|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Tak sie sklada, ze sorc expi teraz znacznie szybciej od ryca, do tego nie musi trenowac i majac pacc na koszty takiej gry tez nie narzeka.
Porownywac ryca i sorca nie ma sensu, z prostego powodu - mlvl nie wplywa tak na szybkosc expienia sorca jak skille ryca, powyzej 75/75 rycowi skille wpadaja co kilkanascie godzin (do tego pojedyncze awanse nie robia roznicy ) a w tym czasie sorc leci przed siebie z kolejnymi levelami stajac sie coraz silniejszy. Robienie 90/90 na takim levelu jest smieszne.
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Wszystko zalezy od skili i broni.
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Podsuńcie mi jakas miejscowke na lvl 25 65/65 4 m lvl Bs/C-helm/K-arm/p-leg/d-shield. Kaetdra odpada bo sie boje GS ktory tam moze byc, jak jeszcze mialem FS to nie bylo klopoty ale z bsem sami wiecie. wiec gdzie ?
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ucieknie, jeśli GS nie włączy haste. A lurowanie GS'a jest możliwe - ostatnio widziałem jak 48 knight luruje GSy prawie obok Lorbasa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a co do pytania gdzie isc..sproboj dwarf soldiery w kaz.. powinno isc w miare szybko z ich zabiciem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() Heh. W/g mnie h lvl knight to 60lv +. Tak więc ja knightem na 64lv (87/86) siedze se na tombach ok.25k/h + loot ok.10k samej kasy. Wiem, że więkoszość będzie pisała, że mało na 1h wyciągam, ale u mnie na serwie cieżko znaleść coś wolnego dobrego. Kiedyś (58lv) wstałem o 5 rano, wzioł 15bp uh + 5bp hmm i poszedłem na d lair w venore (bez dl'i) wychodziło ok.50k/h + ok.2-3bp uh/h, siedziałem ok.2.5h, loot wyszedł na ok.10k max, więc uhy się nie zwróciły, ale prawie 130k w ciagu nieco ponad 2h odpowiadało mi.
Po jakimś czasie (62lv) wybrałem się na północne dragi w Ankh. Także wstałem o 5 rano ![]() ![]() A wracając do expa sorcererm to moj brat na hydrach w godzine wbija spokojnie 70k, używając tylko wanda + exori vis + 1 ds. Siedząc całą sobote na hydrah wbił 69lv z 64lv, tak chyba widac róznice. Na drugi dzień na erig.net pisało że wbił prawie 1.2kk expa ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zgodze sie z tym ze sorc robi najwiecej expa ale jednorazowo...spojrz na takiego h lvl knighta....wpada na vampy bierze po kilka na klate i gfb...exp leci tez zajebiscie.... Co ludzie by zrobili bez knightow....demon hunt np niemozliwy (up down ? ) ^^ |
|
![]() |
![]() |
#49 |
eX Moderator
![]() |
![]() @wojtini:
Bylbym ci baaardzo wdzieczny gdybys przeszedl sie na godzine do Elf Fortress i napisal ile expa wbiles. Zalezy mi na liczbach.
![]() |
#52 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Sork zdecydowanie szybciej expi się a zanim wbijesz skile 90/90 to sorkiem bardzo byś odskoczył z expem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 |
eX Moderator
![]() |
![]() @Xybee:
cos slabo bo ja przed chwila prawie 32k wbilem w godzinke ;p koszty - 6 uhow + zarcie.
![]() |
#54 |
Zbanowany
|
![]() @Mishima Fanatic: Skille 90/90 nie są wcale potrzebne do efektywnego expienia. 76/75 posiadam i nie narzekam ^.^
Ok. 30k/h expa na Elf Fortress mi wychodzi, więc nie jest źle, lootbagi? Jak już musze robić to na mino (mino tower, w nocy lub rano, senja w dzień=P)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Testowane przeze mnie ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Grójec
![]() |
![]() Nie miałem doczynienia z prawdziwym h lvl knightem (jedynie co to moj 52 ;p)
Ale jak grałem knightem to expi sie naprawde szybko...knight z paccem moze naprawde ostro expic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
|
![]() Cytuj:
Myślę, że knightem expiło mi by się tam o wiele łatwiej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() @Vill
Jakiego masz knighta?lv,skille itp. I czy expiłeś na OF włącznie z warlordami czy questem ? A jakie eq i czy expiłes z dwuręczną bronią czy jedno. Ostatnio edytowany przez Wojtini21 - 06-06-2006 o 19:42. |
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
eX Moderator
![]() |
![]() po kolei:
@wojtini: knight taki jak w profilu - 42 level, skille 75/77, w OF bylem dla zabawy ( 40k gotowki z ktora nie ma co zrobic = 11 bp uh = OF ). Nie martwiac sie o koszty lazilem z warhammerem bijac tylko i wylacznie leadery i zerki na powierzchni. Eq = c-set + jakies smieci. Nie oplacalo sie, szybkie tez to nie bylo ale odrobina adrenaliny nie zaszkodzi. @stozek: wczoraj wpadlem na EF pobawic sie troche ze scoutami i zauwazylem jedna ciekawa rzecz: przy moim patrol route tylko w 1 miejscu w calej fortecy dostawalem mocne baty ( tak ze musialem tam czasem uzywac uha ), wszedzie indziej - niezaleznie czy bylo tam 3 czy 4 scouty - uklad terenu pozwala zabic je na tyle szybko ze exura spokojnie wystarcza do leczenia. Generalnie wydaje mi sie ze mozna jechac w EF z manasami, ale uhy i tak trzeba zabrac, a manasy niekoniecznie musza byc tansze niz uhy ( nawet po cenach sklepowych run ) bo oprocz rozrzutu w sile leczenia exury mamy dosyc powazny rozrzut w manie odnawianej z 1 fiolki. @Bocio: Dzieki, 1 noc na senji, zbiore kase i jade na te dark monki. Raport juz wkrotce.