Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-04-2006, 10:04   #41
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Niechce mi sie z toba gadac... huntujesz Ghosta~ bo nic mi nie mozesz zrobic(i na dodatek wymyslasz rozne glupoty o nim), szkoda ze wszystkiego nie napisales(i niektore rzeczy sobie przekreciles lub napisles nie prawde), ale nie chce mi sie tego tu pisac bo to i tak nie ma znaczenia, nie obchodzi mnie co sobie o mnie piszesz, jak az tak bardzo mnie nie lubisz to zrob sobie temat na forum: "Phoelerius i cala prawda o nim"... tak czy inaczej, osoba ktora jest za to odpowiedzialna zaplaci! Uwierz mi, i to nie bedziesz ty ani twoi koledzy.

Mozesz sobie pisac co chcesz w tym temacie, na zaden wiecej post nie bede odpowiadal.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-04-2006, 11:29   #42
Piomos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK

Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 170
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoelerius
Niechce mi sie z toba gadac... huntujesz Ghosta~ bo nic mi nie mozesz zrobic(i na dodatek wymyslasz rozne glupoty o nim), szkoda ze wszystkiego nie napisales(i niektore rzeczy sobie przekreciles lub napisles nie prawde), ale nie chce mi sie tego tu pisac bo to i tak nie ma znaczenia, nie obchodzi mnie co sobie o mnie piszesz, jak az tak bardzo mnie nie lubisz to zrob sobie temat na forum: "Phoelerius i cala prawda o nim"... tak czy inaczej, osoba ktora jest za to odpowiedzialna zaplaci! Uwierz mi, i to nie bedziesz ty ani twoi koledzy.

Mozesz sobie pisac co chcesz w tym temacie, na zaden wiecej post nie bede odpowiadal.
Ty dobrze wiesz, że jesteś leszczem barowym.

Channel saved at Sun Apr 09 21:46:16 2006
21:29 Piomos: nie wiem czy smiac sie czy plakac
21:29 Ghost Cashaul: naj*** ci na rl
21:29 Ghost Cashaul: zobaczysz
21:30 Ghost Cashaul: dowiem sie gdzie mieszkasz
21:30 Piomos: przyjdz z bratem chetnie go poznam
21:30 Ghost Cashaul: wiesz ze jzu na sibie sie szykuja?
21:30 Ghost Cashaul: ja bym z chaty nie wychodzil
21:31 Piomos:
21:31 Piomos: zapraszam
21:31 Ghost Cashaul: simieszne nie?
21:31 Ghost Cashaul: zobaczysz
21:31 Ghost Cashaul: tzn nie ja
21:31 Piomos: utani hur
21:31 Ghost Cashaul: nawet mi sie niechce do cibie jechac-.-

Bueh, no comments.

Ostatnio edytowany przez Piomos - 19-04-2006 o 11:30.
Piomos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-04-2006, 12:09   #43
Sattor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Imię: Sattor
Profesja: Druid
Gildia: Satori
Poziom: 58
Domyślny

A ty znowu mi tu "beczysz" o huntowaniu Ghosta ... przestancie sie jzu tak mazac ... zasluzyl to padnie kilka razy bedzie chociaz wesolo ... a zeby napsiac takiego posta jakiego mi sugerujesz to musialbym byc toba ... bo jeszcze nie znizylem sie do takiego poziomu noobostwa ... tak a ciekawe kto za to zaplaci? ... to ze ja za to nie zaplace to wiem i moi koledzy tez nie zaplaca ... bys ich tylko ruszyl to bys mial ... nawet jakbys mi kazal za cokolwiek placic to bym cie wysmial ... a walsnie co sie z Ghpstem dzieje co jakos dawno nie loguje ... boi sie czy co? ... a zapomnailem teraz ty i Sobi w siedzicie caly czas w PZ to sam boi sie chodzic <hahaha> ... no w sumie sie mu nie dziwie ... o.0 a czemu to jzu nei chcesz nic pisac? ... boisz sie dyskusji ze mna? ... czy mzoe zauwazyles ze wszyscy na tym forum cie jada? ... zobacz okazalo sie ze nikt cie nie lubi ... oh jaka szkoda ... tak mi ciebie szkoda ... ale zauwaz ze wszyscy uzytkownicy tego forum sie na tobie juz poznali ... i sadze ze nie chcesz dalej psiac bo boisz sie ze coraz wiecej osob cie pojedzie ... no tak na zakonczenie to zycze milego siedzenia w PZ <hahaha> ... no i zycze jak najwiecej fragow zdobytych przez DS na tobie ... pewnie nie ebdzie to trudne wystarczy zebys tylko PZ opuscil ... ah zapomnailem ze ty go nie opuscisz ... <hahaha> ... ~DARKNESS~
Sattor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-04-2006, 17:18   #44
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Cytuj:
pfff... jak by nie bot Turoka to by to inaczej troche wygladalo...
Chyba nie. Z waszym pvp wystarczą w miarę przyzwoite umiejętności, żeby was pokonać. I nie trzeba używać żadnego bota.

