestancie sie jzu tak mazac ... zasluzyl to padnie kilka razy bedzie chociaz wesolo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Gildia: Friends of Honour
Poziom: 170
|
![]() Cytuj:
![]() Teraz oficjalne pytanie: Spotkamy sie w realu? Ja z chęcią... I czekam z miłą chęcią, aż będziesz w trapie. Wtedy (nawet pod szyldem "Satori") pomogę kumplom z DS.
[bCouncil of Eldest of Friends of Honour Proud Supporter of the Manchester United.[/b] Antica Ostatnio edytowany przez Piomos - 19-04-2006 o 20:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() http://phoelerius.justgotowned.com
![]() Nie ... to nie jest hack. ale stronka i podkład muzyczny są BOSKIE |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() Cytuj:
Pho~ Zamilcz..naprawde kazde twoje slowo to kłamstwo.. Taki byles pewny ze wygracie wojne...Ale jakos wam to nie idzie...macie AZ 6 FRAGÓW ! Wogóle Jestes ***** do granic ludzkiej percepcji a pamparyzacja twojej mentalnosci nie obliguje mnie do merytorycznej konwersacji z tobą. Pozdro Sattor & Piomos. Hail Dark Side... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Nie chce bronic Phoe ale Sattor wydaje mi sie ze za duzo cwaniakujesz. Ogulnie wysmiewacie sie z Phoe i Alliance ze mowili ze wygraja wojne a narazie 6 fragow... To co z tego? Dajmy takiego Sattora albo Tateosa jak byscie sie znalezli na polu bitwy lecicie na 2 sd... wiec po co sie nasmiewac z Phoe myslicie ze on sie nie zna na Tibi ? a po co sie znac na tibi, tibia to tylko gra on gra dla pzyjemnosci i bije lvl a wy stoicie w miejscu lvl co z tego ze znacie sie na tibi ??? co wam to da Tibia to tylko glupia gierka w ktura sie gra dla pzyjemnosci Phoe zrobil ten temat zeby pokazac forumowiczom ze jest wojna a wy Sattor 58 Druidem (ile grasz juz ta posatcia bo chyba wiecej nic pol roku nie gra taki znawca tibi takim nedzym druidem?)Zaczeliscie sie z niego nasmiewac...
TEGO TEMATU NIE ZROBILEM ZEBY KOGOS OBRAZIC TYLKO CHCIALEM POWIEDZIEC SWOJE ZDANIE BO PEWNIE CWANIAKI ZACZNA DAWAC GLUPIE KOMENTAZE Ostatnio edytowany przez Antican-Druid - 20-04-2006 o 10:27. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up.
1.Ortografia nie jest twoją mocną stroną. 2.Co do lvla Sattora to miał hacka..A lvl mial 70+ i a mlvl bodajze 65+.I Sattor grał szybciej od phoe~ 3.No tak..po co sie znac na tibi..lepiej nie miec o niej zielonego pojecia i wiecznie prosic o fri itanz i co chwile kogos pytac co robic.. 4.Ja tam mysle ze Sattor sie NIE boi phoe~ (W tym miejscu zapomnialem o slowie "nie") sorki ![]() @pho~ ~HAIL PZ~(?) Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 20-04-2006 o 16:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do mojego wbijania lvli - sorry ale mi sie to juz znudzilo - jesli myslisz, ze najsilniejszy jest ten kto ma najwyzszy lvli to jestes glupcem. Poza tym ja nie gram 10+ godzin dziennie, zeby "dla przyjemnosci" wbijac lvl - bo co to za przyjemnosc? Tateosem zaczalem grac jakis czas temu bo mi sie rycek znudzil. Bedac online po srednio 3-4h dziennie wbilem 50lvl i 60mlvl w ~4 miechy. Potem podbilem jeszcze pare lvli bo mi do UE brakowalo jak zmiany weszly ![]() Ale gratuluje Ci poziomu inteligencji i doroslosci - myslisz jak kazdy z tych polaczkow na nowych servach, ktorzy robia 100lvl w 3 miechy (dla przyjemnosci). Swoja droga - kim Ty w ogole jestes? Huh?
