|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny gracz
Imię: Khameir
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 18
Skille: 42/32
Poziom mag.: 2
|
![]() Ja rozwaliłem juz 50000 pallów to takie boroki ze nie sie nie da wogóle nie wiem po co jest taka kaliczna profesja
![]() ![]() Knight ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
|
![]() @up
Zawsze jak wejdziesz na forum to stosuj Alt +F4... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Moddox - 28-04-2006 o 22:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Patrząc na twoją postać, wspaniałe skille i to że padasz średnio raz dziennie to mogę uwierzyć że ubileś 1-2 palków na 8 lvl którzy ledwo wyszli z rooka. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up i to pewnie jeszcze takich w rook eq i jeszcze jak speary im sie skonczyly xD
Patrzylem wlasnie do jakiego tematu dac te pytanie i chyba ten jest najlepszy(nie bede zasmiecal forum nowymi tematami) a Mianowiicie czy palek na kazdym lvl ( nawet na takich wysokich lvl 100+) w czasie walki musi uciekac? niby oczywiste ale nie wyobrazam sobie w ten sposob expienia na guardach dwarfach albo dragach ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() Cytuj:
Alez mi jest przykro... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() wg mnie jest najtrudniejszy do 13 lvl-a ponieważ jeszcze wtedy pal nie moze robic strzal i musi uzywac spearow lub kamieni . Ale gdy juz ma ten 13 lvl i okolo 50 distance gra paladynem nie jest trudna ; expisz na cyckach slimach mino gaurdach i dwarf guardach i jest tak latwo jak knightem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() jak ja slysze knight i zabijanie playerow powyzej 30+ to tak jakbym slyszal druid i wand of inferno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Ostróda
Stan: Na emeryturze
Imię: Adek Inkwizytor
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Return Of the master
Świat: Astera
Poziom: 31
Poziom mag.: 38
|
![]() Moim zdaniem palladyn to po update najtrudniejsza profesja.Znikajace spery shurikany itd.Nie wiem co ci z cipsoftu sobie mysla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: elamshin
Świat: Danubia
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
10 min palkiem na jednego demona z boltami i sd solo? OMG, to powiedz na ktorym lvl solowales tego demona. I ile bp uh i sd straciles. Bo cos mi sie wydaje, ze demona to ty widziales na stronie tibia.pl ![]() 33 lvl gsy? No luz, chyba lubisz waste. sorki 13 lvl w kopalniach na guardach? LoL, ciekawe czy ty wiesz ile zadaje wand of dragonbreath wlasnie dla sorca na 13 lvl. okolo 20 obrazen. Jednego guarda walisz z 12-14 razy, zeby padl. To raczej uciekajac pzred jednym wpadniesz na inne i sie szybko udasz do swiatyni kolezko ;p Mozesz probowac z hmms, gfbs, vis. Ale na tym lvl bedzie to taki waste kasy, ze -.- Palek chodzi w p-secie + ewentualnie b-robe. jak idziesz na jakiegos trapa czy wojne mozesz ubrac sam najlepszy stuff i aol, ale na zwyklego expa g-legs? pffffffffffff. cha cha, ale jestes zabawny ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Warrior Solitario
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 66
Skille: 85/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Tak, moim zdaniem palladyn jest najtrudniejsza profesja(ewentualnie sorc bez promocji jest trudniejszy). Za kazdym updatem coraz bardziej udupiaja palladynow. Jesli jednak wyskillujesz go dobrze i bedziesz nim umijejetnie gral da ci wiele przyjemnosci. Ja gram palkiem na ots gdzie pale nie sa udupieni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem pall jest najtrudniejszą profesją, mam podstawy do tego aby tak twierdzić pozniewaz sam gram tą profesją. Kupowanie boltów i arrows jest dosyc kosztowne. Zaletą palla jest to, iż nie potrzebuje On dobrego EQ. jak ktoś wcześniej wspominał do ok. 50 czy 60 lvl wystarczy P-set i Crown lub Crus Helmet. Co do skilli moja opinia jest taka iz pallem nie warto skillować, chyba ze z początku ponieważ skille same wskoczą przy expie. natomiast mlvl jest b.ważny. dobrze jezeli na 40 lvl mamy 15 mlvl co pozwala na używanie jakze ważnej runy SD.. tak zwanego 'czarnego mordercy'
![]() Pozdro dla wszystkich. Ostatnio edytowany przez B[U]BA - 10-05-2006 o 14:13. |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() palkiem na poczatku jest trudno, lecz poznije gra sie nim bardzo latwo i przyjemnie
|
![]() |
![]() |
#54 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Nawet przy małym lagu paladynem można paść, wiec dla ludzi z lagami nie polecałbym tej profesji. ![]()
![]() |