Cytuj:
A co do Xanadu, to mial on bana za sharing na poprzedniej wojnie, i pewnie jak wiesz po ostatnim update dostal bana za bug abuse(ten bug z drzwiami ktory umozliwial wchodzenie do cudzych domkow), spokojnie mogl zostac za to skasowany, a dostal tylko bana. Wiec nie probuj mi wmowic, ze on i ta cala banda idiotow co walcza w DS jest swieta...
Chyba rzeczywiście masz tą postać od niedawna i nie bardzo orientujesz się, co się na tym świecie dzieje. To odnośnie tego bana za bug abuse, o którym Xanadu wielokrotnie próbował wcześniej poinformować CipSoft, po czym w końcu ogłosił go publicznie, za co dostał bana.
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-04-2006, 19:55   #45
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piomos
Ty dobrze wiesz, że jesteś leszczem barowym.

Channel saved at Sun Apr 09 21:46:16 2006
21:29 Piomos: nie wiem czy smiac sie czy plakac
21:29 Ghost Cashaul: naj*** ci na rl
21:29 Ghost Cashaul: zobaczysz
21:30 Ghost Cashaul: dowiem sie gdzie mieszkasz
21:30 Piomos: przyjdz z bratem chetnie go poznam
21:30 Ghost Cashaul: wiesz ze jzu na sibie sie szykuja?
21:30 Ghost Cashaul: ja bym z chaty nie wychodzil
21:31 Piomos:
21:31 Piomos: zapraszam
21:31 Ghost Cashaul: simieszne nie?
21:31 Ghost Cashaul: zobaczysz
21:31 Ghost Cashaul: tzn nie ja
21:31 Piomos: utani hur
21:31 Ghost Cashaul: nawet mi sie niechce do cibie jechac-.-

Bueh, no comments.
Tylko fake logi potrafisz robic nic wiecej... jestes n00bem jakich malo nie widzialem wiekszego jeszcze...
stary 19-04-2006, 20:03   #46
Piomos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK

Imię: Piomos
Poziom: 170
Domyślny

Cytuj:
Tylko fake logi potrafisz robic nic wiecej... jestes n00bem jakich malo nie widzialem wiekszego jeszcze...
Leszczu barowy, Gamemaster Malva Willow dostała wszystkie informacje. Szkoda, że cie to boli bo wiem, że to ty pisałeś

Teraz oficjalne pytanie: Spotkamy sie w realu? Ja z chęcią...

I czekam z miłą chęcią, aż będziesz w trapie. Wtedy (nawet pod szyldem "Satori") pomogę kumplom z DS.

Ostatnio edytowany przez Piomos - 19-04-2006 o 20:04.
Piomos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-04-2006, 20:18   #47
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

http://phoelerius.justgotowned.com

Nie ... to nie jest hack. ale stronka i podkład muzyczny są BOSKIE
Igrexou jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-04-2006, 20:22   #48
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2004

Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piomos
I czekam z miłą chęcią, aż będziesz w trapie. Wtedy (nawet pod szyldem "Satori") pomogę kumplom z DS.
Ehh...Przecierz kazdy wie ze nie wyjdzie z pz...

Pho~
Zamilcz..naprawde kazde twoje slowo to kłamstwo..
Taki byles pewny ze wygracie wojne...Ale jakos wam to nie idzie...macie AZ 6 FRAGÓW ! Wogóle Jestes ***** do granic ludzkiej percepcji a pamparyzacja twojej mentalnosci nie obliguje mnie do merytorycznej konwersacji z tobą.