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe ale mnie rozsmieszyles a w szczegolnosci twoja ortografia ... wydaje mi sie ze powinienes wrocic do podstawowki i jeszcze torche sie pouczyc ... a wracajac do Phoeleriusa to wczoraj Piomos go zaatakowal ... i co sie stalo nic ... Alliance stalo i sie patrzylo ... a jak chcialem zeby 2 raz wyszedl to sie bal ... co sie dzieje z tym "wielkim" wojownikiem Phoeleriusem ... a wracajac to sensu Tibi ... gra ta nazywa sie RPG ... czyli jej zalozeniem nie jest expic jak glupim i wbijac jak najwiekszy lvl grajac po 12 godzin na dobe ... ta gra nie zostala do tego stworzona ... gra ta polega na tworzeniu swojej wlasnej "historii" i przezywaniu wlasnych przygod ... odkrywaniu nowych miejsc i samej historii Tibi ... a Phoelerius co robi? ... kupuje kase w Tibi za pieniadze RL ... potem nakupuje pelno uhs i leci na OF albo na smoki i wali bezmyslnie przez 10 godzin zaznaczajac tylko cel myszka i uhajac sie co pare minut ... no rzeczywiscie na tym ta gra polega ... sa ludzie ktorzy znaja prawdziwy sens Tibi i sa tacy jak Phoelerius czyli maniacy ... a wracajac do sensu wojny ... jka powiedzial mi moj znajomy w wojnie nie liczy sie lvl tylko zaufanie ... i z takiego zalozenia wychodza Dark Side ... a na co zwracaja uwage Alliance? ... na lvl i teraz widzimy tego efekty ... myslisz ze bitwa 17 kwietnia zostala przegrana czemu? ... bo "wojownicy" nie posluchali rozkazow swoich liderow ... i zaatakowali bez ich pozwolenia ... sa tego efekty bo 10 trupow ... i teraz powiem o ostatniej kwesti ... czyli o tym ze nie poluje ... a wiesz czemu? ... bo cche mi sie juz od tego zygac ... teraz gram w Tibie po to aby rozmawiac z przyjaciolmi ... zawierac nowe znajomosci i jka najlepiej ta gre poznac ... no i oczywiscie jak najwiecej w niej odkryc niezbadanych przezemnie miejsc i poznac jej historie ... kiedys polowalem i jka zostalo wyzej wspomniane mialme okolo 70 lvl ... ale jaki to ma sens wbijac go od nowa? ... po prostu jzu mi sie nie chce ... a wracajac do wojny ... to myslisz z eim wiekszy lvl tym wolniej padnie? ... i wiecej na wojnie zdziala ... bullshit ... jka masz "glowe na karku" to nawet 58 druidem bez problemu przezyjesz nie jedna bitwe ... i zdobedziesz nie jeden frag ... a taki Phoelerius nie dosc ze sie boi brac udzial w bitwie bo za duzlo lvli straci ... w sumie za duzo kasy na rl wtopil na te lvle ... to jestem pewny ze jesli juz wezmie udzial w bitwie to bez bota padnie bardzo szybko ... no i to by bylo na tyle mam nadzieje ze po przecyztaniu tego posta bedziesz wiedzial na czym to wszytsko polega ... ~DARKNESS~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() @up
Zacznij stosować zwykle Kropki, a nie wielokropki, bo to aż razi w oczy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielki wszechmogadzy Panie Sattor, wiesz czemu was wczoraj nie zaatakowalem, i wiesz rownie dobrze ze 58 druid i 102 paladyn, 134 knightowi za duzo zrobic to nie moga.