Pozdro Sattor & Piomos.

Hail Dark Side...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fayny Pokaż post
wieszok wieszok mnie banuje
więc go w dupe słordem kłuje
Tuhamiid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2006, 10:25   #49
Antican-Druid
Guest

Domyślny

Nie chce bronic Phoe ale Sattor wydaje mi sie ze za duzo cwaniakujesz. Ogulnie wysmiewacie sie z Phoe i Alliance ze mowili ze wygraja wojne a narazie 6 fragow... To co z tego? Dajmy takiego Sattora albo Tateosa jak byscie sie znalezli na polu bitwy lecicie na 2 sd... wiec po co sie nasmiewac z Phoe myslicie ze on sie nie zna na Tibi ? a po co sie znac na tibi, tibia to tylko gra on gra dla pzyjemnosci i bije lvl a wy stoicie w miejscu lvl co z tego ze znacie sie na tibi ??? co wam to da Tibia to tylko glupia gierka w ktura sie gra dla pzyjemnosci Phoe zrobil ten temat zeby pokazac forumowiczom ze jest wojna a wy Sattor 58 Druidem (ile grasz juz ta posatcia bo chyba wiecej nic pol roku nie gra taki znawca tibi takim nedzym druidem?)Zaczeliscie sie z niego nasmiewac...

TEGO TEMATU NIE ZROBILEM ZEBY KOGOS OBRAZIC TYLKO CHCIALEM POWIEDZIEC SWOJE ZDANIE BO PEWNIE CWANIAKI ZACZNA DAWAC GLUPIE KOMENTAZE

Ostatnio edytowany przez Antican-Druid - 20-04-2006 o 10:27.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2006, 11:35   #50
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Domyślny

@up.

1.Ortografia nie jest twoją mocną stroną.
2.Co do lvla Sattora to miał hacka..A lvl mial 70+ i a mlvl bodajze 65+.I Sattor grał szybciej od phoe~
3.No tak..po co sie znac na tibi..lepiej nie miec o niej zielonego pojecia i wiecznie prosic o fri itanz i co chwile kogos pytac co robic..
4.Ja tam mysle ze Sattor sie NIE boi phoe~ (W tym miejscu zapomnialem o slowie "nie") sorki

@pho~
~HAIL PZ~(?)

Cytuj:

Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 20-04-2006 o 16:19.
stary 20-04-2006, 12:30   #51
Zami
Użytkownik Forum

Zami's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2003
Lokacja: Trzebinia/Kraków

Imię: Tateos
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 72
Skille: 22/29
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antican-Druid
Nie chce bronic Phoe ale Sattor wydaje mi sie ze za duzo cwaniakujesz. Ogulnie wysmiewacie sie z Phoe i Alliance ze mowili ze wygraja wojne a narazie 6 fragow... To co z tego? Dajmy takiego Sattora albo Tateosa jak byscie sie znalezli na polu bitwy lecicie na 2 sd... wiec po co sie nasmiewac z Phoe myslicie ze on sie nie zna na Tibi ? a po co sie znac na tibi, tibia to tylko gra on gra dla pzyjemnosci i bije lvl a wy stoicie w miejscu lvl co z tego ze znacie sie na tibi ??? co wam to da Tibia to tylko glupia gierka w ktura sie gra dla pzyjemnosci Phoe zrobil ten temat zeby pokazac forumowiczom ze jest wojna a wy Sattor 58 Druidem (ile grasz juz ta posatcia bo chyba wiecej nic pol roku nie gra taki znawca tibi takim nedzym druidem?)Zaczeliscie sie z niego nasmiewac...

TEGO TEMATU NIE ZROBILEM ZEBY KOGOS OBRAZIC TYLKO CHCIALEM POWIEDZIEC SWOJE ZDANIE BO PEWNIE CWANIAKI ZACZNA DAWAC GLUPIE KOMENTAZE
W gwoli wyjasnienia. Jakbym dolaczyl do wojny to bym siedzial po stronie Dark Side i moja sytuacja wygladala by tak jak teraz czyli bym sie nie musial ukrywac w pz 24/7
Co do mojego wbijania lvli - sorry ale mi sie to juz znudzilo - jesli myslisz, ze najsilniejszy jest ten kto ma najwyzszy lvli to jestes glupcem.
Poza tym ja nie gram 10+ godzin dziennie, zeby "dla przyjemnosci" wbijac lvl - bo co to za przyjemnosc? Tateosem zaczalem grac jakis czas temu bo mi sie rycek znudzil. Bedac online po srednio 3-4h dziennie wbilem 50lvl i 60mlvl w ~4 miechy. Potem podbilem jeszcze pare lvli bo mi do UE brakowalo jak zmiany weszly Myslisz, ze ja nie umie expic czy cos? Uwierz mi - na tym poziomie jakby mi sie tylko chcialo to bym wbijal 2lvle dziennie grajac po ~6-7h.
Ale gratuluje Ci poziomu inteligencji i doroslosci - myslisz jak kazdy z tych polaczkow na nowych servach, ktorzy robia 100lvl w 3 miechy (dla przyjemnosci).

Swoja droga - kim Ty w ogole jestes? Huh?
stary 20-04-2006, 14:05   #52
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

Hehe ale mnie rozsmieszyles a w szczegolnosci twoja ortografia ... wydaje mi sie ze powinienes wrocic do podstawowki i jeszcze torche sie pouczyc ... a wracajac do Phoeleriusa to wczoraj Piomos go zaatakowal ... i co sie stalo nic ... Alliance stalo i sie patrzylo ... a jak chcialem zeby 2 raz wyszedl to sie bal ... co sie dzieje z tym "wielkim" wojownikiem Phoeleriusem ... a wracajac to sensu Tibi ... gra ta nazywa sie RPG ... czyli jej zalozeniem nie jest expic jak glupim i wbijac jak najwiekszy lvl grajac po 12 godzin na dobe ... ta gra nie zostala do tego stworzona ... gra ta polega na tworzeniu swojej wlasnej "historii" i przezywaniu wlasnych przygod ... odkrywaniu nowych miejsc i samej historii Tibi ... a Phoelerius co robi? ... kupuje kase w Tibi za pieniadze RL ... potem nakupuje pelno uhs i leci na OF albo na smoki i wali bezmyslnie przez 10 godzin zaznaczajac tylko cel myszka i uhajac sie co pare minut ... no rzeczywiscie na tym ta gra polega ... sa ludzie ktorzy znaja prawdziwy sens Tibi i sa tacy jak Phoelerius czyli maniacy ... a wracajac do sensu wojny ... jka powiedzial mi moj znajomy w wojnie nie liczy sie lvl tylko zaufanie ... i z takiego zalozenia wychodza Dark Side ... a na co zwracaja uwage Alliance? ... na lvl i teraz widzimy tego efekty ... myslisz ze bitwa 17 kwietnia zostala przegrana czemu? ... bo "wojownicy" nie posluchali rozkazow swoich liderow ... i zaatakowali bez ich pozwolenia ... sa tego efekty bo 10 trupow ... i teraz powiem o ostatniej kwesti ... czyli o tym ze nie poluje ... a wiesz czemu? ... bo cche mi sie juz od tego zygac ... teraz gram w Tibie po to aby rozmawiac z przyjaciolmi ... zawierac nowe znajomosci i jka najlepiej ta gre poznac ... no i oczywiscie jak najwiecej w niej odkryc niezbadanych przezemnie miejsc i poznac jej historie ... kiedys polowalem i jka zostalo wyzej wspomniane mialme okolo 70 lvl ... ale jaki to ma sens wbijac go od nowa? ... po prostu jzu mi sie nie chce ... a wracajac do wojny ... to myslisz z eim wiekszy lvl tym wolniej padnie? ... i wiecej na wojnie zdziala ... bullshit ... jka masz "glowe na karku" to nawet 58 druidem bez problemu przezyjesz nie jedna bitwe ... i zdobedziesz nie jeden frag ... a taki Phoelerius nie dosc ze sie boi brac udzial w bitwie bo za duzlo lvli straci ... w sumie za duzo kasy na rl wtopil na te lvle ... to jestem pewny ze jesli juz wezmie udzial w bitwie to bez bota padnie bardzo szybko ... no i to by bylo na tyle mam nadzieje ze po przecyztaniu tego posta bedziesz wiedzial na czym to wszytsko polega ... ~DARKNESS~
stary 20-04-2006, 14:58   #53
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

@up

Zacznij stosować zwykle Kropki, a nie wielokropki, bo to aż razi w oczy.
Igrexou jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2006, 15:24   #54
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Domyślny

Wielki wszechmogadzy Panie Sattor, wiesz czemu was wczoraj nie zaatakowalem, i wiesz rownie dobrze ze 58 druid i 102 paladyn, 134 knightowi za duzo zrobic to nie moga.