A teraz wczorajsza rozowa z Sattorem i Piomosem(bez spamu), dla tych ktorzy uwarzaja ich za swoich idoli: Cytuj:
Co do Sattora i jego pvp(to nie sa smierci przez "hacka"): Killed at Level 69 by Wintance (Level 110) on 2004-12-05 13:37:59 CET (Max Damage) Killed at Level 67 by Wintance (Level 110) on 2004-12-12 15:48:34 CET (Max Damage) Killed at Level 65 by Wintance (Level 110) on 2004-12-18 10:55:09 CET (Max Damage) Druids are nice, no pk.:-( Killed at Level 66 by Magius (Level 110) on 2005-07-29 12:17:54 CET (Max Damage)
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 20-04-2006 o 15:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() To prawda rozmawialem wczoraj z Phoeleriusem i uzylem wielu ostrych slow mowiac do niego tak samo jak on do mnie lecz ta rozmowa wygladala troszke inaczej ,oskarzasz Piomosa ze robi falszywe logi ,ale tym razem posunoles sie do tego samego ,w mojej rozmowie ani razu nie obrazilem twoich rodzicow ,a z tego co ty wkleiles wynika ze obrazilem,wiec po prostru jestes zwyklym klamca ,mi nie chodzi o zaatakowanie mnie bo i tak wiedzialem ze tego nie zrobisz ,chodzi o to ze nawet z PZ nie wyszedles ,taki cwany jestes ,a co do tej rozmowy to sie jej nie stydze ,tylko mogles wkleic prawdziwa konwersacje a nie predzej przez ciebie przerobiona ... ~DARKNESS~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wyzej pisales ze Alliance nie slucha rozkazow swoich dowodcow, wczoraj wlasnie nie padles dzieki temu za Alliance sluchalo rozkazow.
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 20-04-2006 o 15:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wracajac do wojny..To dlaczego nie idzies sie bic ? Dlaczego dolaczyles do alliance a stoisz caly czas w pz ? Widzialem z 10 filmików z róznych bitw..Ale nigdzie nie widzialem ciebie mimo ze byles online..Dlaczego nie idziesz walczyc ? Szkoda tracic pieniazków ? A tak wogóle to powiedz nam wszystkim ile zaplaciles za golden helmet. Chodzi mi o rl kaske..Bo wiem ze go kupiles za rl
![]() A co do deadów przez Wintance..To jak by go na ciebie napuscic to tez bys polegl..Znalem zioma bardzo dobrze i wiem na co go stac.. ~Hail Dark Side~ Pozdro Sattor & Piomos. Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 20-04-2006 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak! Pewnie Wintance z RL znales, lub moc jego Amibota widziales w akcji jak walczyl w LAH z Alliance. Jak ty masz juz takich dobrych informatorow to popytaj ich o swoich idolow(juz wiesz o kogo chodzi), moze znaja oni cala prawde o nich... Edit: Albo poszukajcie postow na forum Anticy to znajdziecie moze cos ciekawego o waszych idolach: O grozeniu ludzia w RL i itp(Popytajcie ludzi z Belchatowa to sie dowiecie wiecej): http://forum.tibia.com/forum/index.p...6&pagenumber=1 Cytuj:
Hail Alliance! Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 20-04-2006 o 17:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Imię: Thristen
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Phoe~ pewnie zaraz napiszesz ze gram na nonpvp (ale to moj wybor a nie twoj) i gówno wiem , ale wiem jedno lamisz sie i niepotrafisz przyznac do błędu..
Z tego co widze, wiem i inni piszą jestes zwykłym gosciem co Wywyzsza sie ponad wszystkich "bo ja mam golden helmet" nie wiem po co wogóle zrobiles taki temat chyba po to zeby sie pochwalic swoją glupotą.. Czek Czek Czek aj do next test server'a jak bede gral jeszcze w te pixeliki to sie pobawimy (ofc sam nei dam rady bo zamale dmg z sd)ale tu jest duzo inncyh osob co chętnie zobaczy twoje lame pe fał pe =], jestes mocny w gębie a w umiejetnosciach pewnie jak moja siostra (11lat) na swamp trolach.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() Sattor, Tateos nie chcialem was obrazic w zaden sposob moim postem chcialem tylko troche obronic Phoe poniewaz widze ze malo ludzi go lubi tutaj ale to jest jego wybor czy kupoje golden helemty za rl kase ma full kasy niech rozdaje za free jak chce.
Sorry za moja ortografie Nicku nie podam poniewaz wiem ze to moze dla mnie sie zle skonczyc ale tez gram na antice i lvl podobny mam do Sattora, z informacji o kturych uslyszalem calkiem inne zeczy wiem o Dark Site niz wy mowicie a mowicie ze to sa niby tacy super ludzie? no nie wiem trzeba bys strasznie uzaleznionym zeby zabijaj kolege z gildi tylko dlatego ze chcial zmienic gildie Chodzi o Magicice podajze jest to 125 palek Czy to nie jest chore jezeli tak robia ludzie honoru to... Powtarzam ze ja nikogo nie chce obrazic! i pzepraszam za moje bledy |
![]() |