A teraz wczorajsza rozowa z Sattorem i Piomosem(bez spamu), dla tych ktorzy uwarzaja ich za swoich idoli:

Cytuj:
Channel saved at Wed Apr 19 22:12:13 2006
21:52 Piomos: phoe wyjdz leszczyku
21:53 Piomos: wyjdz szmato
21:53 Piomos: ty idz moze do szkoly albo na studia
21:53 Piomos: bo nie wiem ktory owner gra

21:58 Sattor: Gdzie sie chowasz matkoje*** zaje****?

22:01 Sattor: siema frajerze
22:01 Sattor: jak sie w pz siedzi ?:d
22:01 Sattor: patrz cicho siedzi
22:01 Sattor: boi sie pewnie
22:01 Piomos: pisal jakis gosciu
22:01 Piomos: ze ten noob nie mogl go zabic
22:01 Piomos: na tescie
22:02 Sattor: haha
22:02 Piomos: 30 lvl
22:02 Sattor: pewnie nie jeden
22:02 Piomos: 30 min go ganial
22:02 Piomos: i dopiero zabili goscia jak przyszli jego kumple
22:02 Sattor: w koncu to Phoelerius co nieD:
22:02 Sattor: ale patrz ty go jak milczy
22:02 Piomos: udaje, ze afk
22:03 Sattor: jak go sobie dobrze wychowalismy
22:03 Piomos: ano
22:03 Sattor: daj glos!
22:03 Phoelerius: wracaj tam gdzie twoje miejsce
22:03 Sattor: patrz
22:03 Sattor: slucha sie
22:03 Piomos: o nowy owner lognal
22:03 Sattor: buahahhaahha
22:03 Sattor: ;d
22:03 Piomos: bo sie poruszyl
22:03 Sattor: ale zobacz
22:03 Sattor: mowie daj glos
22:03 Sattor: i sie odezwal
22:03 Sattor:
22:04 Sattor: taa to epwnie ten co studjuje
22:04 Fisio: adori vita vis
22:04 Sattor: jutro ma jakos pozniej zajecia
22:04 Piomos: ale bym cie kobieta lekkich obyczajówo dorwal jakbys mieszkal w moim miescie
22:04 Sattor: hehe
22:04 Sattor:
22:04 Sattor: szkoda ze wtedy do mnie nie pryzjechales
22:04 Sattor: mnie pobic
22:04 Piomos: moze jak bede jechal do lodzi
22:04 Piomos: to sie przejedziemy do lubina
22:04 Piomos: toz to niedaleko wrocka
22:05 Piomos: popytamy sie w kafe ktory to phoe
22:05 Fisio: dawaj jak chcesz z nami do Pragi i w gory na dlugi
22:05 Sattor: on z lubina?
22:05 Piomos: dzieciaki pewnie znaja
22:05 Fisio: miejsce sie znajdzie
22:05 Sattor: a nie elblaga?
22:05 Phoelerius: czekam na was
22:05 Piomos: kiedy?
22:05 Phoelerius: na all
22:05 Sattor: super!
22:05 Sattor: ale widzisz
22:05 Sattor: miales do mnie przyjechac i co ?
22:05 Phoelerius: tylko ze mama wam nie pozwoli jechac tak daleko
22:05 Fisio: Dlugi~ majowy
22:05 Sattor: pieniedzy na pociag zabraklo do olecka
22:05 Piomos: męski narząd płciowyowo
22:05 Piomos: matura
22:05 Sattor: no pewnie nie pozwoli
22:05 Phoelerius: czlowieki
22:05 Sattor: do takiego frajera jechac
22:05 Phoelerius: ty wiesz co gadasz?
22:06 Sattor: a co mam gadac?
22:06 Phoelerius: ja ci grozilem?
22:06 Sattor: tak: )
22:06 Phoelerius: jestes glupszy niz przewiduje ustawa
22:06 Phoelerius: niby kiedy?
22:06 Sattor: jeszcze za dawnych czasow
22:06 Phoelerius: rofl
22:06 Sattor: tak do brata mozesz mowic
22:06 Phoelerius: a ty do starej!
22:06 Phoelerius: do konkubiny*
22:06 Phoelerius: sorry*
22:06 Piomos: WIESZ kobieta lekkich obyczajówA KTO TO KONKUBINA?
22:06 Fisio: Papa, kochaniutcy, milej polemiki
22:06 Piomos: ROTFL
22:06 Sattor: phoe kobieta lekkich obyczajówo
22:07 Sattor: bekniesz za te slowa
22:07 Phoelerius: ssij!
22:07 Piomos: stara = konkubina
22:07 Sattor: obiecuje ci to tu i teraz
22:07 Piomos: ROTFL
22:07 Piomos: wyjdz z pz
22:07 Piomos: ja nie jestem ds
22:07 Sattor: wylaz suko kobieta lekkich obyczajówa
22:07 Sattor: i cie zarzodkiewka jest supere
22:07 You lose 169 hitpoints due to an attack by Piomos.
22:08 You lose 121 hitpoints due to an attack by Nebexi.
22:08 You lose 191 hitpoints due to an attack by Piomos.
22:08 You lose 119 hitpoints due to an attack by Nebexi.
22:08 Phoelerius: haha
22:08 Sattor: mogles mnie uprzedzic
22:08 Sattor: chodz kobieta lekkich obyczajówo
22:08 Sattor: jeszcze raz
22:08 Sattor: chodz
22:08 Sattor: kobieta lekkich obyczajówa pjoe chodz!
22:08 Sattor: Phoe
22:08 Piomos: it's personal
22:08 Sattor: boisz sie suko?
22:09 Sattor: Phoe
22:09 Sattor: chodz jeszcze raz
22:09 Sattor: no kobieta lekkich obyczajówa czekam
22:09 Sattor: wyjdz 1 kratke
22:09 Sattor: idziesz kobieta lekkich obyczajówa?
22:09 Panok Orion: you have problems with him?
22:10 Mamut Da Shina: Sattor, is he allowd to atk him?
22:10 Sattor: no kobieta lekkich obyczajówa chodz
22:10 Sattor: im allowed to attack him
22:10 Phoelerius: rofl
22:10 Sattor: and im waitiong on him
22:10 Sattor: no chodz kobieta lekkich obyczajówo
22:10 Phoelerius: and 10+ DS
22:10 Phoelerius: ?
22:10 Sattor: czekam
22:10 Mamut Da Shina: erm
22:10 Sattor: wyjdz 1 kratke
22:10 Mamut Da Shina: Did you speak with the alliance leadership?
22:10 Sattor: he insulted my mother
22:10 Phoelerius: haha
22:10 Phoelerius: and u insulting me
22:10 Sattor: no kobieta lekkich obyczajówo chodz
22:10 Sattor: and?
22:10 Panok Orion: for 1 Insult?
22:10 Sattor: u can insult me
22:10 Phoelerius: and my mother and father
22:10 Phoelerius: lol
22:10 Mamut Da Shina: your moter?
22:11 Sattor: but not my family
22:11 Mamut Da Shina: mother*
22:11 Mamut Da Shina: hahah
22:11 Sattor: mother
22:11 Mamut Da Shina: mm
22:11 Sir Lathyros: utani hur
22:11 Phoelerius: u first insulting my parnets
22:11 Sattor: it is funny ?
22:11 Phoelerius: lol
22:11 Sattor: lol
22:11 Sattor: ur parents?
22:11 Sattor: pokaz mi kobieta lekkich obyczajówa gdzie

Channel saved at Wed Apr 19 22:12:21 2006
21:55 Phoelerius: mocny to ty tylko jestes w slowach
21:55 Phoelerius: i w niczy wiecej
21:56 Piomos: no to wyjdz frajerze poza pz
21:56 Phoelerius: sam jestes frajer
21:56 Piomos: wyjdz frajerze
21:56 Piomos: zginiesz noobie jak reszta pseudo kumpli
Duzo slow zamienilo na inne slowa, niechce mi sie recznie robic "gwiazdek" zeby ich nei zamienialo na inne slowa.

Co do Sattora i jego pvp(to nie sa smierci przez "hacka"):
Killed at Level 69 by Wintance (Level 110) on 2004-12-05 13:37:59 CET (Max Damage)
Killed at Level 67 by Wintance (Level 110) on 2004-12-12 15:48:34 CET (Max Damage)
Killed at Level 65 by Wintance (Level 110) on 2004-12-18 10:55:09 CET (Max Damage)
Druids are nice, no pk.:-(
Killed at Level 66 by Magius (Level 110) on 2005-07-29 12:17:54 CET (Max Damage)

Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 20-04-2006 o 15:44.
Phoelerius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2006, 15:30   #55
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

To prawda rozmawialem wczoraj z Phoeleriusem i uzylem wielu ostrych slow mowiac do niego tak samo jak on do mnie lecz ta rozmowa wygladala troszke inaczej ,oskarzasz Piomosa ze robi falszywe logi ,ale tym razem posunoles sie do tego samego ,w mojej rozmowie ani razu nie obrazilem twoich rodzicow ,a z tego co ty wkleiles wynika ze obrazilem,wiec po prostru jestes zwyklym klamca ,mi nie chodzi o zaatakowanie mnie bo i tak wiedzialem ze tego nie zrobisz ,chodzi o to ze nawet z PZ nie wyszedles ,taki cwany jestes ,a co do tej rozmowy to sie jej nie stydze ,tylko mogles wkleic prawdziwa konwersacje a nie predzej przez ciebie przerobiona ... ~DARKNESS~
stary 20-04-2006, 15:36   #56
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor
To prawda rozmawialem wczoraj z Phoeleriusem i uzylem wielu ostrych slow mowiac do niego tak samo jak on do mnie lecz ta rozmowa wygladala troszke inaczej ,oskarzasz Piomosa ze robi falszywe logi ,ale tym razem posunoles sie do tego samego ,w mojej rozmowie ani razu nie obrazilem twoich rodzicow ,a z tego co ty wkleiles wynika ze obrazilem,wiec po prostru jestes zwyklym klamca ,mi nie chodzi o zaatakowanie mnie bo i tak wiedzialem ze tego nie zrobisz ,chodzi o to ze nawet z PZ nie wyszedles ,taki cwany jestes ,a co do tej rozmowy to sie jej nie stydze ,tylko mogles wkleic prawdziwa konwersacje a nie predzej przez ciebie przerobiona ... ~DARKNESS~
ROFL, 10 innych osob to widzialo i moze to potwierdzic, ale to tylko btw. Moglem z niej usunac za duzo podczas usuwania spamu, ale napewno to nie jest fake...

Wyzej pisales ze Alliance nie slucha rozkazow swoich dowodcow, wczoraj wlasnie nie padles dzieki temu za Alliance sluchalo rozkazow.

Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 20-04-2006 o 15:38.
stary 20-04-2006, 16:35   #57
Tuhamiid
Użytkownik Forum

Tuhamiid's Avatar

Domyślny

Wracajac do wojny..To dlaczego nie idzies sie bic ? Dlaczego dolaczyles do alliance a stoisz caly czas w pz ? Widzialem z 10 filmików z róznych bitw..Ale nigdzie nie widzialem ciebie mimo ze byles online..Dlaczego nie idziesz walczyc ? Szkoda tracic pieniazków ? A tak wogóle to powiedz nam wszystkim ile zaplaciles za golden helmet. Chodzi mi o rl kaske..Bo wiem ze go kupiles za rl Mam swoich zaufanych informatorów..
A co do deadów przez Wintance..To jak by go na ciebie napuscic to tez bys polegl..Znalem zioma bardzo dobrze i wiem na co go stac..
~Hail Dark Side~

Pozdro Sattor & Piomos.

Cytuj:

Ostatnio edytowany przez Tuhamiid - 20-04-2006 o 16:39.
stary 20-04-2006, 17:29   #58
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
Wracajac do wojny..To dlaczego nie idzies sie bic ? Dlaczego dolaczyles do alliance a stoisz caly czas w pz ? Widzialem z 10 filmików z róznych bitw..Ale nigdzie nie widzialem ciebie mimo ze byles online..Dlaczego nie idziesz walczyc ? Szkoda tracic pieniazków ? A tak wogóle to powiedz nam wszystkim ile zaplaciles za golden helmet. Chodzi mi o rl kaske..Bo wiem ze go kupiles za rl Mam swoich zaufanych informatorów..
A co do deadów przez Wintance..To jak by go na ciebie napuscic to tez bys polegl..Znalem zioma bardzo dobrze i wiem na co go stac..
~Hail Dark Side~

Pozdro Sattor & Piomos.
10 filmow z roznych bitw? Z tego co ja wiem to byly 2 bitwy + jedna na Fibuli jeszcze przed wojna, i na zadnej mnie nie bylo bo bylem offline. A co do twoich informatorow: to ich zapytaj o to a nie mnie bo wydaje sie ze wiedza wiecej niz ja-.-
Tak! Pewnie Wintance z RL znales, lub moc jego Amibota widziales w akcji jak walczyl w LAH z Alliance. Jak ty masz juz takich dobrych informatorow to popytaj ich o swoich idolow(juz wiesz o kogo chodzi), moze znaja oni cala prawde o nich...

Edit:
Albo poszukajcie postow na forum Anticy to znajdziecie moze cos ciekawego o waszych idolach:
O grozeniu ludzia w RL i itp(Popytajcie ludzi z Belchatowa to sie dowiecie wiecej): http://forum.tibia.com/forum/index.p...6&pagenumber=1
Cytuj:
Lol Piomos, better stop treating ppl in real life. One day, after beating another guy for game-related issues and scaring him to do not warn police, you might meet ME, and it would not be that funny, trust me.
Tu mozna znalesc troche o dzialalnosci pewnego hakera(Tez mozecie popytac ludzi z Belchatowa): http://forum.tibia.com/forum/index.p...9&pagenumber=1

Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 20-04-2006 o 17:36.
stary 20-04-2006, 18:07   #59
Thristen
Użytkownik Forum

Thristen's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~

Imię: Thristen
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
Domyślny

Phoe~ pewnie zaraz napiszesz ze gram na nonpvp (ale to moj wybor a nie twoj) i gówno wiem , ale wiem jedno lamisz sie i niepotrafisz przyznac do błędu..

Z tego co widze, wiem i inni piszą jestes zwykłym gosciem co Wywyzsza sie ponad wszystkich "bo ja mam golden helmet" nie wiem po co wogóle zrobiles taki temat chyba po to zeby sie pochwalic swoją glupotą..

Czek Czek Czek aj do next test server'a jak bede gral jeszcze w te pixeliki to sie pobawimy (ofc sam nei dam rady bo zamale dmg z sd)ale tu jest duzo inncyh osob co chętnie zobaczy twoje lame pe fał pe =], jestes mocny w gębie a w umiejetnosciach pewnie jak moja siostra (11lat) na swamp trolach..
Thristen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-04-2006, 19:34   #60
Antican-Druid
Guest

Domyślny

Sattor, Tateos nie chcialem was obrazic w zaden sposob moim postem chcialem tylko troche obronic Phoe poniewaz widze ze malo ludzi go lubi tutaj ale to jest jego wybor czy kupoje golden helemty za rl kase ma full kasy niech rozdaje za free jak chce.
Sorry za moja ortografie
Nicku nie podam poniewaz wiem ze to moze dla mnie sie zle skonczyc ale tez gram na antice i lvl podobny mam do Sattora, z informacji o kturych uslyszalem calkiem inne zeczy wiem o Dark Site niz wy mowicie a mowicie ze to sa niby tacy super ludzie? no nie wiem trzeba bys strasznie uzaleznionym zeby zabijaj kolege z gildi tylko dlatego ze chcial zmienic gildie Chodzi o Magicice podajze jest to 125 palek Czy to nie jest chore jezeli tak robia ludzie honoru to...
Powtarzam ze ja nikogo nie chce obrazic! i pzepraszam za moje bledy
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania